Sevgilimin Bana Attığı Kazık(Lütfen yardım edin)

Venimde bir doktor gecmisim var inan oda böyleydi.... Hep gelgit doluydu dusun birde uzmanligi bitirmişti. Belkide balık burcu ondandi. Hem sevip hem gidiyordu ... İssiz adam tipleri aman dua et kurtuldun seni hasta eder bu tipler ihhh simdi ne güzel hayat dolu bi esim var ... Cozum odaklı, anlayışlı... Rabbim icindeki sıkıntıyı atsin ve seni hayirlilarla karsilastirsin.

Ben olayda atilmis bir kazik goremedim. Her iliski her zaman surecek diye bir kural yok. Zamanla insanlarin onunde baska kapilar acilir en guzeli bu durumlari paylasip yol vermek karsidakine.
her ilişkinin her zaman sürmeyeceğini idrak edebilecek yaştayım ve ilk ilişkim de değil. kendisi başta türkiye istiyorum deyip hayatından çıkmak istememe rağmen bana engel olduysa ve şimdi böyle yapıyorsa bence bu kazıktır. üç ay önce bitecekti bu iş engel oldu. üç ayda inanın çok yıprandım ve kendimden ödün verdim. ama tabi anlatabildiğim kadar anlayabilirsiniz siz de

güzel duanız için teşekkür ederim♥ bir de tıpçı ya bana stres yasak. böyle vicdansızlık görmedim. üç ay önce ayrılcaktım engel oldu. hala daha zorla hayatında tutmaya çalışıyor

Daha iyi günlerim olmuştu burç larla yola çıkılmaz elbet ama benim eşim gibi burcunu tam anlamıyla taşıyosa böyle bencil kendini dünya merkezi yapan tipler..aaaa üzülür paşam onlara ağar laf edemezsin onlar ana avrat söver sen bi laf edersin dünyayı başına yıkıverir.tecrübeyle sabit.hele benim gibi burcu yükseleni ay burcu ikizler olan biri olursa kişilik çatışmalarından ölüverilir

bu da bence tam oğlak. bu bencilliğin başka açıklaması yok. bir iki kişi kazık nerde demiş. ben mi abartıyorum anlamadım. aylar önce ayrılmak istememe rağmen zorla hayatında tuttu vicdanıma oynadı vaktimi çaldı yetmez mi. bu durum aniden ortaya çıkmadı

güzel duanız için teşekkür ederim♥ bir de tıpçı ya bana stres yasak. böyle vicdansızlık görmedim. üç ay önce ayrılcaktım engel oldu. hala daha zorla hayatında tutmaya çalışıyor
Bence duygusal sorunlari var boşluğa tahammül edemiyorlar!!! Boyle ellerinde bisiy varmış hissine bayiliyorlar çünkü hayatlari sadece okul ve iş ... Belkide bizim gibi ehlenmek gezmek gulmek istiyorlar ama yapamiyorlar bunu da bizim üzerimizden yaşıyorlar. Doktorlar ama bildigin ozguvenleri sıfır. Cok aglamistim hep NEDEN dedim 3 ay boyunca her yerde agladim ama sonra amaaannn pirt noktasina geldim ve sukrettim.. Bu huznu biraz yaşa, hirsa kapilma benimki sehir degismisti bi mesajla... Ama sonra asıl hastaliksiz ve insan olanin sen olduğunu anlayacaksın. Saygilar

Oncelikle gecmis olsun. Allah bir daha gostermesin insallah.

Kizmakta sinirlenmekte haklisiniz. Hem de sonuna kadar..

Olan bence şu; Erkek arkadasiniz sizi sevmis. Ancak yasi kucuk.. Gencliginin baharinda bir kisiye baglanmak istemiyor. Cunku mesleginin verdigi ozguven ve prestij ile istedigi kadina rahatlikla ulasabilecegini, daha karsisina bir cok firsatin cikacagini dusunuyor. Kisacasi egitimini tamamladiktan sonra hayatini, gencligini yasayacak.. O yuzden mantigi agir basmis ve sizden ayrilmis..

