Sevgilimin Bana Attığı Kazık(Lütfen yardım edin)

yok canım ne iletişimi. benden uzak olsun. ben kova burcuyum bitti dediğimde biter. son damlasıydı damarıma çok kötü bastı. bu zamana kadar bitirmediysem gerçek yüzünü göremediğimden ve üzüldüğümden bitmedi. ama bu süreçte anladım ki olan bana olmuş. çok sinirlerim yıpranmış. bu ilişkide mutlu değildim çünkü hep 2. plana atılıyordum. kariyeriyle mutlu olsun ne diyim...

Bende terazi yükselen akrebim boşanma aşamasındayım.zamanında ne bulup sonra ne bulamıyoruz bu oğlak erkeklerinde acaba?bi de millet melake sanıyor onları.biz teraziler hariç diğer burçlar güzel posta koyuyor o kesin.

valla oğlaklar hakkında tek iyi yorum okumadım. hepsi paragöz, bencil, hırs küpü insanlarmış. ben ona bunu dediğimde gülmüştü. ne alakası var demişti. sinsi. güzel gizledi gerçek yüzünü...

Allah bir daha hastalık yaşatmasın, lakin kazık atmalık bir durum yok sevgili olup bikah masasından dönüyor insanlar. İkiniz için de hayırlısı olsun.

Allah bir daha hastalık yaşatmasın, lakin kazık atmalık bir durum yok sevgili olup bikah masasından dönüyor insanlar. İkiniz için de hayırlısı olsun.
Amin ama bu yapilanin kaziktan sayilmasi icin nikahtan mi donmemiz lazimdi? Ayrilmak istememe ragmen zorla yaninda tutan aglayan sizlayan vicdanima oynayan ve gercekten icten seviyormus gibi davranan biri vardi. Dogrulari da ustu kapali anlatti. Vaktimi caldi. Kim amerikaya gidecek biriyle olur? Bastan beri trde olcam diyen kendisiydi. Hayati yalanmis.

Bence ortada kazık yok.Şimdi size zorla adam fedakarlık yap sineye çek de dememiş siz de isteyerek fedakarlık yapmışsınız sevdiğiniz için.

Ki ben de sanırım bu adam gibiyim şimdi şöyle bir durum var odaklanmanız gereken şey ders olduğunda bir de sizden ilgi bekleyen biri olduğunda huzursuz oluyorsunuz götürebilirim zannediyorsunuz ama olmuyor.Boğuluyor gibi hissediyorsunuz.e ayrılmak en mantıklı seçenek geliyor.Bazı hayaller her şeyden üsttedir

Siz de yaptığınız fedakarlıklar için sanki üzülmeyi bırakın ne adam fedakarlık için dilendi ne de siz sadaka verdiniz.Güçlü olup hayatınıza bakın.Ve bence sizi seviyordu sadece seçimini yaptı.

Evet zorla olmadi ama ben ayrilmak istedigimde vicdanima cok oynadi. Yoksa benim karakterime ters ilgisiz insanla olmak. Hep bu surecin gecici oldugunu dusunmustum. Bence sevmedi ama yine de tesekkur ederim

Evet zorla olmadi ama ben ayrilmak istedigimde vicdanima cok oynadi. Yoksa benim karakterime ters ilgisiz insanla olmak. Hep bu surecin gecici oldugunu dusunmustum. Bence sevmedi ama yine de tesekkur ederim
Size insan olarak değer veriyor içinde tekrat denemek istedi ama olmadı aynı olayı bende yaşadım.

Yani insanlar planlar yapar hayat kıs kıs gülermiş.Demek ki onun da kafasındaki gibi yürümedi her şey.Bence biraz bencillik eden sizsiniz hastalık geçirdiniz diye devamlı herkes el bebek gül bebek davranamaz ki bi ilişkiye başlıyosanız incinmeyi de göze almalısınız.Tabii ki kendini düşünecek ben bunda anormal bişi göremedim yıllarca okumuş doktor olmuş tusta istediği alanı kazanamazsa onun için de yıkım olur.

Zamanında eski sevgilim dgs ye çalışmam lazım senden ötürü vakit kaybediyorum diyip benden ayrılmıştı, dgs birincisi olmuştu sonra o geldi aklıma böyleleri için kendini yıpratmana değmez önüne eminim daha güzel yollar çıkar huzur dolu bi yuvan olsun vakti gelince inşallah

Pardon da ne sacmaliyorsunuz? Bana hicbir zaman el bebek gul bebek davranmadi ki??? Aksine ben sineye cektim. Kaldi ki kariyerine mani olan yok. Bu tamamen onun kendi egosundan oldu. Ona her zaman destegimi verdim. Neyse su baslikta gereksiz polemiklerle beslenmeye calismayin

Son düzenleme:
O zaman kendilerine guvenmiyorlarsa hic bulasmasinlar. Amin insallah

Ben burada bir kazık göremedim, adam tabi ki tusa hazırlanacak o kadar tıp okumuş uzmanlık istiyor sizin istediğiniz gibi sevgili olamıyor vakit ayıramaz.
Siz de alışmışsınız ilgiye ilgi azalınca kavgalar da çıkmaya başlamış.
Şu noktada hatalı, tusstan sonra bu işlere bulaşsaymış.
Ben de olsam tuss varsa sevgili olayına girmem.
Siz de hastalığı yenmişsiniz hasta insana bu yapılmaz psikolojisinden çıkın, yaşanmış bitmiş kazık falan yok ortada, ex olmuş boş yapıyor salla gitsin önüne bak

Bence başkası var o yüzden bu kadar çabuk bitirebildi. Senin hastalığını bildiği ve üzülmemeni istediği içinde böyle iyi bir şekilde bitirmeye çalışıyor. Bence sen engelle mesaj atarsa bi daha asla konuşma. Sanki sen onu silmişsin ve hayatına başkasını almışsın gibi yap hiç bi mesajına cevap verme atarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…