Sevgilimin Bana Attığı Kazık(Lütfen yardım edin)

ben durumumu ona en başından söyledim ve ilişki istemediğimi de söyledim peşimden koşan oydu. böyle yapması daha da kötü. 3 ay önce o konuşmadan sonra ayrılsak okeydi. ama ağladı sızladı hayatından çıkarmak istemedi. dün bile artık sen yoluma ben yoluma diyorum da ısrarla fevri karar verme bizim bağımız çok farklı diyor bana gelmiş.
Venimde bir doktor gecmisim var inan oda böyleydi.... Hep gelgit doluydu dusun birde uzmanligi bitirmişti. Belkide balık burcu ondandi. Hem sevip hem gidiyordu ... İssiz adam tipleri aman dua et kurtuldun seni hasta eder bu tipler ihhh simdi ne güzel hayat dolu bi esim var ... Cozum odaklı, anlayışlı... Rabbim icindeki sıkıntıyı atsin ve seni hayirlilarla karsilastirsin.

Ben olayda atilmis bir kazik goremedim. Her iliski her zaman surecek diye bir kural yok. Zamanla insanlarin onunde baska kapilar acilir en guzeli bu durumlari paylasip yol vermek karsidakine.
her ilişkinin her zaman sürmeyeceğini idrak edebilecek yaştayım ve ilk ilişkim de değil. kendisi başta türkiye istiyorum deyip hayatından çıkmak istememe rağmen bana engel olduysa ve şimdi böyle yapıyorsa bence bu kazıktır. üç ay önce bitecekti bu iş engel oldu. üç ayda inanın çok yıprandım ve kendimden ödün verdim. ama tabi anlatabildiğim kadar anlayabilirsiniz siz de

Venimde bir doktor gecmisim var inan oda böyleydi.... Hep gelgit doluydu dusun birde uzmanligi bitirmişti. Belkide balık burcu ondandi. Hem sevip hem gidiyordu ... İssiz adam tipleri aman dua et kurtuldun seni hasta eder bu tipler ihhh simdi ne güzel hayat dolu bi esim var ... Cozum odaklı, anlayışlı... Rabbim icindeki sıkıntıyı atsin ve seni hayirlilarla karsilastirsin.
güzel duanız için teşekkür ederim♥ bir de tıpçı ya bana stres yasak. böyle vicdansızlık görmedim. üç ay önce ayrılcaktım engel oldu. hala daha zorla hayatında tutmaya çalışıyor

valla herkes oğlağa lanet ediyor. psikolojim düzeldi şükretmeye başladım. gerçekten çok bencil. bir hakkım varsa ki bence psikolojimi mahvettiği için var, helal etmiyorum kendisine. dün seni hayatıma aldığım güne lanet olsun dedim diye çok üzülmüş beyfendi. bana en kötü senaryo ne desen sevdiğin kişinin böyle demesi derim diyor :KK70: size de çok geçmiş olsun bu arada... umarım iyisinizdir
Daha iyi günlerim olmuştu🙃 burç larla yola çıkılmaz elbet ama benim eşim gibi burcunu tam anlamıyla taşıyosa böyle bencil kendini dünya merkezi yapan tipler..aaaa üzülür paşam onlara ağar laf edemezsin onlar ana avrat söver sen bi laf edersin dünyayı başına yıkıverir.tecrübeyle sabit.hele benim gibi burcu yükseleni ay burcu ikizler olan biri olursa kişilik çatışmalarından ölüverilir

