- Konu Sahibi hyptiamath
yalniz olmak mutsuz olmaktan iyidirYalnızlkktan dışarı çıkamamak vs etkiliyor sanırım bende biliyorum ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum
kendiniz için en doğru kararı verin
bnce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalniz olmak mutsuz olmaktan iyidirYalnızlkktan dışarı çıkamamak vs etkiliyor sanırım bende biliyorum ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum
Kendi gücüme dönücem sadece motive olmaya ihtiyacım var bi haftayı atlattığım zaman herşeu güzel olacakEğer akıllı bir kadınsanız ona yol verirsiniz zaten. O laubali adamdan derhal kurtulun. Yalnız kalmaya başlayınca korkularınızı yenersiniz eski cesaretinizi geri toplarsınız. Bu şekilde ancak kendinizi yıpratır ve kullandırırsınız. O çakala acilen kapıyı gösterin. Besle kargayı oysun gözünü dedikleri bu olsa gerek.
Kesinlikle mutsuz olmak kısacık ömrümü böyle geçirmek istemiyorumyalniz olmak mutsuz olmaktan iyidir
kendiniz için en doğru kararı verin
bnce
Evet amin inşaallah haklısınızBenim haddime degil belki ama zaten helalin olmayan biriyle ayni evde kalmak doğru değil.
Bence kurtul o adamdan ne kadar pislik biriymis hayirdir kendi kocamiz bile bize bunu yapmiyor ki asla yapamazda kendinizi ezdirmeyin boşverin gitsin cok sukur ayaklarinizin üzerindede duruyosunuz.
Rabbim karsiniza iyi huylu erkekler cikarsin
Eve bi hirsiz bile girse seni degil kendini korumaya calisir bu angaval.Nasıl bişey olsa yani ?
Kalmak ona iyi geliyordu iğrencim ama işini yemeğini yapan var internet var netflix vs benim evim daha caziptio kavgaya ragmen niye gitmedi defolup gitseydi ya asagilik igrenc dedigi insanin evinde ne isi varmis
Bacim ben valla seni anlamadim. Neyinden vazgecemiyosun. Ne terapisti ki cevabi bile insani cildirtmaya yeter. Ilerlemeyecek bi iliski acik ve net.Bende hep bunu söylüyorum öfke terapisine gidelim dedim korkuyorum dedim aşırı sinirli herşeye bağırarak kızarak tepki gösteriyor sende sorun vsr beni sen sinirlendiriyorsun diyor
Haklısınız sınırlarımı korumayı bilemedim kendi gücümü kaybettim birinin yanında oluncaO zaman kapiya geldiginde eve almayin ve hicbir sekilde muhattap olmayin.siz akli basinda ayaklari uzerinde duran guclu bir kadinsiniz kimsenin sizi asagilayip hakaret etmesine izin vermeyin.
En başlarda söyledim bunları bu yaptpınds değil en başta da herşeye fazla tepki veriyordu bağırıp çağırıp dinlemiyorduBacim ben valla seni anlamadim. Neyinden vazgecemiyosun. Ne terapisti ki cevabi bile insani cildirtmaya yeter. Ilerlemeyecek bi iliski acik ve net.
Kesinlikle sokağa çıkma yasağı geldiğinde ben kendim evde ekmek yapıyorum git maya al dedim ben gidemem gören olur sen git dedi onca kalabalığa karanlıkta beni göndermeye çalıştıEve bi hirsiz bile girse seni degil kendini korumaya calisir bu angaval.
Oyyy sen bi de bile bile mi lades dedinnnn. Neyse bundan sonra ki yalniz hayatin iyi olur insallahEn başlarda söyledim bunları bu yaptpınds değil en başta da herşeye fazla tepki veriyordu bağırıp çağırıp dinlemiyordu
İnşaallah teşekkür ederim inşaallah eski gücüme eski kendime dönerimOyyy sen bi de bile bile mi lades dedinnnn. Neyse bundan sonra ki yalniz hayatin iyi olur insallah
Kicina kurekte istermisin wcye zahmet etme diyemedin mi ayy cildiriyorum resmen.Kesinlikle sokağa çıkma yasağı geldiğinde ben kendim evde ekmek yapıyorum git maya al dedim ben gidemem gören olur sen git dedi onca kalabalığa karanlıkta beni göndermeye çalıştı
Donersinnn. Senelerce yalniz yasadim diyosun neler gordun neler gecirdin kendine guvenini bu kadar yitirmis olmaİnşaallah teşekkür ederim inşaallah eski gücüme eski kendime dönerim
Evet zaman gerekiyor insan nelere alışmıyor kiDonersinnn. Senelerce yalniz yasadim diyosun neler gordun neler gecirdin kendine guvenini bu kadar yitirmis olma
Donersinnn. Senelerce yalniz yasadim diyosun neler gordun neler gecirdin kendine guvenini bu kadar yitirmis olma
Utanmasa onu da isterdiKicina kurekte istermisin wcye zahmet etme diyemedin mi ayy cildiriyorum resmen.
İnşaallah zaten kitap okumayı çok seviyorum bi ili gündür sinirden okuyamıyordum odaklanamıyprdjm yeniden başlıcamBir asalaktan kurtulmussun. Valla okudukalrima bakinca senin kaybettigin hic bir sey yok hatta kazanmis gorunuyorsun. Kafana gore kitap oku film izle yemek yap farkli hobiler edin.
O dusunsun artik. Sakin taviz verme ozur dilese bile affetme
Sana deger veren saygili sevgili bir insanla karsilasman dilegiyle