• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir türlü adam olmuyorum

Nemfomansin anlamak zor değil ki,
Wiki diyorki ağir bağlanma korkusu var ,kişilik bozukluğu olabilir yada travmatik bir olaydan sonra ortaya cikar .
Bilincaltinda yatan travma var ve seni tetikliyor ,
Sonra alişkanlik ve bağimlilik oluşuyor.

Gercekte değişmek istiyorsan iyi bi terapist bulmalisin

Şunuda dünmeden edemedim ,tirnak kadar bana verseydin libidodan

Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bir türlü çapkınlıklarımdam vazgeçemiyorum.terapiste gidiyordum bu tarz davranışların bana ve mevcut ilişkilerime zarar verdiğini konuştuk.hayatımda 5 senedir var olan ilişkime zarar verdiğimi anlayıp sürekli karar alıyorum ama bir türlü devamını getiremiyorum.3 gün 5 gün sonra yine eski taş eski hamam.ben bu hayatı çok seviyorum ama herşeyin bir bedeli var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.hayat çok renksiz, tatsız gelmeye başlıyor.keyfim olmuyor.zaten etrafımdaki herkes de söylemeye başlıyor.sadakatli, çizgileri net olan kadınlara benim gibiler denk gelir.benim gibilere de kaliteli, sadakatli erkekler denk geliyor.hayat ne tuhaf.en son yine bir karar vermiştim işte yine uygulayamadim.yaptıklarımın karaktersizlik ve kötü bir hayat tarzı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve hâlâ daha düşünmüyorum.asıl neden bu galiba.diğer insanlara uyum sağlamaya çalışıyorum sadece.eee içten gelmeyin de olmuyor sanırım.yaa ben niye diğer insanlar gibi düşünemiyorum? Gittim belki hastayımdır diye ilaç kullandım, terapiye başladım.yok yine sizler gibi düşünemiyorum.bana terapisti empati yap.karşımdaki adam başkasıyla sevişip yanına gelse ne düşünürsün falan diyor ama ben rahatsız olmazdım ki duşunu alıp geldikten sonra.ben de bu tarz manevi kavramlar yok galiba.hayatımdaki insana değer veririm elimden gelen herşeyi yaparım değer veriyorsam ama şu sadakat kavramı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.değer vermeyi sadakatla bağdaştıramıyorum.ne yapmak lazım bilemiyorum. ki.yargılamazsaniz sevinirim çünkü ben de biliyorum toplumun genel değer yargılarını.memnun olmadığımı da belirtiyorum zaten.çevrenizde benim gibi tanıdıklarınız falan var mı acaba?
Kendini degistiremiyorsan kimseye manevi zarar vermeden, yani baskasinin sevgilisine yada esine dokunmadan, sen de kendin gb birilerini bul. Olmuyorsa olmuyordur. Uzun soluklu iliskiyi zorlama, illa baskalarina kendimi uydurucam diye de zorlama. Baska bir kadini uzmedigin surece hayat senin istedigin gb yasa gitsin. Yarin hayatta misin belli mi.. ama lutfen evlenip cocuk yapma. Bi adami aldatmak yada bagli kalamamak ile el kadar cocugun gunahina girmek ayni seyler degil. İstedigin hayati hissettigin gb yasa ama kimse etkilenmesin..

Nemfomansin anlamak zor değil ki,
Wiki diyorki ağir bağlanma korkusu var ,kişilik bozukluğu olabilir yada travmatik bir olaydan sonra ortaya cikar .
Bilincaltinda yatan travma var ve seni tetikliyor ,
Sonra alişkanlik ve bağimlilik oluşuyor.

Gercekte değişmek istiyorsan iyi bi terapist bulmalisin

Şunuda dünmeden edemedim ,tirnak kadar bana verseydin libidodan
Keşke...