Daha iyi günlerim olmuştu🙃 burç larla yola çıkılmaz elbet ama benim eşim gibi burcunu tam anlamıyla taşıyosa böyle bencil kendini dünya merkezi yapan tipler..aaaa üzülür paşam onlara ağar laf edemezsin onlar ana avrat söver sen bi laf edersin dünyayı başına yıkıverir.tecrübeyle sabit.hele benim gibi burcu yükseleni ay burcu ikizler olan biri olursa kişilik çatışmalarından ölüverilir
bu da bence tam oğlak. bu bencilliğin başka açıklaması yok. bir iki kişi kazık nerde demiş. ben mi abartıyorum anlamadım. aylar önce ayrılmak istememe rağmen zorla hayatında tuttu vicdanıma oynadı vaktimi çaldı yetmez mi. bu durum aniden ortaya çıkmadı

güzel duanız için teşekkür ederim♥ bir de tıpçı ya bana stres yasak. böyle vicdansızlık görmedim. üç ay önce ayrılcaktım engel oldu. hala daha zorla hayatında tutmaya çalışıyor
Bence duygusal sorunlari var boşluğa tahammül edemiyorlar!!! Boyle ellerinde bisiy varmış hissine bayiliyorlar çünkü hayatlari sadece okul ve iş ... Belkide bizim gibi ehlenmek gezmek gulmek istiyorlar ama yapamiyorlar bunu da bizim üzerimizden yaşıyorlar. Doktorlar ama bildigin ozguvenleri sıfır. Cok aglamistim hep NEDEN dedim 3 ay boyunca her yerde agladim ama sonra amaaannn pirt noktasina geldim ve sukrettim.. Bu huznu biraz yaşa, hirsa kapilma benimki sehir degismisti bi mesajla... Ama sonra asıl hastaliksiz ve insan olanin sen olduğunu anlayacaksın. Saygilar😉

Oncelikle gecmis olsun. Allah bir daha gostermesin insallah.

Kizmakta sinirlenmekte haklisiniz. Hem de sonuna kadar..

Olan bence şu; Erkek arkadasiniz sizi sevmis. Ancak yasi kucuk.. Gencliginin baharinda bir kisiye baglanmak istemiyor. Cunku mesleginin verdigi ozguven ve prestij ile istedigi kadina rahatlikla ulasabilecegini, daha karsisina bir cok firsatin cikacagini dusunuyor. Kisacasi egitimini tamamladiktan sonra hayatini, gencligini yasayacak.. O yuzden mantigi agir basmis ve sizden ayrilmis..

Bencil bir insan.. Arkadas kalarak durumu yavas yavas normallestirip kendi kalp acisini hafifletmeye calisiyor sanirim.. Burada bile kendisini dusunuyor.. Bence asla engelini kaldirmayin.

Olur da sizi ararsa ona oyle bir cumle kurmalisiniz ki o siskin egosu yerle bir olsun.. Gunlerce kendine gelemesin..

Bence duygusal sorunlari var boşluğa tahammül edemiyorlar!!! Boyle ellerinde bisiy varmış hissine bayiliyorlar çünkü hayatlari sadece okul ve iş ... Belkide bizim gibi ehlenmek gezmek gulmek istiyorlar ama yapamiyorlar bunu da bizim üzerimizden yaşıyorlar. Doktorlar ama bildigin ozguvenleri sıfır. Cok aglamistim hep NEDEN dedim 3 ay boyunca her yerde agladim ama sonra amaaannn pirt noktasina geldim ve sukrettim.. Bu huznu biraz yaşa, hirsa kapilma benimki sehir degismisti bi mesajla... Ama sonra asıl hastaliksiz ve insan olanin sen olduğunu anlayacaksın. Saygilar😉

vallahi hastalar doğru. zaten hayatları garantide. her türlü pratisyen doktor olsa kaç bin tl maaş var. herkes kariyer ister ama 7 24 ders kasacak kadar değil. beni bu duruma zorla dahil etti. iyi insanım diye vicdanıma oynadı. hep bana enerji veriyorsun hayat enerjimsin dedi. şu telefonda bıcır bıcır neşeli konuşmanla bile kendime geliyorum dedi. artık böyle bir şey yok, çok bekler

bu da bence tam oğlak. bu bencilliğin başka açıklaması yok. bir iki kişi kazık nerde demiş. ben mi abartıyorum anlamadım. aylar önce ayrılmak istememe rağmen zorla hayatında tuttu vicdanıma oynadı vaktimi çaldı yetmez mi. bu durum aniden ortaya çıkmadı
Canım kazık var abartmıyosun bu tipler sen istediğinde değil kendi istediğinde çıkar hayatlarından ben bi kere ayrılmak istemiştim sevgiliyken adam ağladı karşımda ki 5 yılda 2 kez ağladığını gördüm ama kendisi benden 5_6 defa ayrıldı en son boşanıyorum işte suçlu kendisi ama bırak özür dilemeyi sanki bütün hata bendeymiş gibi beni arama tripleri ki aramıyorumda yani amaaaannn değişikler sal gitsin ona en büyük acı bu reddedilmeye tahammülleri olmaz bu tiplerin

