Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bir türlü adam olmuyorum
- Konu Sahibi Aysenimi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İstediğin hayatı yaşıyosun halen ne diye şikayetçisin?Yok sadece o değil.yüzüme de söylüyorlardı sen yaş aldıkça güzelleşiyorsun, her gördüğümde daha güzel oluyorsun tarzı.
Koskoca şehirde ne dedikodusu?Çirkin ve ilgi görmeyen kadınlar daha çok aldatır sadık olamaz derler dış ilgide hemen değişir derler. Şahsen ben böyle biriyle arkadaş bile olmam. Kaliteli adam da sevdiğini paylaşmaz. Dedikodunuz olmuyor mu
Algılama probleminiz var cevap yazmayın pleaseNeden büyük konuşayım ya hu, sadece çoklu eşliliği doğru bulmuyorum, tövbe tövbe iyice cılkını çıkardınız bu empati yapmanın, kötü bir şeyi savunacak kadar da ahmak değilim, kim kimle sevgiliyse veya evlenmeden beraber olmayı tercih etmişse bu kimseyi ilgilendirmez zaten , benim bahsettiğim şey sağlıksız ve psikolojik olarak da kötü etkileyen ilişkiler, Allah aşkına alıntılamayın beni laf anlatamam daha fazla ...