• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yengesi

Malakmalakmalqk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
79
-28
1
Hanımlar sevgilimle 1 ay sonra evleneceğiz ama ben eve kedi almak istiyorum ama sevgilim de yengem korkar nqpicaz diyor biz hayatı ona göre mı yasayacagiz diyemedim bir türlü. Kendimi kötü etmeden buna uyuz olduğu mu nasıl söyleyebilirim annemde bana gaz veriyor sana değer vermiyor elin kadını yengesi ne değer veriyoŕ diyor ağlıyorum sinirden ben napim ne diyim bu konuyu nasıl halledim

Direk söyleyin, adama söylemeden nasıl halledeceksiniz ki? Kendinizi kötü etmek ne demek? İstemediğiniz şeyi söyleyebilmemiz gerekir bu kötü etme değildir. Eş olacaksınız siz, hayatı paylaşacaksınız, rahatsız olduğunuz şeyleri güzelce dile getirme hakkınız var. Eğer mutlu olmak istiyorsanız annenizin dolduruşuna gelmeyin lütfen, her detayı annenize anlatmayın. nişanlınla ikiniz arasında kalsın ufak şeyler bunlar anneniz dahil kimseyi ilgilendirmiyor. Ayrıca insanlar bazen düşüncesiz davranabiliyorlar, hele erkekler bazen çocuk gibi oluyorlar. kırıldığınızı ifade edin, telafi etmesi için fırsat verin. Onu yönlendirin, güzel söz söyleyin, eşinizi idare etmeyi öğrenin, bu kadar basit şeyleri de dert edinmeyin

Yengesiyle
Hanımlar sevgilimle 1 ay sonra evleneceğiz ama ben eve kedi almak istiyorum ama sevgilim de yengem korkar nqpicaz diyor biz hayatı ona göre mı yasayacagiz diyemedim bir türlü. Kendimi kötü etmeden buna uyuz olduğu mu nasıl söyleyebilirim annemde bana gaz veriyor sana değer vermiyor elin kadını yengesi ne değer veriyoŕ diyor ağlıyorum sinirden ben napim ne diyim bu konuyu nasıl halledim
Beraber mi yasicaksiniz

Yengeyle kedi arasındaki sıkıntı nedir,yenge ayrı yerde değilmi yenge neden korkuyor hem yengeye halt yemek düşer o da kimmiş..

Kedi almak istiyorsanız sevgiliniz için de sakıncası yoksa alın. Sonuçta o evde birlikte yaşayacaksınız eşlerin kararı önemli. Ama yengeye neymiş?

Beraber mi yasayacaksiniz?

Beraber yaşayacaksanız malesef bu tarz ciddi kararlarda herkesin hemfikir olması gerekiyor.
Aksi takdirde en ufak bir şeyde sizin üstünüze gelip bu kedi senin yüzünden burda diye carlayabilirler.
Sizin de huzurunuz kalmaz.

Yeni gördüm mesajı bildirim gelemedi . Hayır yengesi tâbi ki bizle yaşayamacak
iyi bir haber en azından.
Neymiş korkuyor muş sİniŕ oldum ya . O kadına niye değer veriyoŕ ya kalbim daraldı sinirden
Korkabilir gayet normal bir durum,ileride evinize geldiği zaman en güzeli kediyi geçici olarak bir odaya koymak olur.
Bir zamanlar bende evimde köpek beslemiştim,korkan misafirlerim olduğu zaman bir odaya bırakıyordum.

"Yengen bizde kalmayacak. Onu ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum" bu kadar

Aynı evde maailemi yaşayacaksınız,bir zahmet cevap verin artık...
O kadını yolmak istiyorum
iyi bir haber en azından.

Korkabilir gayet normal bir durum,ileride evinize geldiği zaman en güzeli kediyi geçici olarak bir odaya koymak olur.
Bir zamanlar bende evimde köpek beslemiştim,korkan misafirlerim olduğu zaman bir odaya bırakıyordum.
Tab tattr
"Yengen bizde kalmayacak. Onu ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum" bu kadar
Çok iyi bir cevap bunu söyleyeceğim . Elbet kedi konusu açılacak bir gün bu cümle yi söyleyeceğim ona

Yok ama o kârı kim ya yolarım ha onu
Ne kadar ayıp eşinizin yengesi bu kadın akrabası yani. Bence sizin güzel geçinmeye gönlünüz yok yaşınızda küçük muhtemelen akıl verenlerde hep tartışmayı baskı kurmayı tavsiye etmiş...

Back
X