Hastalığınız için gerçekten üzüldüm neyse ki atlatmışsınız. Allah sağlık versin bundan sonraki günlerinizde. Açıkçası ben de ortada bir kazık göremedim. Sadece realist bir adam ve romantik bir kadın var yazdıklarınızda. Kendi kariyeri sizden daha ön plandaymış olan bu. Kendinizi hiç üzmeyin bile nasip değilmiş demek ki sürekli geçmişi düşünürseniz kendinize zarar verirsiniz sadece. Olmuş bitmiş artık önünüze bakın

Oncelikle gecmis olsun. Allah bir daha gostermesin insallah.

Kizmakta sinirlenmekte haklisiniz. Hem de sonuna kadar..

Olan bence şu; Erkek arkadasiniz sizi sevmis. Ancak yasi kucuk.. Gencliginin baharinda bir kisiye baglanmak istemiyor. Cunku mesleginin verdigi ozguven ve prestij ile istedigi kadina rahatlikla ulasabilecegini, daha karsisina bir cok firsatin cikacagini dusunuyor. Kisacasi egitimini tamamladiktan sonra hayatini, gencligini yasayacak.. O yuzden mantigi agir basmis ve sizden ayrilmis..

Bencil bir insan.. Arkadas kalarak durumu yavas yavas normallestirip kendi kalp acisini hafifletmeye calisiyor sanirim.. Burada bile kendisini dusunuyor.. Bence asla engelini kaldirmayin.

Olur da sizi ararsa ona oyle bir cumle kurmalisiniz ki o siskin egosu yerle bir olsun.. Gunlerce kendine gelemesin..

şurda beni üç beş anlayan kişiden birisiniz. size sarılasım geldi. ben de tam olarak böyle düşünüyorum! orda bile kendisini düşünüyor. vicdanını rahatlatmak için ama ona bu fırsatı vermeyeceğim.

Hastalığınız için gerçekten üzüldüm neyse ki atlatmışsınız. Allah sağlık versin bundan sonraki günlerinizde. Açıkçası ben de ortada bir kazık göremedim. Sadece realist bir adam ve romantik bir kadın var yazdıklarınızda. Kendi kariyeri sizden daha ön plandaymış olan bu. Kendinizi hiç üzmeyin bile nasip değilmiş demek ki sürekli geçmişi düşünürseniz kendinize zarar verirsiniz sadece. Olmuş bitmiş artık önünüze bakın
aksine inanın ben hiç romantik değilimdir kova burcuyum. asıl romantik olan tshirtümle falan uyuyan oydu. ben de mantıkçıyımdır. sadece ortada bir yalan durumu oldu. tus'a girse sonra kazanamasa ben gidiyorum dese inanın bu kadar koymazdı. denemeden bu kararı verdi. demek ki amaç farklı