Bencil bir insan.. Arkadas kalarak durumu yavas yavas normallestirip kendi kalp acisini hafifletmeye calisiyor sanirim.. Burada bile kendisini dusunuyor.. Bence asla engelini kaldirmayin.

Olur da sizi ararsa ona oyle bir cumle kurmalisiniz ki o siskin egosu yerle bir olsun.. Gunlerce kendine gelemesin..

vallahi hastalar doğru. zaten hayatları garantide. her türlü pratisyen doktor olsa kaç bin tl maaş var. herkes kariyer ister ama 7 24 ders kasacak kadar değil. beni bu duruma zorla dahil etti. iyi insanım diye vicdanıma oynadı. hep bana enerji veriyorsun hayat enerjimsin dedi. şu telefonda bıcır bıcır neşeli konuşmanla bile kendime geliyorum dedi. artık böyle bir şey yok, çok bekler

Canım kazık var abartmıyosun bu tipler sen istediğinde değil kendi istediğinde çıkar hayatlarından ben bi kere ayrılmak istemiştim sevgiliyken adam ağladı karşımda ki 5 yılda 2 kez ağladığını gördüm ama kendisi benden 5_6 defa ayrıldı en son boşanıyorum işte suçlu kendisi ama bırak özür dilemeyi sanki bütün hata bendeymiş gibi beni arama tripleri ki aramıyorumda yani amaaaannn değişikler sal gitsin ona en büyük acı bu reddedilmeye tahammülleri olmaz bu tiplerin

Hastalığınız için gerçekten üzüldüm neyse ki atlatmışsınız. Allah sağlık versin bundan sonraki günlerinizde. Açıkçası ben de ortada bir kazık göremedim. Sadece realist bir adam ve romantik bir kadın var yazdıklarınızda. Kendi kariyeri sizden daha ön plandaymış olan bu. Kendinizi hiç üzmeyin bile nasip değilmiş demek ki sürekli geçmişi düşünürseniz kendinize zarar verirsiniz sadece. Olmuş bitmiş artık önünüze bakın

şurda beni üç beş anlayan kişiden birisiniz. size sarılasım geldi. ben de tam olarak böyle düşünüyorum! orda bile kendisini düşünüyor. vicdanını rahatlatmak için ama ona bu fırsatı vermeyeceğim.

aksine inanın ben hiç romantik değilimdir kova burcuyum. asıl romantik olan tshirtümle falan uyuyan oydu. ben de mantıkçıyımdır. sadece ortada bir yalan durumu oldu. tus'a girse sonra kazanamasa ben gidiyorum dese inanın bu kadar koymazdı. denemeden bu kararı verdi. demek ki amaç farklı

Öyle özellikle sensiz olamam, sen bana hayatı öğrettin, pırlantasın, tek amacımsın tarzı ifadeler kullanan erkeklerin aslında bunu kadını ikna için yaptığı çok açık. Böyle karaktersizler sizin gibi güzelim kızları üzüyorlar işte...

Yapacak birşey yok güzel kızım. Çıkar bu adamı hayatından. O kadar hata yapıyor ve sonrasında sana kendisini acındırıyor... Sal gitsin... Hatta umurunda olmadığını göster ki daha da acı çeksin bencil herif...

Anaaa bende kova burcuyum gel şurada aglasak heheheheh kova hava grubu her yere uyumluyuz, herkese pozitif enerji veririz amaaaan pirt diyebiliriz bizi kaybeden üzülsün

evet o kadar fırıldaklar ki bir anda suçu insan kendisinde arıyor. çok fenalar bu burcun erkekleri toplumdan imha edilmeli demek ki. ekşi sözlüğü bir okudum şok oldum. binlerce kötü yorum var. kankamın sevgilisi de oğlak burcuydu kıza kan kusturdu

daha ben yokum, tren kaçtı. kariyeriyle birileriyle olsun işte. benim kadar gözü tok, paraya bakmayan bir insan nadirdir. sırf okuyor diye düzgün para bile harcatmadım ona. hep ortaklaşa şeyler aldık. bundan sonra parası için onunla olanlara layık olsun, ne diyim... yorumunuz için teşekkür ederim çok tatlısınız♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…