Sevgilimin kiyafet yorumu

Bu konu beni şaşırttı. Erkekler genelde amaaan birkaç saatlik şey için alışveriş mi yapılır, dolabın dolu seç birini falan derler. İrem yeni almış ama desen bize ne ondan derler… kadın bakış açısına sahip olması enteresan geldi.
geçti bebişim oralar
şimdiki erkekler bizden beter, biz eski nesil olarak öyle şeyler yaşıyorduk.

ben iyi niyetli olayım yine de "İrem aldı ya sen de almalısın almazsan yeterince özenmemiş olacaksın" gibi söylemiş sanki
yinede ortada bir İrem olması mihenk olarak beni sinir ederdi.

Aslında söylediği doğru. Zaten kendisi de kadınların içinde olduğundan senin sonradan pişman olma ihtimalini öngörmüş. Diğer yandan ben olsam ben de kızarım. Bu konuda kıstas İrem mi, o yaptı diye ben de yapmak zorunda mıyım… ben bu kafada bir insanım. Peki sen sönük kalsan üzülür müsün böyle bir durumda?
Ya ben dikkat çekmeyi pek seven bir insan degilim. Mesela gecen biri iphone aldi ardindan 6 kisi aldi. Ben almayi dusunmuyorsam almam herkes aliyor ben de alayım demedim mesela. Ama herkesin işinde ne giydiğinin önemli olduğu bir gün vardır. Bu da öyle bir gün. Konunun Irem'le hiç ilgisi yok. Ben onun Irem'e karşı duygusal birseyler hissettiğini düşünmüyorum. Ama benim için bir kıstas olduğunu düşünmesi canımı çok sıktı. İrem öyle bir yerde değil benim için ama demek ki onun için öyleymiş.

Ya onu beğeniyorsa ona gitsin gerçekten benim olacaksın diye yalvarmam. Benim onu taklit ettiğimi düşünmesi daha çok canımı sıkıyor.

Bence öyle dememiş kanka. Benim fikrimce, o gün büyük gün yeni bir şey giy, gıcık kaptığın kız da yeni kıyafet alıp giymiş sen altta kalma demiş. Aklın sıra altta kalma demeye getirmiş kıza ilgisi olduğunu vb sanmıyorum. sadece kıza gıcık olduğun için adını duyunca cinlemişsin :halay:

Bence öyle dememiş kanka. Benim fikrimce, o gün büyük gün yeni bir şey giy, gıcık kaptığın kız da yeni kıyafet alıp giymiş sen altta kalma demiş. Aklın sıra altta kalma demeye getirmiş kıza ilgisi olduğunu vb sanmıyorum. sadece kıza gıcık olduğun için adını duyunca cinlemişsin :halay:
Doğru düzgün böyle demedi ki. Gayet normal bir şey dedim olay çıkarıyorsun dedi benden çok daha fazla sinirlenip gitti.

Doğru düzgün böyle demedi ki. Gayet normal bir şey dedim olay çıkarıyorsun dedi benden çok daha fazla sinirlenip gitti.

Mal mal konuşmuş işte genel olarak akıllı bir insan mı yoksa mal mı sen daha iyi bilirsin😁😁😁

Bence siz elin İrem i diyorsunuz ama içten içe İrem e gıcık olan sizsiniz gibi geldi ve sevgiliniz de bu takıntınızın farkında olduğu için bence size böyle bir şey söylemiş, art niyet göremedim. Art niyetli olduğunu düşünüyorsanız ayrılın gitsin.

İyi niyetli bakacağım. İrem’i karşınızda olarak görüp o yeni takım aldı sende yeni giy göz doldur sunumda vs demek mi istedi kendince acaba. Yani sizin için düşünmüştür belki ama erkek olduğu için dışavurum düzgün yapamıyorlar genelde işte kapasite bukadar

İrem yeni kıyafet giyecek belki sende giymek istersin gibi düşünüp böyle söylemiş olabilir. İrem kim bu arada? Ortak arkadaşınız felan mı

Eğer İrem i beğenmiyorsa şeyde olabilir siz hoşlanmadığınız için ondan bahsediyorsanız böyle gıcık sinir vs gibisinden ondan böyle bir düşünceye kapılıp yorum yapmış olabilir

Konuyu kadınlar arasında bir rekabet olarak algılamış bence. Biri bir şey yapıyor ya sen de yapmak zorundasın, o yeni takım aldıysa sen de altta kalamazsın artık yenisini alman gerek gibi. Düşündüğünüz gibi sizi altta, diğerlerine yetişmek zorunda olan bir insan konumuna düşürüyor bu. Bana da sinir bozucu geldi.

Ben bile hatırlamıyorum iremin dolabını :) sevgilinizin hafızası maşallah kuvvetliymiş

Aranızda soğukluk , kıskançlık ego savaşı olduğunu düşünüyorsa şimdi o yeni aldı sende altta kalma sende yeni ceket al demek istemiştir diye öyle söyledi galiba
😌

Konuyu kadınlar arasında bir rekabet olarak algılamış bence. Biri bir şey yapıyor ya sen de yapmak zorundasın, o yeni takım aldıysa sen de altta kalamazsın artık yenisini alman gerek gibi. Düşündüğünüz gibi sizi altta, diğerlerine yetişmek zorunda olan bir insan konumuna düşürüyor bu. Bana da sinir bozucu geldi.
Gerçekten zoruma gitti. Fikrini önemsediğim arkadaşım falan olur yine de anlarım. Ama bu kızı sevmiyorum o da beni sevmez ve gerçekten hiç benzemiyoruz. Sadece aynı iş yerinde olduğumuz mecburen aynı ortamda bulunduğum biri. Benim onun taklitçisi olduğumu düşünüyorsan git onunla ol. Aslı varken taklitciyle ne işin var dedim.

Back
X