Sevgilimin Bana Attığı Kazık(Lütfen yardım edin)

ben de öğretmenim. iki diplomam var. boş beleş insan değilim... ama annesi ve ablaları fena evet. bir keresinde bana twitterdan seni çok seviyorum diye tweet atmıştı. aylarca durdu. sonra büyük ablası bunu takibe alınca görmesin diye silmiş. benim cevabım sap gibi kalmıştı ortada. görünce sinirlendim. kaç kez izah etti ama bana çok saçma geldi. küçük ablasıyla annesi beni biliyordu.

aynen kardeşim, bundan sonra da hemen kimseye güvenmeyin lütfen sağlığnıız daha değerli
hemen güvenmedim... uzun süre konuştuk öyle sevgili olduk. başta sağlığım önemli olduğu için hiç ilişki istemedim çok koştu peşimden. hep derdi zaten bu ilişkiyi inşa eden benim diye. etse kaç yazar devamını getirmeye cesareti olmadı

tıp okuyormuş ya acaba seninle bu yüzden görüşmüş olabilir mi, sonuçta tedavi olmuşsun hastalığını yenmişsin ama bu erkek milletinde de herşey beklenir.

tabiki boş beleş bir insan degilsiniz. bende oğretmenim ama doktor anne babalarında ayrı bir ego oluyor ve oyle dusunuyorlar.

mesela benim ogretmenlik yaptigim okulda oglu tip okuyan bir sınıf oğretmeninin ağzından duydum bizzat. ben ogluma doktor gelinden baska kız almam diye. Doğru mu? degil tabi ama öyle düsünüyorlar.

tıp okuyormuş ya acaba seninle bu yüzden görüşmüş olabilir mi, sonuçta tedavi olmuşsun hastalığını yenmişsin ama bu erkek milletinde de herşey beklenir.
biz bunla konuşurken hastalığımı bilmiyordu. sonradan iş biraz ilerleyince ben izah ettim. yarın bir gün bağlanır sonra nüks olur falan başıma iş alamam diye. bile isteye kendisi benle sevgili oldu. çok güçlüsün dedi. yaşadığım onca kabus gibi günlere rağmen kahkahalar atıp onu neşelendiriyordum. karakterim bu çünkü. kendisi alt tarafı sınava hazırlanıyor sanki bir ölü gibiydi

ben kendisine onu da sordum. ailen nasıl dedim. sen mutlu ol bize yeter diyen tiplermiş. yurtdışından gelirken annesi bana çikolatalar falan getiriyordu. hep soruyormuş ne ister ne sever getireyim diye. tabi birebir konuşmadım eski sevgilimin anlattığı kadarıyla biliyorum ben de... ailesinden daha ziyade kendisi hırs küpü ve egolu bence. ama ben ona meslek yönünden belki fazla olmasam da kişilik karakter ve güzellik yönünden çok fazlaydım

oğlaksa onun gelgitleri çok olur. eşimde oğlal. gelgitleri vardı. kafamda tamamen bitirmiştim. kafada bitince zaten duygularda eskisi gibi olmuyor. kendimi kpssye verdim. arıyor cevap vermiyorum kaale almıyorum. en son hattımı değiştim. sonra bulmuş numaramı. yalvarmalar ben kabul etmedim asla. en son ablası aradı. ablası ikna etti. son kez denicem dedim. zaten bir daha da yapmadı. sonra evlendik. bence engeli kaldırma. gerçekten kafanda bitir. olur ya da olmaz. onun şımarıklığıyla uğraşma. kendine hedef belirle canım

Yani mantıklı düşünün. Böyle bir imkânınız olsa Türkiye'de sömürülmek mi isterdiniz yoksa Amerika'ya mi giderdiniz?

Henüz sevgilisiniz ortada ciddi bir şey yok. Önüne gelen fırsatı değerlendirmesi gayet normal. Size bir söz vermiş de değil ayrıca.

