yaaaaAnaaa bende kova burcuyum gel şurada aglasak hehehehehkova hava grubu her yere uyumluyuz, herkese pozitif enerji veririz amaaaan pirt diyebiliriz bizi kaybeden üzülsün
aksine inanın ben hiç romantik değilimdir kova burcuyum. asıl romantik olan tshirtümle falan uyuyan oydu. ben de mantıkçıyımdır. sadece ortada bir yalan durumu oldu. tus'a girse sonra kazanamasa ben gidiyorum dese inanın bu kadar koymazdı. denemeden bu kararı verdi. demek ki amaç farklı
daha ben yokum, tren kaçtı. kariyeriyle birileriyle olsun işte. benim kadar gözü tok, paraya bakmayan bir insan nadirdir. sırf okuyor diye düzgün para bile harcatmadım ona. hep ortaklaşa şeyler aldık. bundan sonra parası için onunla olanlara layık olsun, ne diyim... yorumunuz için teşekkür ederim çok tatlısınız♥
Olabilir,iliskiler biter insanlar yipranir sonra yepyeni baslangiclar yapilir. 7 ay dediginiz sure insan hayati icin nedir ki? İnsanlar 20 yillik evliliklerini bitiriyorlar,bu esnada coluk cocuk sokaklarda kalanlar var,maddi manevi dibe vuranlar var. Sizinki sadece basit bir hayal kirikligi. Kendinize bunu yapmayin. Cok buyuk saglik sorunlari atlatmis bir insana bu mu agir gelecek?her ilişkinin her zaman sürmeyeceğini idrak edebilecek yaştayım ve ilk ilişkim de değil. kendisi başta türkiye istiyorum deyip hayatından çıkmak istememe rağmen bana engel olduysa ve şimdi böyle yapıyorsa bence bu kazıktır. üç ay önce bitecekti bu iş engel oldu. üç ayda inanın çok yıprandım ve kendimden ödün verdim. ama tabi anlatabildiğim kadar anlayabilirsiniz siz de
inanın ben benden ayrıldığı için kahrolmadım. sadece ayrılmak istememe rağmen hayatına zorla dahil edip vicdanıma oynayıp sonra böyle yapmasına bozuldum. bir de şuan hala tus'a çalışıyor. eylül tusuna girmiycekmiş, şubatta varmış bir de sanırım ona girecekmiş. yani türkiye'de istediği branşı tutturamasa sonra ben gidiyorum dese çok daha anlayışlı olurdum. bu denemeden, sonucu görmeden bana böyle yaptıİlişki içerisindeki romantizmden söz etmiyorum ki. Size yüzde yüz Türkiye’de kalıcam kesin kararım dememiş ki. Ben meselenin sizinle ilgili olduğunu veya ilişkinizi önemsemediğini düşünmüyorum en azından son anlarınıza kadar. Sadece mantıksal bir tercih yapmış kendi kariyerini ön plana almış hepimiz insanız kararlarımız, isteklerimiz değişebilir. Ortada size verilen sonradan bozulan kesin bir söz de yok. Haksızsınız demiyorum keşke herkes her söylediğini yapabilseydi sizi romantik bulma sebebim ayrılık sonrası için realist düşünmemeniz
öyle bir erkek yok ah olsa havada kapıcamTüm kızlara sesleniyorum;
Sizi üzen erkeklere acımayın. Onlar çünkü kendilerini acındırmayı ve karşı tarafı suçlu hissettirmeyi çok iyi bilirler. Sizi mutlu eden, değer veren insanlara değer verin...
çok haklısınız. hepinize çok teşekkür ederim gerçekten dertleşmek iyi geldi♥ benim bir pişmanlığım yok elimden geleni yaptım artık kendi hayatına baksın benden de uzak olsunOlabilir,iliskiler biter insanlar yipranir sonra yepyeni baslangiclar yapilir. 7 ay dediginiz sure insan hayati icin nedir ki? İnsanlar 20 yillik evliliklerini bitiriyorlar,bu esnada coluk cocuk sokaklarda kalanlar var,maddi manevi dibe vuranlar var. Sizinki sadece basit bir hayal kirikligi. Kendinize bunu yapmayin. Cok buyuk saglik sorunlari atlatmis bir insana bu mu agir gelecek?
daha dün beni aradığında senin yüzünden sigara içiyorum dedi(normalde içmez) dertli gibiydi yani. valla sağlam oyuncu sanırımOrtada bir kazık atma durumundan ziyade senin ona olan bağlılığın ve yapmış olduğun fedakârlıklar var.Bunları düşünüp kendini üzme ve onu affet.Affetmediğinde o hep içinde olacak ve unutmanı engelleyecek.Affet ki o hayatını yaşarken sen üzülüp yıpranma.
Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun,insallah bundan sonra siz saglikli mutlu olun da gerisi teferruat.çok haklısınız. hepinize çok teşekkür ederim gerçekten dertleşmek iyi geldi♥ benim bir pişmanlığım yok elimden geleni yaptım artık kendi hayatına baksın benden de uzak olsun
daha dün beni aradığında senin yüzünden sigara içiyorum dedi(normalde içmez) dertli gibiydi yani. valla sağlam oyuncu sanırım
inşallah ve bana bunları bilerek kasıtlı zarar verdiyse de kendisini vicdanıyla baş başa bırakıyorumHakkinizda en hayirlisi neyse o olsun,insallah bundan sonra siz saglikli mutlu olun da gerisi teferruat.
şurda beni üç beş anlayan kişiden birisiniz. size sarılasım geldi. ben de tam olarak böyle düşünüyorum! orda bile kendisini düşünüyor. vicdanını rahatlatmak için ama ona bu fırsatı vermeyeceğim.
engeli kaldırırsam havalanır bence bu. benden hiçbir haber alamaması daha iyi değil mi? yolalım vallahi ben varım zaten ufacık boyu var bir vurumluk canı varYa şu çocuğun konumunu at bi saçını başını yolalımNe demek senin yüzünden sigara içiyorum ya. Sinir oldum!!!
Ezik herif, kendisini acındıracak ve sana da suçlu hissettirecek.
Yerinde olsam sosyal medyadan engelleri kaldırır, sonra arkadaşlarla gezer gezer fotoları atarım sosyal medyaya.. Kafayı yesin ezik... Hiç bir arama ya da mesajına da yanıt vermem...
HELAL OLSUN SİZE♥ Gerçekten burda bana köpüren hemcinslerimi anlayamadım. Belki yanlış anladılar tusu kazanamayıp amerikaya gitcek sandılar. Mezun olmadan denemek için tusa girdi ama o puanı geçersiz, daha şubat tusuna da çok var ve hazırlanıyor. Bir şeyler net değilken sırf kendi git gellerinden bana bunu yaptı. O kadar fedakarlığıma rağmen. Az vicdanıma oynamadı. Allah islah etsin
Erkekler cok degismis diye dert yanarken bu forum sayesinde kadinlarin da cok degistigini fark ettim ben. Son zamanlarda dikkat ediyorum konularda konu sahibine nisanli bile degilsiniz, sevgiliniz uzerinde soz sahibi degilsiniz falan diyorlar.
Adamin yaptigi dupeduz kandirma, hayattan calma, duygusal somuru.. Ki sizin durumunuz diger insanlara gore cok daha hassas.. Tip okuyan bir adamin bunu bilip ona gore davranmasi gerekirdi..
Ilginctir ki bu durumda bile hemcinslerimiz bu adami savunabiliyorlar. Nerede adamlik, nerede durustluk? Bu yapilanlari nasil normal gormeye baslar olduk.. Bilmiyorum..
şimdi şöyle ki tus'a denemek için girdi ama kütüphanesinden birinci çıkınca sinirden öldü. böyle de hırs küpü. başta cerrah olmak istiyordu bu puan ona yetiyordu sonra iş göze döndü. göz sanırım çok yüksekmiş. bu puan göz branşına yetmedi. şimdi normalde eylülde girceği sınavı şubata attı, gerçekten tus kasıyor aslında. ben inanın amacı ne çözemedim. benim kızdığım nokta üç ay önce ayrılmak istediğimde ayrılmaması bu olayın her lafı geçtiğinde ağlaması, vicdanıma oynaması. tıpçıların kariyeri varsa bizim de var. kaldı ki ben hastalık geçirmişim bunu da en başından ona söylemiş erkek arkadaş istemediğimi belirtmişim ama peşimden o koşmuş ve hayatıma zorla dahil olmuş. yoksa kim çeker 0 ilgisi olan insanı. fedakarlık bekledi ben de elimden geleni benim karakterime uymadığı halde yaptım. böyle bir kafada olduğunu bilseydim kılımı kıpırdatmazdım...Kolay mı öyle amerikada çalışmak? Bir de en son seçenek en kötü senaryo diyortüm dünyada milyonlarca doktor Amerikada çalışmak için uğraşıyor. Milyonlarca sağlam rakip var bu yüzden de sağlam bir eleme süreci var bunun. USMLE si var, stajları var, gözlemleri var, referansları var, dili var, mülakatı var, iyi bir cv gerek, bunları başarıyla atlattı diyelim, başvurup bir yerle eşleşmesi var... Uzun ve çok aşamalı bir süreç bu. Ayrıca sınavlarda başarılı da olsa her branşa kabul etmiyorlar türkiye gibi müslüman ülkelerden başvuran doktorları. Ama bir şekilde sınavlarda başarılı olup kabul alabileceği bir branşa eşleşirse de Türkiye gibi daha sağlıkta şiddetle uğraşan bir ülkede çalışmaktansa çok daha iyi yerlere geleceğini ve emeğinin karşılığını alacağını da biliyor.
