Sevgilimle birlikte olduk ne yapmam lazım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mynnx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mynnx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
42
-23
1
2 senelik sevgilimle ilkimi yaşadım birlikte oldum ama inişli çıkışlı bir ilişkimiz var evlenmemiz pek mümkün değil. Bu olayı aklımdan çıkaramıyorum vicdan azabı çekiyorum nasıl böyle bir şey yaptım diye hep kafamda kuruyorum ileride evleneceğim kişi ya da tanıştığım kişi beni kabul etmezse veya ilerideki eşime bu durumu söylemem gerekiyor mu nasıl söyleyebilirim ?

Kaç yaşındasın bunu çok merak ettim.
Yani tam bilemiyorum ilişkinin boyutu ne ama evlilik mümkün değil diyorsun.
Çocuğun snaa olan sevgisini durumunu da bilemiyorum ama keşke değecek biri ile olsaydı değdiğini düşünüyorsan sorun yok zsten

25 yaşındayım evlilik mümkün değil çünkü aramızda çok tartışmalar oluyor kültür farkından dolayı ayrıyetten iletişim problemi de var

Kimseye bişey açıklamak zorunda değilsiniz.

vicdan azabını çekme sebebiniz birinin sizi bu yüzden ilerde istemeyecegı konusuysa çekmeyin, bunu sorun edecek birini siz istemeyin zaten
Evet çok vicdan azabı çekiyorum asla böyle bir şey yapmam dediğim şeyi yaptım ve kendimi kirli hissediyorum

Toplumda böyle maalesef erkekler her şeyi yaparlar ama kız yapınca şey damgasını yer bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum

Peki sizce ilerideki eşim olacak kişiye bunu söylemeli miyim ?
Yani ne bileyim ben hiçbir sevgilime ya da kocama daha önce biriyle oldun mu diye sormadım. Kocamda bana sormadı. Ben olmamıştım evlendiğimiz gün görmüştü eşim ama sorsaydı ve birlikteliğim olmuş olsaydı evet oldum ne var bunda derdim

Geçmişiniz kimseyi ilgilendirmez. Cinselliği karşılıklı istekle yaşadıysanız sorun yok. Kaç yaşındasınız ? Neden vicdan azabı çekiyorsunuz? Hayat bakirelikten ibaret değil. Bakirelik takıntısı olan zihniyeti kirli erkeklerden uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…