Sevgilimin Bana Attığı Kazık(Lütfen yardım edin)

Bacım senin burc nedir
Oğlak burcu zedeler olarak klüpmü kursak diyorum.oğlaga ask mı para mı iş mi desen gözünü kırpmadan askı eler.ona ıkızler basak gibi saglam çeneli.boğa gibi çelik sinir bünye ve gamsızlık koç gibi tuttuğunu koparan meydan okuyan aslan ve terazi gibi dikkat çekmeyi seven biri lazımda böyle olabilen insanda bunu seçmez.iyileri terkeder de canına okuyanları bırakmaz gibi kimse dört dörtlük değil sevgililik şirketçililk değil.ama bunu anlayacaklarını sanmıyorum

Seninle arkadaş kalmak istiyorum diyen erkeğin meali seni yedek kulübesine alıyorumdur. İstisnalar hariç eski sevgiliden arkadaş olmaz. Bu arkadaş kısaca ilişki sorumluluğu. Almadan rahat rahat kariyer yapmak etrafta sizden daha iyi altarnetifler var mı bakmak istemiş. Sonuçta ilerde sizin hayatınızdan tamamen çıkarsa ya da hayatına başkasını alsa sizin söz söyleme hakkınız olmayacak ama sizide arada arayıp sorarak duygusal karmaşa yaratıp başkasına şans vermenizi engelleyecek aklınca. Bence çıkarın hayatınızdan önünüze bakın. Çok sevdiğim bir laf vardır beraber olduğun insanın tercihi değil vazgeçilmezi ol derim hep. Çünkü tercihler daha iyisi çıkınca bırakılır.

ne güzel... Allah daim etsin ilişkinizi:) zaten onun amacı da o, onu unutmayayım diye böyle istedi. olur da türkiye'de kalırsam geri dönerim diye. çok zeki gerçekten. daha önce çok kez ayrılmak istediğimde dil döküyordu ama son zamanlarda artık iyice koptuk

Kazik atmamış ki adam. Olan durumu söylemiş ve kendisi için en doğru kararı vermiş.

şuanda kavuştum sağlığıma tam remisyon şükür ama daim olur inşallah♥ evet sahiplenme konusu güzeldi, tshirtümü alıp geceleri koklayarak uyuduğunu falan bilirim. kötülük yaptı beni kandırdı bence

kova benim burcum:) evet para ve kariyer delisi o zaman hastalık geçiren birine hiç bulaşmasaymış. bir de tıpçı. benim morale ne kadar ihtiyacm olduğunu biliyor

evet bence de öyle çok haklısınız. onun böyle biri olduğunu bilsem çoktan silmiştim. karşımda az ağlayıp vicdan yapmadı

Hastalığın için çok çok geçmiş olsun. Ama ben atılmış bi kazık göremedim haklı olarak kariyerini seçmiş belki sana kıyamamış bırakamamış. Daha fazla uzatıp kendini üzme sen çok güçlü birisin ortada kazık atılmış bir durum göremedim dediğim gibi. Bırak gitsin

ben onun kariyerine engel olmadım ki mesele bu. seçim diye bir durum yoktu. baştan beri türkiye'de çalışacağını kendisi söyledi bana. kandırmak bence bir kazıktır

kova benim burcum:) evet para ve kariyer delisi o zaman hastalık geçiren birine hiç bulaşmasaymış. bir de tıpçı. benim morale ne kadar ihtiyacm olduğunu biliyor
Eline gözüne bulaştırıp sıvayıp gitmiş gibi.belki ilerde kurtuldugunuza şükredersiniz.kovalar kolay kolay bağlanmaz aslında.

Eline gözüne bulaştırıp sıvayıp gitmiş gibi.belki ilerde kurtuldugunuza şükredersiniz.kovalar kolay kolay bağlanmaz aslında.
evet bağlanmayız. zaten 2-3 gün sonra düzeleceğime eminim. belki de çok zor zamanlar geçirdiğim için sığınacak bir liman aradım. o da doğru insanmış gibi geldi. güzel rol yaptı valla.

Bence kendinizi kapatmayın. Gezin tozun dşünmeyin. Şimdi belki size ulaşıp vicdanınıza oynamaya çalışacak kanmayın. Seviyorsa açık açık konuşur şartlarım bu ama seni seviyorum hayatımda istiyorum der kıvırmaz öyle yok değerlisin ama arkadaş kalalım yok bilmem ne diye. Bu arada ben kovayım eşimde oğalak

eşiniz de böyle kariyerci mi? :) ben de öğretmenim bu arada. tabi hastalığımdan falan kariyerimle uğraşacak durumum olmadı ölümden döndüm. her zaman vicdanıma oynadı zaten ama tam anlatamadığımdan çoğu kişi kazık olarak düşünmüyor. ben en başta ayrılmak istediğimde karşımda kaç kez ağladı

Oğlağa günlük tükürmeye geldim diyen bi arkadaş vardı buralarda gelsinde tükürsün diye bekledim.
O yoksa ben varım.

Ben de teraziyim yükselen kova çokta burçlarla alakam yok ama bu aralar bu modeller revaçta.
Ciddi konuşmaya kesinlikle yanaşmıyor.Aramayınca aramadı oluyorsun arayınca sallıyor sanki.
Hayatlarında yedek eleman olsun istiyorlar.
Hoşlarına gidiyor köşede bekleyen biri olsun.

Aman tipsizmis zaten bosver canim uuzlme. Daha iyilerine layiksin.

ben zaten evlilik diye bir şey düşünmedim. hep kendisi senin gibi kimseyi sevemem sana duyduğum bağ farklı diyordu. vallahi böyle garip bir olay ilk kez başıma geliyor. nedensizce ayrılmak. hani tr'yi tutturamaz geriye yurtdışı seçeneği kalır mecbur kalır o zaman bile daha ılımlı olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…