- 24 Nisan 2019
- 134
- 173
Anahtar cumleyi soylemissiniz : "Belki sevgisi bitti.... " Aynen oyle. Bu kizcagiz da artik bunu farkettigi icin cok aci cekiyor. Bir de bu cocuk baslarda niyetinin ciddi olduguna dair laflar etmis , ispatini konu sahibinden alintilayarak ekleyeyim; "Hep senle ciddi dusundugum icin bir plan yapmaya calisiyorum dedi. " Sonra da bir ton mazeret beyani ile cengelde tutmaya calisiyor. Aralarindaki ilski resmen negatife dogru donusmus. Bunun da musebbibi bu korkak, kararsiz ve egoist beyefendi. Benim ornegimde sunu demeye calistim; isteyen iliskisi icin vakit buluyor, mazeretlere siginmiyor. Ama tabii herkesin kapasitesi farkli.Hanımefendi , şöyle bir şey var ki kızınızı örnek vermişsiniz mesela , kızınızı zorla tutan yoktu değil mi kaldı ki sizin örneğinizde çabalayan taraf erkek , kızınız ders calıs demiş. Konu sahibine erkek arkadası bastan herseyi söylemiş zaten , sonradan ortaya cıkmamıs bu durum. Ders calısırken az görüşmeyi konu sahibi kendisi kabul etmiş , ne yapmıssa kendisi yapmıs , zorla yaptıran olmamıs. İnsanız duygularımız değişebilir , o an kendi istegiyle bekledi diye erkek ne yapacak ömür boyu sevgi bitse bile yanında durmak zorunda mı? Evli insanlar bile ne fedakarlıklardan sonra bosanıyor. Atılan bir kazık yokki ortada , söz verip tutmamıs mı parasını mı yemıs aldatmıs mı hayır. Kariyerin daha önemli olduguna karar vermıs sevgili durumunun belkı kendısını yavaslattıgını dusundu belki sevgisi bitti. 3 cocukla ortada kalmıs gibi bana kazık attı demenin anlamı yok.
Son düzenleme: