• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin davranışları....sizce cimri mi????

Daha neler artık, adam gayet doğal davranmış. Siz abartmışsınız. Bozuk var mı diye sorması gayet doğal. Sevgili değil arkadaş da olsa sorabilir, sorulabilir böyle şeyler.

Su almayı bile kafaya takmışsınız. Biz de eşimle hep tek şişe alırız hem elimizde iki şişe taşımayalım hem de ısınmadan bitsin diye.

Siz biraz fazla düşünğyorsunyz bu para mevzularını. Bir arkadaş da demiş cimri olan siz olmayasınız.
Yorumunuz icin tesekkur ederim oncelikle ama farkettiyseniz ben konumdada yazdim. Eskiden boyle seylerin aklima gelmedigini, bir konuyu okuyunca durup dusunup, bu olaylarin kafami karistirmasini bunun icin bu konuyu actim zaten

O çalışıyor, ben öğrenciyim
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Yuh diyorum ogrenci bir kiza sinema bileti mi aldiriyor ? Insanda biraz vicdan olur be, ogrencinin parasi yenir mi? Benim de universitede calisan biriyle cikan bir arkadasim vardi, adam sen ogrencisin, calismaya baslayinca bana ne istersen alirsin diye espri yapardi, nadiren hesap odetirdi. Insan hele de sevgilisiyse ogrenciden gelen paraya kiyamaz , kiymamali diye dusunuyorum.

O calisan bir insan,ona sinema bileti, 20 tl, yemek parasi vs dokunmaz ama senin butcende bunlar sarsinti yaratmiyor mu?

Sekerim bak sen ogrencisin, bir gelirin yok ama bu herifin geliri var. Bir daha tek kurus odeme lutfen.

Bana cimri olan sizsiniz gibi geldi...

Öncelikle kasiyerler hep bozuk istemiş.yoksa çocuk cikarip vermiş yani direkt size uzattirmamis ki..

Ayrıca sizin paranin ustunu cebine atmak daha nahoş olur diye size uzatmis..

Ve sinema biletide geç kalmayalim hemen ben gelir gelmez gidelim diye yapilan bir sey ...
Daha oncesinde zaten bunlari aklima takmiyodum, aklima gelmiyordu bile
Dedigim gibi bir konuyu okurken aklima geldi ve size danisayim dedim.yorumunuz icinde tesekkur ederim

Valla bizim iliskide de ben cimriyim . tek su alma olayini ben yaparim.O cok rahat hic dusunmez sonunu alirda alir sonra elindeki bitincede ortada kalir. Tamam almasin demiyorumda birazda idaresini bilsin. Mesela arabayla ciktigimizda derim cok dolasmayalim. Yok illa hangi dukkana gidilecekse onune kadar gideriz:-) Biraz idereni bil diye hep uyaririm. Bana odetmeye gelince yeri gelince ben ondan once davranirim abartmadan tabi. Erkek diye hep o odeyecek diye bisey yok. Bizde simdi veriyoruz ellerine kozlari ilerde rahatsiz oluyoruz. Bazen ben oduyorum diye gururlanirim cok sukur ona muhtac degilim diye. Ama tabi bunun ortasini bulmak lazim o da biraz zor cok takilma derim madem rahatsizsin bozugun var mi diye sordugunda yok de belki o da sIkIlir sormaktan:-)

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Yuh diyorum ogrenci bir kiza sinema bileti mi aldiriyor ? Insanda biraz vicdan olur be, ogrencinin parasi yenir mi? Benim de universitede calisan biriyle cikan bir arkadasim vardi, adam sen ogrencisin, calismaya baslayinca bana ne istersen alirsin diye espri yapardi, nadiren hesap odetirdi. Insan hele de sevgilisiyse ogrenciden gelen paraya kiyamaz , kiymamali diye dusunuyorum.

O calisan bir insan,ona sinema bileti, 20 tl, yemek parasi vs dokunmaz ama senin butcende bunlar sarsinti yaratmiyor mu?

Sekerim bak sen ogrencisin, bir gelirin yok ama bu herifin geliri var. Bir daha tek kurus odeme lutfen.

Tabiki ona 20 tl odemek dokunmaz.
Ama hesaplari hep o odeyince rahatsiz olmustum, bu durumu ona soyledim ve hesabi ben odedikten sonra bu anlattiklarim olmaya basladi zaten :(

Sinema biletini niye hep siz aliyorsunuz ben buna takildim, bu sizin goreviniz mi ki?

Yas, meslek ve gelir durumlariniz nedir bunu merak ettim. Mesela ikinizin de kazanci iyiyse, 15-20 tl yi para olarak gormuyordur, o zaman cimri degildir.

Ikiniz de ogrenciyseniz cimri ya da parasiz ve acikgoz.

Ikiniz de ortalama kazancliysaniz cimri, hesaplari size yikip sizden gecinmeye calisiyo, ne odemezsem kar kafasinda.
Sinema bileti olayida
Ben ondan once gidiyorum avmye onun isi cikiyor gecikiyor
Bende o geldiginde yer kalmaz hemde altta kalmayayim hep o odemesin diye aliyorum

Tabiki ona 20 tl odemek dokunmaz.
Ama hesaplari hep o odeyince rahatsiz olmustum, bu durumu ona soyledim ve hesabi ben odedikten sonra bu anlattiklarim olmaya basladi zaten :KK43:

Benim dedigim de bu sekerim, ona 20 tl dokunmaz ama sana dokunur. O da sonucta ogrencilik yasadi ve ogrenci butcesini biliyor olmali. Yaptigi cok ayip bir sey gercekten. Tamam haftada 1 bir seyler odeyebilirsin ama adam resmen b.kunu cikarmis bu isin.

