Sevgilimin Bana Attığı Kazık(Lütfen yardım edin)

Yok bu işin burçlada alakası yok eşim biraz işkoliktir ama asla beni be kızını ikinci plana attığını görmedim. Sadece çok romantik değildir. Burada bence sevgisi sevgilinin yeterli gelmemiş. Eğer size işim için amerika daha iyi orayı düşünüyorum dese başta. sen bu tepkiyi vermez uzaktanda olsa yürütmeye çalışırdın belki ki yapanlar var. Sen anladığım kadarı ile seni bu zamana kadar oyalayıp kandırmasına hem ayrılıp hemde değerlisin lafları ile kafanı karıştırmasına kızmışsın.

evet evet kesinlikle öyle. bu da aksine çok romantikti. saatlerce sarılıp öpmeler. tshirtümü isteyip kokumla uyumalar. neler neler. bakın bana amerika mevzusundan bahsetti ama tr'de kalma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. tus'a hazırlanıyor deli gibi. çoğu zaman konuşamadık ders çalıştı sineye çektim. hep dedi çok fedakarlık yaptı diye. onda bu fedakarlığın onda birini göremedim. bencil ve kendisine odaklanmış. tus'a da girdi denedi kendisini. cerrahlığı falan tutturuyordu. ailesi amerika'da ve aklına giriyorlardı

ablacim kanseri yenmissin, kisilik bozuklugu olan adamda takilmissin. engelle heryerden giyin kusan ohhh cik disari. bu adamla olmazdi yasin daha cok genc...
valla kanserden zaten sinirim yıpranmıştı bu da üstünün çileği oldu ben kemoterapiye bile süslenip giden kahkahalarla gülen insanım ya. valla sırf ona verdiğim hayat enerjisi için beni kaybetmek istemedi arkadaş olmak istedi. neşeli olduğumdan yani. çok bekler artık

Sizin fikriniz neydi peki?
bakın üç ay önce gelip bana dedi ki ben tus'a hazırlanıyorum ama ailem amerikada eğer tus'a girer istediğim bölümü tutturamazsam gitme ihtimalim var ama bu düşük bir ihtimal dedi. bana ayrılalım demedi. ben deli gibi tr'de kalmak için çalışıcam bu süreçte az konuşsak sineye çeker misin dedi. ben de fedakarlık yaptım. yeri geldi çok az konuştuk hep kütüphanedeydi. tus'a da girdi hatta kendini denemek için iyi puan da yaptı. bu hareketleri garip geliyor. kariyer herkes ister ama ben ona engel olmazdım zaten. tr'yi tutturamasa bile amerikaya mecbur kalsa bile bi şey demezdim. kaç kez ayrılmak istedim hep ağladı, vicdanıma oynadı. kandırıldım kısacası

Ben hala nasıl kazık attığını anlamadım. Adam istediğim yer olmazsa giderim demiş. İstediği yer olmamış.

Ben hala nasıl kazık attığını anlamadım. Adam istediğim yer olmazsa giderim demiş. İstediği yer olmamış.
bu tus'a denemek için girdi çünkü girdiğinde mezun değildi. şimdi yeni mezun oldu ve henüz hazırlandığı tus'a girmedi. şuan hazırlık aşamasında şansını denemedi yani. o yüzden istediği yer olmamış diye bir şey yok. Türkiye istediğini yüz kez söyledi.

Eşim oğlak burcu pazsr günü bile çalışır sast 10 a kadar boşver çok takıntılı olur oğlaklar kurtulduğına srvin bnce

İlişkimizin başında benimkide gül alıyor mesaj atmadan yatmıyordu da evlenince bu yanını kaybettik malesef☺☺☺sorduğumda sa seni kazanmak için içimden gelerek yapıyordum. Şimdi evliyiz sevgili gibi olmaz özel günlerde yapıyorum diyor. Yani ilerde devam ederseniz diye geleceği görün. ☺☺☺Ama bence siz bir kırılma yaşamışsınız bundan sonra devam etseniz ve o kariyerini türkiyede sürdürse bile burada sıkıntı yaşasa sebep olarak sizi görebilir. Aileside size bu nedenle tepkili yaklaşabilir. Bu kadar sıkıntıya girmeyin bence yok yere.

Uzuldum adiniza... Bazen boyle seyler olabiliyor. Enayilik bi durum da yok kendinizi doldurmayin. Sizden hoslanmis ama demek ki sogumus zamanla.. Bitmis bi iliski sadece.

zaten benim için bitti. sadece biraz dertleşmeye ihtiyacım vardı. sağolun hepiniz♥

Uzuldum adiniza... Bazen boyle seyler olabiliyor. Enayilik bi durum da yok kendinizi doldurmayin. Sizden hoslanmis ama demek ki sogumus zamanla.. Bitmis bi iliski sadece.
soğusa neden son buluşmada gözleri dolsun. belki de hiç sevmedi rol yaptı:) işte bencil insanlar hep böyle

Büyük bir ihtimal ailesinin tehsiri altında kalıyor.

Oğlu veya kızı tıp okuyan aileler her daim oglulları veya kızları gibi tıp okumuş gelin veya damat istiyorlar.

Annesi tanısmak istemis tanişmamıssiniz. dogru olanı yapmıssınız. buyuk bir ihtimal annesi sizi ölçüp tartamadığı icin daha cok baskı yaptı kariyerin daha önemli ayrıl diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…