Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz lütfen fikir verin lütfenn

Tek ihtiyacınız olan mantıklı düşünmek. Kapınızı kilitleyip camları kapalı tuttuktan sonra kim girebilirki evinize zaten. Korkmayın. O ruh emiciyide kapının önüne koyun.
Hakaretleri bitmedi bi türlü ben ev işini beraber yapalım diyince sırayla Mı yapıcaz bekar evi mi burası askerlik mi dedi bende o yapmayınca ben yapmak zorunda kaldım . Ev pis olsa da süpürmek bile istemedi tertemiz dedi her tarafa kılları döküldü

o kavgaya ragmen niye gitmedi defolup gitseydi ya asagilik igrenc dedigi insanin evinde ne isi varmis

Ya tedirginim son günlerde bide beni kendine bağımlı hale getirdi arkadaş çevremi bozdu bi yere gitmeme izin vermedi hep korkuttu beni
Calistigin surece her daim cevre bulunur..bunlari asla kendine bahane etme...
Ileride evlenseniz mutlu olabileceginizi mi saniyorsun ?

Birak herkes kendi yoluna gitsin.bahaneleri kenara at. Kendine iyilik yap ve seni hak ettigini dusunen insanlari sec. Sonra oyle pisman olursun ki...

Ya tedirginim son günlerde bide beni kendine bağımlı hale getirdi arkadaş çevremi bozdu bi yere gitmeme izin vermedi hep korkuttu beni
Gerçekten hayretler içinde okuyorum yazdıklarınızı. Mesleği olan, kendi ayakları üzerinde duran özgüveni olan bir kadın nasıl bu hale gelir? Ne demek bağımlı olmak falan
Sizin silkelenmeye ihtiyacınız var.

Ev var yemek var istediginde yaninda olacak kadin var ama evli olmadiginiz icin her an seni bırakabilecek gücü de var. Bu devirde oyle bir adamla yasarsan kendine edersin olan sana olur. Ben senin yerinde olsam düzgünce konusur uzun zamandir olan sorunlari anlatmaya calisirdim evli erkekler isten gelip sirf karisi yorulmasın diye surekli yaninda is yapan var. Bu adamdan sana koca olmaz alismis rahatliga. Yalniz yasamaktan korkuyorsan da tamamen aliskanliktan bir sure sonra yine yalnizliga alisirsin ya onla konus sorunlari tamamen cozun ki bence ciddi bir yola girin ya da yolunu ver gitsin hizmetcisi gibi kullanmasina gerek yok. Ya onu sen parmaginda oynatirsin ya da o seni oynatir

Evet kadınlık gururu olarak beni kullandı diye düşününce daha beter sinirleniyorum düzeltmek istiyorum özür dilesin istiyorum hırs yapıyorum sonra bi düşünüyorum dilese ne olacak bu adam değişmez diyorum

Evin kilidini degiştir bir daha da eve alma küfür siddet evlendiğinde değişmeyecek o yüzden şimdiden ac gözünü.

Nasıl bu hale gelir bende eskiden hayretle söylerdim bunu ama başına gelince olayın ne olduğunu anlayamıyorsun oturup düşününce herşey netleşiyor sonra nerde olduğunu görüyorsun

Nasıl bu hale gelir bende eskiden hayretle söylerdim bunu ama başına gelince olayın ne olduğunu anlayamıyorsun oturup düşününce herşey netleşiyor sonra nerde olduğunu görüyorsun

Dürüst olmak gerekirse ben sizde o gücü göremiyorum. Adam özür dilese kabul edecek gibisiniz.
İnşallah bu asalakla evlenmek gibi bir hata yapmazsınız. Maddi manevi kullanacak sizi belli.

bence o yokken bi cilingir cagir kilidi degistir ardindan mesaj at sakin benim evime gelme esyalarini toplayip yarin ben gonderirim diye. Bir iliskide o tarz hakaretler edildikten sonra bir daha saglikli bir sekilde devam edebilecegine inanmiyorum ben sahsen!!

Ben sorunları konuşmaya çalıştım hep beraber yapalım dedim yapıyorum zaten diyor yani yapmadığını Bile kabullenmiyor ben bulaşık çamaşır herşey bende o 9 ayda 5 defa bulaşık yıkamıştır o da abin o anda yemek yapıyorumdur girip arkasından bi de ben temizliyorum Ocak masa vs evi zorla kavga gürültü 2 kere süpürmüştür söylediğimde şu an canım istemiyor diyor evi sil diyorum ben ev silmeyi sevmiyorum diyor .ama ona sorsan bende yıkuyorjm bende süpürüyorum diyor yani kabullenmiyor yapmadıklarını ama ona sorsan ben nankörüm onun yaptıklarını görmüyorum

O zaman yol ver gitsin ya pisman olur degisir ya kurtulmus olursun yasin daha genc niye onun yukunu de sen cekiyorsun

Ben evli oldugum halde 1 bucuk sene 2 yasinda ki oglumla 2.katta yasadim evime 2 kere hirsiz girmeye calisti buna ragmen asla korkmadim. Camlarina icten kilit alabilirsin. Kapini da kilitleyince hic bisey olmaz. Okuzun tekine kendini daha fazla ezdirme. Bunda ki rahatlik evli adamlarda yok. Ben esimden su istesem kalk al bile demez getirir. Sizinki iliskiden cikmis. Parazit gibi sizden beslenir olmus. Biran once kurtulmaya bak

Korkudan tır tır titreşim böyle bir asalak ile yaşamam hiç bir zorunluluk yokken hizmet ediyorsun birde üstüne hakaret okumuş aklı başında bir hanimsin dunyada erkekmo yok canom

Dürüst olmak gerekirse ben sizde o gücü göremiyorum. Adam özür dilese kabul edecek gibisiniz.
İnşallah bu asalakla evlenmek gibi bir hata yapmazsınız. Maddi manevi kullanacak sizi belli.
Lütfen böyle söylemeyin ben güç Almak için buraya yazdım başarmak için önce başarabileceğine inanacak bi psikolojiye motivasyona ihtiyaç vsr bende şu an bu zor günlerde evde tek başıma olduğum için sizden motivasyon bulmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…