Sen bir sure ses etme bence , bir sey odeme eski duzeninize donun :) Odemesinden de rahatsiz olma bence, calisan bir insan sonucta. Sen de calismaya baslayinca o zaman ortak odersiniz.

Son düzenleme:
ne zamandır birliktesiniz merak ettim . bizim 2 yıl oldu para konusu olmaz bile. ikimizde öğrenciyiz paralarımızı birlikte harcıyoruz zaten hep. olmadığında bende o da paylaşırız. bozuğun var mı diye sorması değil de suyu bir tane alması tuhafıma gitti açıkcası

Benim dedigim de bu sekerim, ona 20 tl dokunmaz ama sana dokunur. O da sonucta ogrencilik yasadi ve ogrenci butcesini biliyor olmali. Yaptigi cok ayip bir sey gercekten.

Sen bir sure ses etme bence , bir sey odeme eski duzeninize donun :) Odemesinden de rahatsiz olma bence, calisan bir insan sonucta. Sen de calismaya baslayinca o zaman ortak odersiniz.
Bu yil staj yapiyorum zaten ilk maasimla onu yemege goturmek istiyorum, soyledim de ona o_O

ne zamandır birliktesiniz merak ettim . bizim 2 yıl oldu para konusu olmaz bile. ikimizde öğrenciyiz paralarımızı birlikte harcıyoruz zaten hep. olmadığında bende o da paylaşırız. bozuğun var mı diye sorması değil de suyu bir tane alması tuhafıma gitti açıkcası
4 aydir beraberiz

Benim pek hoşuma gitmedi sende bozuk yok mu sorması!

Sormasın ya ,

ayrıca kendine ne diye su almıyor senim suyundan otlanıyor kaç yıllık evliyim eşim her daim kendine bana ve kızımıza su alır, adamda görgüsüzlükte var, yarın evin faturalarınıda san ödetir eğer çalışıyorsan veya maaş kartını elinden alır

Bu yil staj yapiyorum zaten ilk maasimla onu yemege goturmek istiyorum, soyledim de ona o_O

Valla sekerim bu heriften garip kokular yukseliyor, ben bu adami hic begenmedim.

4 ay iliskinin canim cicim aylari olmali, insan 4 aydir tanidigi kiza 20tl n var mi dememeli bence, dedigim gibi ben bu adami hiccccccccccccccc begenmedim.

Umarim yaniliyorumdur, her sey gonlunce olsun.

Sorun sizde. Arkadaşlarımla çıkınca bile ben öderim demişsiniz. Ve anlattıklarınıza bakılırsa sevgiliniz yemeği vsyi size ödetmiyor. O an bozuğu olmayabilir, sizden istemesi doğal. Kasiyer bozmıycak 200 lirayı diye korkmuşsunuz bir de. Ben olsam 15 lirayı öder sevgilime aldığım şeyde bi payım var diye sevinirdim bir de. Bu salaklık değil, kullanılmak değil. Bu paylaşmak. Sanırım ilişkiniz yeni. Böyle şeyler zamanla oturur üç kuruş gözünüze batmaz. Sevgiliniz bu düşüncelerinizi bilse sizden çok utanırdı eminim.

5 tl diye her geçtiğinde gül alsa savurgan olur.

Hesabı ödese kız beni yiyor mu, kız ödese eyvah kullanılıyorum.

Ben keriz miyim, sen keriz misini, o keriz mi?

Aslında Almanlar çözmüş olayı, fazla kafa yormasak mı?

Abartıyorsun bozuğun var mı diye sorması normal..
Ama hepsininn aynı günde olması üst üste gelmiş, ama ilişkinizde yeniymiş biraz gözlemle bakalım sen.

ayyy adamlar yedirip yedirip rahata alıştırıp bir anda kesince afallayıp kalıyorsunuz, ne paraymış be.

Benim pek hoşuma gitmedi sende bozuk yok mu sorması!

Sormasın ya ,

ayrıca kendine ne diye su almıyor senim suyundan otlanıyor kaç yıllık evliyim eşim her daim kendine bana ve kızımıza su alır, adamda görgüsüzlükte var, yarın evin faturalarınıda san ödetir eğer çalışıyorsan veya maaş kartını elinden alır

Kadın fatura ödeyemez mi?

arkadaşım durumda ben gariplik görmedim ama, erkek arkadşaının mali durumu nasıl? parası var da mı harcamıyor yoksa harbiden olay öyle gelişiyor da parası çıkışmadığı için mi öyle yapıyor? bence bu önemli. biz 6 yıl çıktık, ben çalışıyordum sevgilim öğrenciydi, hesaplarıo heğp ben öderdim, hatta öğrenci evinin faturaları ödenmeyince benim ödediğim bile olurdu. ama şimdi işe başladı evlendik, yine çok kazanmıyor ama, kazandığı her kuruşu benim için harcamaktan keyif alıyor... bu tür şeylere takılma bence.

Back
X