Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz lütfen fikir verin lütfenn

Ayy gitsin de sizden uzak olsun! Tembel hayvan o sümsükten masumdur. Herşeyi geçtim, aranızda tonla hakaret sözcükleri geçmiş, umarım onunla barışma yolları aramıyorsunuzdur? Aranızda saygı kalmamış çünkü ve o ismi lazım değil, siz istemediğiniz halde evinizde kalarak size en baştan asıl saygısızlığı yapmış. Korkmayı bırakın artık ve eski hayatınıza devam edin. Geriye bir tek siz kalacaksınız, onu da kaybetmeyin.

Siz eski kafalı bir adamdan yeni nesil bir erkek yaratmaya çalışmışsınız ama boşa. Adamın ailesinden gördüğüde muhtemelen bu şekilde. Konuşmakla değişmezki bunlar. Görgüyle, kadına değer vermekle alakalı. Ev işleri kadının görevidir diye düşünen tiplerden.

İşte bende yaşadığım mahalleden dolayı biraz da tedirginim okula yakın olsun diye burdan tuttum ama çok güvenilir bi yer değil gibime geliyor değiştircem ama kira kontratım var bitmesini bekliyorum

Parazit gibi kesinlikle beni kendimle savaşa attı gitti

İşte bende yaşadığım mahalleden dolayı biraz da tedirginim okula yakın olsun diye burdan tuttum ama çok güvenilir bi yer değil gibime geliyor değiştircem ama kira kontratım var bitmesini bekliyorum
Dedigim tarz ufak tedbirlerle kendini daha guvende hissedersin ve guvenli tutarsin. Yarin bi gun bisey olsa milletin onune ilk seni atar. Ilk degisime bu yaratiktan baslayin

Korkudan tır tır titreşim böyle bir asalak ile yaşamam hiç bir zorunluluk yokken hizmet ediyorsun birde üstüne hakaret okumuş aklı başında bir hanimsin dunyada erkekmo yok canom
Haklısın şu günler biraz daha tedirginlik vsr üzerimde birazda o yüzden sanırım ama evde olup boş olmak insanı düşünmeYe

Zaten beni ezmeye çalışarak hep psikolojik baskı yapmaya kendine muhtaç etmeye çalıştı

Parazit gibi kesinlikle beni kendimle savaşa attı gitti
Gitsin ve bir daha da donmesin. Ne kadin cinayetleri okuyoruz izliyoruz. Bunlar da bu tarz karakter yoksunlarinin basinin altindan cikiyo. Evine bi daha alma ki can guvenligin de olsun. Siddet hakaret hic bi konuda kabul edilemez

Kusura bakmayin ama siz ayrilmamak icin korkuyorum bahanesinin altina siginiyorsunuz ustelik evli de degilsiniz.gitmisken bi daha sokmayin eve ahirinda yasamaya devam etsin

Ya teşekkür ederim gerçekten beni anladığınız ve beynime dank eden bi cümle eski kafalı bi adamdan yeni nesil bi erkek yaratmak . Ben aynen bunu yaptım aşağılamak değil durum tespiti söylüyorum ve tamamen o kişiye yönelik doğulu bu kişi ve ailesinde okumuş pek kimse yok baba işsiz bundan para bekliyor babası annesine saygı duymayan ataerkil bi aile . Aynen öyle ona göre ev işi kadının görevi

ayy yine aynı şeyi yazıyorum
yaa allah aşkına söyle adamlarla.birlikte olmayın
gönder gitsin neyden korkuyorsun
ciddi falan da düşünme bununla şimdiden bunu yapan adam evlenince neler yapmaz

biraz kendinize saygınız olsun sevin kendinizi

Hırsızlık için tedirginsen bu aralar zaten herkes evde olduğu için bence hırsızlık için de gelmez kimse.Korkma lütfen aç müziği otur uyurken de bırak açık kalsın.Sen sadece şuan onun varlığına alıştığın için öyle düşünüyorsun bence.Emin ol evden ayrılsa oh be dünya varmış diyeceksin

Gitsin ve bir daha da donmesin. Ne kadin cinayetleri okuyoruz izliyoruz. Bunlar da bu tarz karakter yoksunlarinin basinin altindan cikiyo. Evine bi daha alma ki can guvenligin de olsun. Siddet hakaret hic bi konuda kabul edilemez
Bende hep bunu söylüyorum öfke terapisine gidelim dedim korkuyorum dedim aşırı sinirli herşeye bağırarak kızarak tepki gösteriyor sende sorun vsr beni sen sinirlendiriyorsun diyor

Kusura bakmayin ama siz ayrilmamak icin korkuyorum bahanesinin altina siginiyorsunuz ustelik evli de degilsiniz.gitmisken bi daha sokmayin eve ahirinda yasamaya devam etsin
Kesinlikle hayır bilinçaltımda bu var mi bilemem ama bahane değil kesinlikle olsaydı fikir almak için yazmazdım zaten

ay kalbim durdu hıkhık diye gideyazdım okurken evli değilsin bişey değilsin o hakaretleri ilk duyduğun anda hadi be yürü git kendi evinde zıbar diyip atamadın mı evden Allah aşkına öğretmen hanımsınız sizi zor duruma sokarsa çağır polisi gözü korksun hele şeref yoksununa bak hele bide yemekler sermişsin önüne iyice şişirmişsin. değiştir kilidini giremesin içeri pis herif sinirlendim.

Yalnızlkktan dışarı çıkamamak vs etkiliyor sanırım bende biliyorum ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum

Alın size düşük özgüvenli bir insan modeli. Ondan size değil eş veya sevgili, sokakta selamlaştığınız yabancı bile olmaz.

Eğer çok aşığım ayrılamam kafasında falan değilseniz ömrünüzün en güzel zamanlarını bu adamla harcamayın.
Birini bulmakla birbirini bulmak aynı şey değil.
İnsanoğlu her şeye alışıyor. Kendinize zaman tanıyın.

Teşekkür ederim çok mantıklı bi bakış açısı . Ya işte tedirginlik vsr ama dediğiniz yöntemleri kullanıcam

Kesinlikle hayır bilinçaltımda bu var mi bilemem ama bahane değil kesinlikle olsaydı fikir almak için yazmazdım zaten
O zaman kapiya geldiginde eve almayin ve hicbir sekilde muhattap olmayin.siz akli basinda ayaklari uzerinde duran guclu bir kadinsiniz kimsenin sizi asagilayip hakaret etmesine izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…