Evet.okulda çok eziktim. Hatta yüzüme bile çirkin olduğumu söylüyorlardı.birilerine yakın olsam benimle dedikoduları çıkacak diye ödleri kopardı.bağirıp çağırırlardı.
Bunuda terapistine anlat bence travma kalmış. Belkide özgüvenin zedelendi ,erkekleri objeleştirdin. Gerçekten üzülmüyorsan hayatından neden şikayetçisin, sağlığına dikkat et yeter. Birde adamlar konusunda daha seçiçi ol belalı evli tiplerden uzak dur.

Kanka sakın yanlış anlama haddim değil ama ben sende aynı zamanda bir tür norocesitlilik izlenimi alıyorum. Cok hafif, yuksek islevli otizm veya aspd gibi bisey. Kaynak cidden popom evet sen kimsin lan 2 yorumdan analiz ettin de uydurdun doktor musun nesin diyebilirsin. Kesinlikle kim ne derse ne elestirse hakli. Ama kendimi tutamadım. böyle yorumların çok robotik ve farklı bi kafan var.

Mesela anlam dünyamız var değil mi kolektif. Oradaki anlamlara göre duygulanıyoruz. Mesela kürtaj çok üzücü, aşk güzel güzel çok ulvi, kişileri dış görünüşüne göre değil kalbine göre severiz, cinsellik uzun ilişkide on planda değildir vs vs. Empati de bu kültürel kodlarimiza ve genel olarak kolektif toplumsal duygusal yapımıza göre şekilleniyor. Türk toplumunun hatta bence genel olarak insanlarin bu anlam dünyası ve duygusal yapısı ve empati yaptıkları şeyler sana çok bisey ifade etmiyor bence. Bence normal hayatında bunu maskeliyorsun ve kendini herkesten ayrı hissediyorsun. Çünkü feminenden beklenen şey besleyici sevecen duygusal vs vs sıfatlar. Sen de öyle değilsin erkek gibi düşünen birisin bazı konularda. Daha az duygusalsin daha düz mantık ve daha materyelistsin yani hafif sosyopatlik derecesinde materyalist beyanların var bu sitede. Erkekler yapsa belki takmayız bile ama millet oha bir kadın nasıl böyle konuşur filan oluyor.

Kkda ise filtresiz bir şekilde kendin olarak insanların tepkilerini olcuyorsun. Anlaşılmamak ve yalnızlık büyük bir anlamsızlık ve boşluk hissine sebep oluyor olabilir. Kişi her ne kadar aşırı materyalist olsa bile herkesin duygusal ihtiyaçları vardır ve sen seninkileri tam olarak bilmiyorsun üstelik herkese yabancilasmisken kimse de bunları en azından senin istediğin gibi yargılamadan karşılamaz. Veya hiçbir seyin yok sadece değişik bir kadınsın ben bilemem tabi ki yanlış anlama amacım asla yaftalamak filan diil öyle aklıma gelen şeyleri söylemek istedim.

Bence terapiye gitmek iyi olabilir.

Ahkam kesmem bitti.
ahkam mi kestiniz bilemiyorum ama yorumunuz gayet mantikli ve uzun bir gözlem sonucunda ortaya cikmis gibi görünüyor. Sanrim insanlari gözlelemek te oldukca iyisiniz.

Valla gerçekten ben de istemiyorum böyle olmak.benim çok mu hoşuma gidiyor sanki buarada hakaret dolu, aşağılayıcı yorumları okumak.gerçek hayatımda sorunlar yaşamak.saklanayım herkes gibi olayım diyorum bu sefer de ben ben olmaktan çıkıyorum.istemediğim bir hayatin icinde mutsuz oluyorum.etrafımdakiler de farkediyor.herkesle aynı şeyi düşüneceksin, herkesle aynı doğruya inanacaksın, herkesle aynı şekilde yaşayacaksın.benim için de kolay değil.ben suçlu muyum şimdi? Allah öyle yaratmış.zorla mi düşüncelerimi, duygularımı değiştireyim?
Bunun Allah yaratmasıyla ne ilgisi var çözemedim.
Sen hem toplum standartlarında yaşamak istemiyorsun hem toplumdan onay istiyorsun. İkisini aynı anda istersen tabi ki olmaz.
Bu hayatından memnunsan bu şekilde yaşamaya devam et onay beklemeden.
Tüm Türkiye aynı şeyi mi düşünüyor yooo,aynı şeye mi inanıyor yooo. Farklı olan tek sen değilsin ki. Kendi gibi insanlar bul onay istiyorsan.
Yani bir ateistin,deistin,yahudinin beni onaylamasına ihtiyaç duymuyorum mesela. Ben kendi doğrularımla yaşıyorum. Ya da evlilik dışı cinselliği doğru bulmuyorum herkes benimle aynı mı düşünüyor? Düşünmüyor onlardan beni onaylamasını beklemiyorum.