Boşuna hirslanmanin manası yok

demek ki tüm oğlaklar aynı. çok kötü yorum okumuştum ama karşımdaki karakter o kadar içtendi ki konduramamıştım. yeni yeni kokusu çıktı. asla engeli açmam...

bakın dediğimi anlamıyorsunuz sanırım bana ben tr istiyorum dedi zaten amerika istiyorum dese ilerlemezdi bu ilişki. kendi kararı sonuçta. yalan konuşmasaydı madem. teşekkür ederim yine de yorumunuz için

tıp okuyan erkek oğrencilerin hepsi diyemem ama cogu farkli oluyor zaten. sizinkine cok benzer bir olay arkadasım yasadı. tip okuyan bir cocuk cok pesinden kostu. arkadasim tipini begenmiyordu ama kabul etti. basta kiza cok iyi davrandi. sana asigim sensiz yapamam falan filan. sonra kizi ezmeye basladı ben tıp okuyorum seninki de fakultemi diye dalga geciyordu. bende arkadasima kizdim neden kendini ezdiriyorsun cevap versene diye. arkadasim sineye cekti. son olarak cocuk ben seni artik istemiyorum dedi terketti. bildigin dengesizdi yani cocuk. sanki arkadasim onun pesinden kosmus gibi davranmaya baslamıstı.

bos verin unutun gitsin. vakit kaybetmeye degmez bence.

Adam ne attan inmiş ne ata binmiş, zaten geleceğinin belirsiz olduğu belliymiş ki! Arada duygusal inis çıkış yaşamış. Belkide sizin durumunuzdan dolayı sizide incitmek istememiş.

belki de dediğiniz gibi tamamen egosu ağır bastı. bu da çirkin zaten. tıp okuyup güzel olanına rastlamadım. ama ne yazık ki ona kalbi de çirkinmiş.

Adam ne attan inmiş ne ata binmiş, zaten geleceğinin belirsiz olduğu belliymiş ki! Arada duygusal inis çıkış yaşamış. Belkide sizin durumunuzdan dolayı sizide incitmek istememiş.
ben durumumu ona en başından söyledim ve ilişki istemediğimi de söyledim peşimden koşan oydu. böyle yapması daha da kötü. 3 ay önce o konuşmadan sonra ayrılsak okeydi. ama ağladı sızladı hayatından çıkarmak istemedi. dün bile artık sen yoluma ben yoluma diyorum da ısrarla fevri karar verme bizim bağımız çok farklı diyor bana gelmiş.

Oğlak burcuysa kaç kaç kaç...bak boşa laf etmiyorum 5 yıl bir oğlak erkeğiyle geçirdim 2 yıl evli kaldım şimdi boşanıyorum burç herşey değil ama anlattığın kişi kendinden başkasını düşğnmeyen megelomanın teki.bu tipler en iyidir en iyisini kendisi bilir severse aşık olursa tabiri caizse köpek gibi peşinden koşar ama kafasında bişi bitmişse bitmiştir ve sana hiç bi zaman içinden gelenleri dümdüz anlatmaz ilerde silah olarak kullanırsın diye ben eşimin özelini 5. Yılda öğrenmiştim bende ki sabra gel o hayatında var olmasını istediği kadar varsındır.canını daha fazla acıtmadan sağda müsait bi yerde indir bu arkadaşı hayatından ..

Ben olayda atilmis bir kazik goremedim. Her iliski her zaman surecek diye bir kural yok. Zamanla insanlarin onunde baska kapilar acilir en guzeli bu durumlari paylasip yol vermek karsidakine.

valla herkes oğlağa lanet ediyor. psikolojim düzeldi şükretmeye başladım. gerçekten çok bencil. bir hakkım varsa ki bence psikolojimi mahvettiği için var, helal etmiyorum kendisine. dün seni hayatıma aldığım güne lanet olsun dedim diye çok üzülmüş beyfendi. bana en kötü senaryo ne desen sevdiğin kişinin böyle demesi derim diyor size de çok geçmiş olsun bu arada... umarım iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…