Hala uzattığının farkında mısın?hala diyorsun ki kargoyla yollamış vs..sen böyle devam edecek olursa bir süre sonra alacak bir gönül bulamayacaksınEntresan aman diyim zaten yapamıyor,hep diyor ki o şehirde ailen bilmesin dediğin için sıkıntılar çıkıyor aklıma gelen fikirleri yapamıyorum diyor... Evlensek aynı evde olsa rahat bir otam olsa elimden geleni fazlasıyla yaparım diyor, ama sadece diyor işte...
Caninfistigi canım korkutmayın beni gerçi onun kalbini alırım o beni seviyor ben de onu ama işte... Kız milletiyiz diye biraz nazlı mı oluyoruz nedir anlamadım yaptığım yanlıştı belki de... Hala içimden dürtüyor bir his, diyor ki adam vermesi gereken şeyi gitti kargoyla gönderdi önceden vaktinde vermeliydi tam o gününde... Offf
Kac tane erkek karşısindakine çaktırmadan süpriz yapabilirki.kızlar benimki biraz odun süpriz konusunda... Kaç yıl geçti hala yanyana gelip bir süpriz beceremez. Yapım bu diyip duruyor, süpriz dışında herşey belli ama eve gelir arar konuşuruz saatlerce,evlilik planları yapar dururuz... İsteme işinin vaktine düğün vaktine kadar konuştuk aslında,hatta bunu günlük konuşuyoruz. sizin de yorumlarınızla gitgide kendimi haksız görmeye başladım,objektif yorumlarınız için sağolun.
bu karılardaki süpriz merakını ben anlamıyorum. napsın adam iki eli bağlı denize atlasın, köpekbalığını yumruklarıyla öldürsün, yuttuğu inci kabuğunu karnını deşerek çıkarsın içinden de tek taşı bulup size mi versin? napsın bu adamlar?
bu karılardaki süpriz merakını ben anlamıyorum. napsın adam iki eli bağlı denize atlasın, köpekbalığını yumruklarıyla öldürsün, yuttuğu inci kabuğunu karnını deşerek çıkarsın içinden de tek taşı bulup size mi versin? napsın bu adamlar?
kesin dalga geçiyor bu bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?