25 yaşındayım evlilik mümkün değil çünkü aramızda çok tartışmalar oluyor kültür farkından dolayı ayrıyetten iletişim problemi de varKaç yaşındasın bunu çok merak ettim.
Yani tam bilemiyorum ilişkinin boyutu ne ama evlilik mümkün değil diyorsun.
Çocuğun snaa olan sevgisini durumunu da bilemiyorum ama keşke değecek biri ile olsaydı değdiğini düşünüyorsan sorun yok zsten
Evet çok vicdan azabı çekiyorum asla böyle bir şey yapmam dediğim şeyi yaptım ve kendimi kirli hissediyorumKimseye bişey açıklamak zorunda değilsiniz.
vicdan azabını çekme sebebiniz birinin sizi bu yüzden ilerde istemeyecegı konusuysa çekmeyin, bunu sorun edecek birini siz istemeyin zaten
Kız ne kirlisi? Hepimiz sevisiyoruz bunda ne var. Çık bu psikolojiden.Evet çok vicdan azabı çekiyorum asla böyle bir şey yapmam dediğim şeyi yaptım ve kendimi kirli hissediyorum
Sevgilinizle olan birlikteliğinizden kalben pişmanlığınız varmı ?Evet çok vicdan azabı çekiyorum asla böyle bir şey yapmam dediğim şeyi yaptım ve kendimi kirli hissediyorum
Toplumda böyle maalesef erkekler her şeyi yaparlar ama kız yapınca şey damgasını yer bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorumYine benim üzüldüğüm konular gelmiş. Canını sıkma. Sizinle sırf bu yüzden evlenmek istemeyen biriyle siz zaten evlenmeyin. Ben kimin kimle yattığını önemsemiyorum ama değmeyecek adamlarla yapınca çok üzülüyorum.
Bence artık büyük oranda bu fikir yapısı değişmeye başladı.Toplumda böyle maalesef erkekler her şeyi yaparlar ama kız yapınca şey damgasını yer bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum
Evet varSevgilinizle olan birlikteliğinizden kalben pişmanlığınız varmı ?
Bukadar sevmiyorsan neden birlikte oldun çok saçma ya25 yaşındayım evlilik mümkün değil çünkü aramızda çok tartışmalar oluyor kültür farkından dolayı ayrıyetten iletişim problemi de var
Peki sizce ilerideki eşim olacak kişiye bunu söylemeli miyim ?Kız ne kirlisi? Hepimiz sevisiyoruz bunda ne var. Çık bu psikolojiden.
Yani ne bileyim ben hiçbir sevgilime ya da kocama daha önce biriyle oldun mu diye sormadım. Kocamda bana sormadı. Ben olmamıştım evlendiğimiz gün görmüştü eşim ama sorsaydı ve birlikteliğim olmuş olsaydı evet oldum ne var bunda derdimPeki sizce ilerideki eşim olacak kişiye bunu söylemeli miyim ?
Bukadar sevmiyorsan neden birlikte oldun çok saçma
Birlikte olduğum zaman çok seviyordum ve o zamanlar kafama takmıyordum bu şeyi ama ilişki toksik olunca sevgim bitmeye başladıBukadar sevmiyorsan neden birlikte oldun çok saçma ya
Geçmişiniz kimseyi ilgilendirmez. Cinselliği karşılıklı istekle yaşadıysanız sorun yok. Kaç yaşındasınız ? Neden vicdan azabı çekiyorsunuz? Hayat bakirelikten ibaret değil. Bakirelik takıntısı olan zihniyeti kirli erkeklerden uzak durun.2 senelik sevgilimle ilkimi yaşadım birlikte oldum ama inişli çıkışlı bir ilişkimiz var evlenmemiz pek mümkün değil. Bu olayı aklımdan çıkaramıyorum vicdan azabı çekiyorum nasıl böyle bir şey yaptım diye hep kafamda kuruyorum ileride evleneceğim kişi ya da tanıştığım kişi beni kabul etmezse veya ilerideki eşime bu durumu söylemem gerekiyor mu nasıl söyleyebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?