Merhaba. Eski sevgilimle bundan 7-8 ay once tanistik. Kanser tedavisi atlattigim ve 1.5 yil oldugu icin hayatima erkek arkadas almak istemiyordum. Kendisine de geçirdiğim tedaviyi anlattım. Buna rağmen peşimden çok koştu. Zamanla onu tanıdıkça ısındım, karsimdaki insan cok naif saygili ve masum geliyordu bana. Diger erkeklerden farkliydi sanki. Misal sacim daha hizli uzasin diye uzuldugum icin yurtdisindan organik yaglar getirmeler, organik tatlilar getirmeler. Cok ince dusunuyordu. Kendisi tip okuyordu yasi 26, benimse 24. Eski sevgilisi onu nedensizce bir anda terkedip gitmis aci cekmis baska da sevgilisi olmamis. Zaten utangacti da. Ona ben cesaret verdim, elimi tutmasi olsun opmesi olsun. Ilk kez boyle duygular hissediyorum dedi bana. Trafikte donup yuzumu izlemeler elimi opmeler. Kucagına alıp sıkı sıkı sarılmalar. Tshirtümü isteyip gece kokumu içine çekip uyumalar. Meger hepsi sanirim yalanmis. Bundan 3 ay once bana gelip tip okudugu icin tusa hazirlandigini ailesi de yurtdisinda oldugu icin eger turkiyede istedigi bransi kazanamazsa yurtdisina gitme ihtimali oldugunu soyledi. Yalnız bunun en kötü senaryo olduğundan bahsetti. Ayrılalım da demedi. Bu süreçte çok az konuşucaz sana çoğu zaman vakit ayıramıycam çünkü TR'de kalmak için ders kasmam lazım, bu süreçte sineye çeker misin dedi. Ben de kabul ettim, yanında oldum. Tus'a da girdi denemek için, istediği puanı da yaptı. Ama buna rağmen çok fazla gel gitleri vardi. Ailesi amerika'da çalış diyordu. Ama bana biz oylesine takiliyoruz demedi. Hep senle ciddi dusundugum icin bir plan yapmaya calisiyorum dedi. Kac kez bitme noktasina geldi karsimda agladi. Karakterim bu olmamasina ragmen sineye cektim, zor zamanlar idare et dedim ve ettim. Ama ona yetmedi. Cok bencildi ve tek derdi kariyerdi. Yazliga gitti gitmeden beni her hafta en az 2 kez görmeye gelen insan, gelip gormedi aramiz zaten ondan dolayı catirdadi, sonra geldi bulustuk once annesi yurtdisina gidecegi icin emrivakiyle esyalarini alalim dedi ben de daha once hic gorusmedigim icin rahatsiz oldum ve kabul etmedim. Cok israr etti ama tanismadim. Arabayi kenara cekip esyalari gidip aldi. Sonra bu gel gitler yüzünden kafası boş olmadığı için mecburiyetten ayrılmak zorunda olduğumuzu, bu ilişkide bana zarar verdiğini, hakettiğim değeri gösteremediğini ama beni kaybetmek istemedigini annesinden babasindan bile sakladigi cogu seyi benle paylastigini aramizda cok farkli bir bag olustugunu ve bunun evlenip, aile kurmaktan bile cok daha degerli oldugunu soyledi. Her şeyin gideceğini bu duyguların baki kalacağını söyledi. Ben de salak gibi kabul ettim. Peki dedim. Ama bunu cidden mecburiyetten yapti sandim. Donerken bile yolda surekli yuzumu oksayip seviyodu. Bu konusmadan sonra bidaha gorusmedik ama mesajlasiyorduk. 2 gun once son mesajimi gorup cevap vermedi. Ama whatsappta cevrimiciydi. Ben de onu her yerden engelledim sinirden cunku artik aylarin birikimi vardi ve kaldiramiyordum. Sonra neden engelledin dedi tartistik. Saatlerce tele bakmadigini hep ders calistigini bir ara sinavla ilgili bi arkadasiyla konustugunu soyledi. Biz arkadas degil miyiz neden boyle inceliyorsun dedi. Senin icin bu kadar basit mi hemen bitirmek dedim. Ben bitirmedim ama asil sevginin yok olmamasi icin boyle olmasi lazim dedi. Ben de sen bencilsin hep kendi gelecegin kendi hayatin bir kez benim duygularimi onemsemedin dedim. Ben bencil olsam sana amerika durumunu demem gunu gelince turkiyeyi kazanamazsam giderdim dedi. O zaman neden hayatima girdin dedim. Kac kez ayrilma asamasina geldik agladin birakmadin dedim. Bizim bir gelecegimiz olsa senle o konusmalari yapar miydim dedi bana. Sok oldum. Dune kadar kendisi senin gibi belkide kimseyi sevemem diyordu. Sen benim için farklısın beni insanlığa inandırdın diyordu. Ya insan sunu hastalik gecirmis birini gec dusmanina yapmaz. Ona cok fedakarlik yaptim kendimden odun verdim. Dun aradi vedalasalim dedim kabul etmedi arkadas olarak kalmamiz icin cok israr etti eger bana boyle lanet okuyup gidersen kaybeden ben olurum ben sana gercekten cok deger veriyorum dedi. O an gecistirdim ama gece ani kararla tekrar her yerden engelledim acmayi da dusunmuyorum. Tip olarak yanima yakismayan bir tipti herkes hayret ediyordu karakterini kalbini sevdik ama o da fos cikti. Ben çok eğlenceli ve her şeye rağmen gülebilen biri olduğum için ona neşe veriyordum sanırım. O yüzden hayatından tamamen çıkarmak yemedi. Bu arada oglak burcuydu.. bana akil verin lutfen kendimi enayi gibi hissediyorum