Madem sende böyle mutlusun onay bekleme.

Böyle anlatınca çoğu kişi her önüne gelen gibi düşünüyor ama ben çok seçiciyim.en fazla 5 yaş büyük biriyle birlikte olurum, fiziksel açıdan bana hitap etmeli, eğitimli olmalı, bana saygılı olmalı, kimyamiz tutmalı.neden çok eşlilik deyince abuk sabuk kişilerle birlikte olunduğu anlaşılıyor ki.hatta bazı kadınların ilişkiye devam ettiği durumlar benim için ilişki bitirme nedenidir.öyle seviyesiz biri değilim.güzel kadınım buluyorum.
Sen van da yaşıyordun dimi?

Acaba çocukluktan kalma bi travmanız falan mı var? Bunu mu aşmak gerekiyor. Ne bileyim sadakatsizliğin olduğu bir evde mi büyüdünüz? Ya travmanız var bu şekilde kendinizi korumaya aldığınızı düşünüyorsunuz ya da yapınız, yetiştirilme tarzınız olarak rahat büyüyen ve bizim önemli gördüğümüz değerler size çokta önemli gelmiyor. Dolayısıyla kişiliğiniz böyle gelişmiş.

Konu sahibi hakkındaki yargılar sizin yargınız ben sizden başka bu kadar çirkin yorum yapan görmedim. Rahatça cinsellik yaşıyor diye değersiz anlam yüklenmeyen kadın hazır kadın gibi şeyler söylemek hoş değil keza insan cinselliği kolay yaşıyor diye öyle de olmaz. Ben cinselliğe duygusal anlam yüklüyorum evwt ama yüklemeyenleri de basit değersiz anlamsız vb görmem
Valla günde 10 tane farklı adayla sex yapan kimseye saygı duymam , net . Yorumum da gayet yerinde , yarası olan da gocunsun napayım...

Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bir türlü çapkınlıklarımdam vazgeçemiyorum.terapiste gidiyordum bu tarz davranışların bana ve mevcut ilişkilerime zarar verdiğini konuştuk.hayatımda 5 senedir var olan ilişkime zarar verdiğimi anlayıp sürekli karar alıyorum ama bir türlü devamını getiremiyorum.3 gün 5 gün sonra yine eski taş eski hamam.ben bu hayatı çok seviyorum ama herşeyin bir bedeli var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.hayat çok renksiz, tatsız gelmeye başlıyor.keyfim olmuyor.zaten etrafımdaki herkes de söylemeye başlıyor.sadakatli, çizgileri net olan kadınlara benim gibiler denk gelir.benim gibilere de kaliteli, sadakatli erkekler denk geliyor.hayat ne tuhaf.en son yine bir karar vermiştim işte yine uygulayamadim.yaptıklarımın karaktersizlik ve kötü bir hayat tarzı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve hâlâ daha düşünmüyorum.asıl neden bu galiba.diğer insanlara uyum sağlamaya çalışıyorum sadece.eee içten gelmeyin de olmuyor sanırım.yaa ben niye diğer insanlar gibi düşünemiyorum? Gittim belki hastayımdır diye ilaç kullandım, terapiye başladım.yok yine sizler gibi düşünemiyorum.bana terapisti empati yap.karşımdaki adam başkasıyla sevişip yanına gelse ne düşünürsün falan diyor ama ben rahatsız olmazdım ki duşunu alıp geldikten sonra.ben de bu tarz manevi kavramlar yok galiba.hayatımdaki insana değer veririm elimden gelen herşeyi yaparım değer veriyorsam ama şu sadakat kavramı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.değer vermeyi sadakatla bağdaştıramıyorum.ne yapmak lazım bilemiyorum. ki.yargılamazsaniz sevinirim çünkü ben de biliyorum toplumun genel değer yargılarını.memnun olmadığımı da belirtiyorum zaten.çevrenizde benim gibi tanıdıklarınız falan var mı acaba?
"Hayatı yeniden keşfedin" adlı kitabı da okumayı deneyin. Belki yararı olur 🤷🏻‍♀️

