• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz lütfen fikir verin lütfenn

Benim haddime degil belki ama zaten helalin olmayan biriyle ayni evde kalmak doğru değil.
Bence kurtul o adamdan ne kadar pislik biriymis hayirdir kendi kocamiz bile bize bunu yapmiyor ki asla yapamazda kendinizi ezdirmeyin boşverin gitsin cok sukur ayaklarinizin üzerindede duruyosunuz.
Rabbim karsiniza iyi huylu erkekler cikarsin

Eğer akıllı bir kadınsanız ona yol verirsiniz zaten. O laubali adamdan derhal kurtulun. Yalnız kalmaya başlayınca korkularınızı yenersiniz eski cesaretinizi geri toplarsınız. Bu şekilde ancak kendinizi yıpratır ve kullandırırsınız. O çakala acilen kapıyı gösterin. Besle kargayı oysun gözünü dedikleri bu olsa gerek.
Kendi gücüme dönücem sadece motive olmaya ihtiyacım var bi haftayı atlattığım zaman herşeu güzel olacak

Benim haddime degil belki ama zaten helalin olmayan biriyle ayni evde kalmak doğru değil.
Bence kurtul o adamdan ne kadar pislik biriymis hayirdir kendi kocamiz bile bize bunu yapmiyor ki asla yapamazda kendinizi ezdirmeyin boşverin gitsin cok sukur ayaklarinizin üzerindede duruyosunuz.
Rabbim karsiniza iyi huylu erkekler cikarsin
Evet amin inşaallah haklısınız

Bende hep bunu söylüyorum öfke terapisine gidelim dedim korkuyorum dedim aşırı sinirli herşeye bağırarak kızarak tepki gösteriyor sende sorun vsr beni sen sinirlendiriyorsun diyor
Bacim ben valla seni anlamadim. Neyinden vazgecemiyosun. Ne terapisti ki cevabi bile insani cildirtmaya yeter. Ilerlemeyecek bi iliski acik ve net.

O zaman kapiya geldiginde eve almayin ve hicbir sekilde muhattap olmayin.siz akli basinda ayaklari uzerinde duran guclu bir kadinsiniz kimsenin sizi asagilayip hakaret etmesine izin vermeyin. 👍
Haklısınız sınırlarımı korumayı bilemedim kendi gücümü kaybettim birinin yanında olunca

Kesinlikle sokağa çıkma yasağı geldiğinde ben kendim evde ekmek yapıyorum git maya al dedim ben gidemem gören olur sen git dedi onca kalabalığa karanlıkta beni göndermeye çalıştı
Kicina kurekte istermisin wcye zahmet etme diyemedin mi :kızgın: ayy cildiriyorum resmen.

Bir asalaktan kurtulmussun. Valla okudukalrima bakinca senin kaybettigin hic bir sey yok hatta kazanmis gorunuyorsun. Kafana gore kitap oku film izle yemek yap farkli hobiler edin.
O dusunsun artik. Sakin taviz verme ozur dilese bile affetme :KK20:
Sana deger veren saygili sevgili bir insanla karsilasman dilegiyle😍

Sana zarar vermesinden mi korkuyorsun?
Böyle biriyle sakın evlenmek gibi bir hataya düşme
Evinden çıkar onu korkacak bisey yok
Aranızdaki ilişki artık sevgili erkek arkadaş ilişkisi değil savaşa dönmüş bunun farkında ol

Bir asalaktan kurtulmussun. Valla okudukalrima bakinca senin kaybettigin hic bir sey yok hatta kazanmis gorunuyorsun. Kafana gore kitap oku film izle yemek yap farkli hobiler edin.
O dusunsun artik. Sakin taviz verme ozur dilese bile affetme :KK20:
Sana deger veren saygili sevgili bir insanla karsilasman dilegiyle😍
İnşaallah zaten kitap okumayı çok seviyorum bi ili gündür sinirden okuyamıyordum odaklanamıyprdjm yeniden başlıcam

Back