Öyle özellikle sensiz olamam, sen bana hayatı öğrettin, pırlantasın, tek amacımsın tarzı ifadeler kullanan erkeklerin aslında bunu kadını ikna için yaptığı çok açık. Böyle karaktersizler sizin gibi güzelim kızları üzüyorlar işte...

Yapacak birşey yok güzel kızım. Çıkar bu adamı hayatından. O kadar hata yapıyor ve sonrasında sana kendisini acındırıyor... Sal gitsin... Hatta umurunda olmadığını göster ki daha da acı çeksin bencil herif...

aksine inanın ben hiç romantik değilimdir kova burcuyum. asıl romantik olan tshirtümle falan uyuyan oydu. ben de mantıkçıyımdır. sadece ortada bir yalan durumu oldu. tus'a girse sonra kazanamasa ben gidiyorum dese inanın bu kadar koymazdı. denemeden bu kararı verdi. demek ki amaç farklı
Anaaa bende kova burcuyum gel şurada aglasak heheheheh😁😁😁 kova hava grubu her yere uyumluyuz, herkese pozitif enerji veririz amaaaan pirt diyebiliriz bizi kaybeden üzülsün 🤗😆🤗😆🤗

Canım kazık var abartmıyosun bu tipler sen istediğinde değil kendi istediğinde çıkar hayatlarından ben bi kere ayrılmak istemiştim sevgiliyken adam ağladı karşımda ki 5 yılda 2 kez ağladığını gördüm ama kendisi benden 5_6 defa ayrıldı en son boşanıyorum işte suçlu kendisi ama bırak özür dilemeyi sanki bütün hata bendeymiş gibi beni arama tripleri ki aramıyorumda yani amaaaannn değişikler sal gitsin ona en büyük acı bu reddedilmeye tahammülleri olmaz bu tiplerin
evet o kadar fırıldaklar ki bir anda suçu insan kendisinde arıyor. çok fenalar bu burcun erkekleri toplumdan imha edilmeli demek ki. ekşi sözlüğü bir okudum şok oldum. binlerce kötü yorum var. kankamın sevgilisi de oğlak burcuydu kıza kan kusturdu

Öyle özellikle sensiz olamam, sen bana hayatı öğrettin, pırlantasın, tek amacımsın tarzı ifadeler kullanan erkeklerin aslında bunu kadını ikna için yaptığı çok açık. Böyle karaktersizler sizin gibi güzelim kızları üzüyorlar işte...

Yapacak birşey yok güzel kızım. Çıkar bu adamı hayatından. O kadar hata yapıyor ve sonrasında sana kendisini acındırıyor... Sal gitsin... Hatta umurunda olmadığını göster ki daha da acı çeksin bencil herif...
daha ben yokum, tren kaçtı. kariyeriyle birileriyle olsun işte. benim kadar gözü tok, paraya bakmayan bir insan nadirdir. sırf okuyor diye düzgün para bile harcatmadım ona. hep ortaklaşa şeyler aldık. bundan sonra parası için onunla olanlara layık olsun, ne diyim... yorumunuz için teşekkür ederim çok tatlısınız♥

X