Valla günde 10 tane farklı adayla sex yapan kimseye saygı duymam , net . Yorumum da gayet yerinde , yarası olan da gocunsun napayım...
Umarım kızınız olmaz,böyle büyük büyük konuşanlar genelde yaşar ve yutar. Bu arada hanımefendinin yaşam tarzını savunmuyorum sizin üslubunuzu ve yargılamanızın şeklini çirkin bulduğumu söyledim yoksa herkes yargılamış eleştirmiş ama daha güzel üslupla ötekileştirmeden bütün mesele üslup . Hoşçakalın

Nemfoman diyince aklıma Lars von Trierın ünlü filmi geliyor ... 2.filmde bu nemfoman hanım sokakta gördüğü bir Afrikalıyı gözüne kestiriyor, bu adama haber yolluyor otele gelsin diye. Neyse zamanı gelince otelde buluşuyor bunlar ama adam erkek kardeşini de getirmiş o da takılsın diye :halay: Bu abi kardeş nasıl takılsak diye konuşurken başrol kadını sıkılıp çıkıp gidiyor:sampiyon::sampiyon:

Umarım kızınız olmaz,böyle büyük büyük konuşanlar genelde yaşar ve yutar. Bu arada hanımefendinin yaşam tarzını savunmuyorum sizin üslubunuzu ve yargılamanızın şeklini çirkin bulduğumu söyledim yoksa herkes yargılamış eleştirmiş ama daha güzel üslupla ötekileştirmeden bütün mesele üslup . Hoşçakalın
Sitede duyar kasılabilecek en son kişi konu sahibidir. Tanımadığınız üyeler hakkında ezbere duyar kasmayın. Konu sahibi evli, çocuklu kadınları sürekli yerden yere vuran bir insan. Daha birkaç ay önceki bir konuda dediklerini hatırlıyorum: ikinci evliliğini yapmış çocuklu kadına koca delisi, seks manyağı, erkeksiz duramadığından evlenmişsin tarzı şeyler yazmıştı. Günde 5 tane adamla beraber olan kadın, tek eşli bir kadını seks delisi olmakla suçluyordu.

Kadın çocuklu biriydi ve ikinci kocayı bulduğu ve üstelik çocuksuz bir adamı bulduğu için kıskanmış, hasetinden ağzına geleni saydırmıştı. Kendisi millete bunları yazıyorsa millet de onu gayet tabii yargılayabilir.

Görüşünüzü kimseden saklamadığınız sürece sizin gibi düşünen insanlarla konuşup, görüşmenizde hatta sevişmenizde bir sakınca yok bence. Fakat kimseye sadakat vadetmeyin.

Nemfoman diyince aklıma Lars von Trierın ünlü filmi geliyor ... 2.filmde bu nemfoman hanım sokakta gördüğü bir Afrikalıyı gözüne kestiriyor, bu adama haber yolluyor otele gelsin diye. Neyse zamanı gelince otelde buluşuyor bunlar ama adam erkek kardeşini de getirmiş o da takılsın diye :halay: Bu abi kardeş nasıl takılsak diye konuşurken başrol kadını sıkılıp çıkıp gidiyor:sampiyon::sampiyon:
O ne ya, akrabalarim da nasiplensin diyenler gibi 🤣🤣

Back