Zaten gelgitleri de varmış belliymiş biraz. Bence şöyle oldu, Amerika olayı biraz zor geldi başta o yolu göze almadı Türkiye daha kolay diye kendini Türkiye'ye odakladı zaten burda okumuş burası bildiği yer bildiği sistem vs istediğine ikna olmuştur ama ciddiye binince baktı ki TUS la istediği yer oluyor kendine bi güven geldi ve Amerika niye olmasın dedi. Zaten 7-8 aydır birlikteymişsiniz, aranızda da bir resmiyet yokmuş. Ben de böyle bir durumda olsam kariyerimi seçerdim. Tabi en azından karşımdaki insana net bir şekilde açıklardım baştan niyetimi, o konuda haklısın. Ama buna kazık atmak da denmez bence.
Not: tıpçıları çok gömmüşsünüz ama tıp okuyorum ve çirkin değilim
Bu nedir yadaha dün beni aradığında senin yüzünden sigara içiyorum dedi(normalde içmez) dertli gibiydi yani. valla sağlam oyuncu sanırım
Anladım olayı işte bir şey başardıkça yetinmemiş hırs yapmış gözü daha yükseğe takılmış. En başta da dediğim gibi amerika olayını çok yüksekte görüyordu bence, şimdi baktı bir şeyler oluyor önce cerrahlık, sonra göz, sonra daha da yükseğe dikmiş gözünü yani amerikaya. Amerika yine de kolay değil o yüzden garantiye almak için de bir yandan TUS a tekrar hazırlanıyor sanırım. Buraya kadar sorun yok da sen ayrılmak istediğinde ayrılmaması gidene kadar uzatması oyalaması filan hoş değil baya bencil biri bu. Şu an da seni yedekte tuttuğunu ve seninle oyalandığını düşünüyorum çünkü en ufak acıyla yüzleşecek cesareti yok ve bencilliğinden dolayı seni kırmaktan çekinmezşimdi şöyle ki tus'a denemek için girdi ama kütüphanesinden birinci çıkınca sinirden öldü. böyle de hırs küpü. başta cerrah olmak istiyordu bu puan ona yetiyordu sonra iş göze döndü. göz sanırım çok yüksekmiş. bu puan göz branşına yetmedi. şimdi normalde eylülde girceği sınavı şubata attı, gerçekten tus kasıyor aslında. ben inanın amacı ne çözemedim. benim kızdığım nokta üç ay önce ayrılmak istediğimde ayrılmaması her bu olayın lafı geçtiğinde ağlaması, vicdanıma oynaması. tıpçıların kariyeri varsa bizim de var. kaldı ki ben hastalık geçirmişim bunu da en başından ona söylemiş erkek arkadaş istemediğimi belirtmişim ama peşimden o koşmuş ve hayatıma zorla dahil olmuş. yoksa kim çeker 0 ilgisi olan insanı. fedakarlık bekledi ben de elimden geleni benim karakterime uymadığı halde yaptım. böyle bir kafada olduğunu bilseydim kılımı kıpırdatmazdım...
ben her yerden engelledim zaten. dün de fevri karar verdiğimi hayatından çıkmamamı bizim aramızdaki bağın çok kuvvetli olduğunu eğer lanet olsun deyip gidersem kaybedenin o olacağını söyledi. gerçekten bencil bir pislik ya. her koşulda kendini düşünüyor. karşısındaki insan hastalık mı atlatmış strese mi giriyor umrunda değil. son 3 ayda kaba tabirle ağzıma etti. yine de çok zor dönemde stresli dedim sineye çektim ağladığı için. kafama tüküreyimBu nedir yafarkında mısın çocuk hala net değil. Seni yedekte tutuyor bence
Anladım olayı işte bir şey başardıkça yetinmemiş hırs yapmış gözü daha yükseğe takılmış. En başta da dediğim gibi amerika olayını çok yüksekte görüyordu bence, şimdi baktı bir şeyler oluyor önce cerrahlık, sonra göz, sonra daha da yükseğe dikmiş gözünü yani amerikaya. Amerika yine de kolay değil o yüzden garantiye almak için de bir yandan TUS a tekrar hazırlanıyor sanırım. Buraya kadar sorun yok da sen ayrılmak istediğinde ayrılmaması gidene kadar uzatması oyalaması filan hoş değil baya bencil biri bu. Şu an da seni yedekte tuttuğunu ve seninle oyalandığını düşünüyorum çünkü en ufak acıyla yüzleşecek cesareti yok ve bencilliğinden dolayı seni kırmaktan çekinmez
Laflara bak bak. Belki de vicdanını rahatlatmak için söylüyor bunları. Hani böyle terk edilen mağdur olursa senin daha az üzüleceğini düşünüyor olabilir.ben her yerden engelledim zaten. dün de fevri karar verdiğimi hayatından çıkmamamı bizim aramızdaki bağın çok kuvvetli olduğunu eğer lanet olsun deyip gidersem kaybedenin o olacağını söyledi. gerçekten bencil bir pislik ya. her koşulda kendini düşünüyor. karşısındaki insan hastalık mı atlatmış strese mi giriyor umrunda değil. son 3 ayda kaba tabirle ağzıma etti. yine de çok zor dönemde stresli dedim sineye çektim ağladığı için. kafama tüküreyim