- 23 Kasım 2020
- 79
- -28
- 1
- Konu Sahibi Malakmalakmalqk
-
Beraber mi yasicaksinizHanımlar sevgilimle 1 ay sonra evleneceğiz ama ben eve kedi almak istiyorum ama sevgilim de yengem korkar nqpicaz diyor biz hayatı ona göre mı yasayacagiz diyemedim bir türlü. Kendimi kötü etmeden buna uyuz olduğu mu nasıl söyleyebilirim annemde bana gaz veriyor sana değer vermiyor elin kadını yengesi ne değer veriyoŕ diyor ağlıyorum sinirden ben napim ne diyim bu konuyu nasıl halledim
Yengeyle kedi arasındaki sıkıntı nedir,yenge ayrı yerde değilmi yenge neden korkuyor hem yengeye halt yemek düşer o da kimmiş..Hanımlar sevgilimle 1 ay sonra evleneceğiz ama ben eve kedi almak istiyorum ama sevgilim de yengem korkar nqpicaz diyor biz hayatı ona göre mı yasayacagiz diyemedim bir türlü. Kendimi kötü etmeden buna uyuz olduğu mu nasıl söyleyebilirim annemde bana gaz veriyor sana değer vermiyor elin kadını yengesi ne değer veriyoŕ diyor ağlıyorum sinirden ben napim ne diyim bu konuyu nasıl halledim
Hayır ama sürekli bunu demesi ayar ediyor beniYengesiyle
Beraber mi yasicaksiniz
Yeni gördüm mesajı bildirim gelemedi . Hayır yengesi tâbi ki bizle yaşayamacakAynı evde maailemi yaşayacaksınız,bir zahmet cevap verin artık...
Bencede çok saçma siz kedinizi alın ariza çıkarırsa da küçük çaplı bir kıyamet kopartınHayır ama sürekli bunu demesi ayar ediyor beni
Neymiş korkuyor muş sİniŕ oldum ya . O kadına niye değer veriyoŕ ya kalbim daraldı sinirdenYengeyle kedi arasındaki sıkıntı nedir,yenge ayrı yerde değilmi yenge neden korkuyor hem yengeye halt yemek düşer o da kimmiş..
Yok ama o kârı kim ya yolarım ha onuyoksa yenge de sizinle yaşayacak haberiniz mi yok
o gelince odaya alırız kediyi deyin..
iyi bir haber en azından.Yeni gördüm mesajı bildirim gelemedi . Hayır yengesi tâbi ki bizle yaşayamacak
Korkabilir gayet normal bir durum,ileride evinize geldiği zaman en güzeli kediyi geçici olarak bir odaya koymak olur.Neymiş korkuyor muş sİniŕ oldum ya . O kadına niye değer veriyoŕ ya kalbim daraldı sinirden
"Yengen bizde kalmayacak. Onu ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum" bu kadarHanımlar sevgilimle 1 ay sonra evleneceğiz ama ben eve kedi almak istiyorum ama sevgilim de yengem korkar nqpicaz diyor biz hayatı ona göre mı yasayacagiz diyemedim bir türlü. Kendimi kötü etmeden buna uyuz olduğu mu nasıl söyleyebilirim annemde bana gaz veriyor sana değer vermiyor elin kadını yengesi ne değer veriyoŕ diyor ağlıyorum sinirden ben napim ne diyim bu konuyu nasıl halledim
O kadını yolmak istiyorumAynı evde maailemi yaşayacaksınız,bir zahmet cevap verin artık...
Tab tattriyi bir haber en azından.
Korkabilir gayet normal bir durum,ileride evinize geldiği zaman en güzeli kediyi geçici olarak bir odaya koymak olur.
Bir zamanlar bende evimde köpek beslemiştim,korkan misafirlerim olduğu zaman bir odaya bırakıyordum.
Çok iyi bir cevap bunu söyleyeceğim . Elbet kedi konusu açılacak bir gün bu cümle yi söyleyeceğim ona"Yengen bizde kalmayacak. Onu ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum" bu kadar
Tab tattr nedir çözemedim ...O kadını yolmak istiyorum
Tab tattr
Çok iyi bir cevap bunu söyleyeceğim . Elbet kedi konusu açılacak bir gün bu cümle yi söyleyeceğim ona
Ne kadar ayıp eşinizin yengesi bu kadın akrabası yani. Bence sizin güzel geçinmeye gönlünüz yok yaşınızda küçük muhtemelen akıl verenlerde hep tartışmayı baskı kurmayı tavsiye etmiş...Yok ama o kârı kim ya yolarım ha onu
Bence eşiniz kedi istemiyor yengesini bahane ediyor. Bu arada üslubunuz berbatYok ama o kârı kim ya yolarım ha onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?