- 16 Mayıs 2019
- 479
- 397
karakteri o yaşına kadar oturmamış belli ki, bu şekilde düşün. aradaki bağı da gönül bağı değil kimyadaki kovalent bağ olarak düşün kopar içinden at. Bana bu nasıl yapılır diyerek daha fazla üzme kendini haketmiyosun, hiçbir kadın haketmiyor...çok tatlısınız çok teşekkür ederim. inanın ben erkek delisi biri değilim. bana koyan hastalık geçirdiğimi bile bile bunları yapmış olması. ben ona en başta hastalığımı söyledim. insan bile isteye niye birinin hayatına girer de üzer ki?
zaten tıp okumuşsun, işin garanti. 24 saat ders çalıştığını biliyorum ya. evet herkes alanında uzman olmak ister. ama hastalık derecesinde mi? madem öyle neden beni hayatına aldın dimi? stres topuyum sanki ben. bencil insan. ben de çok kötü günler geçirdim kimseyi yarabandı olarak kullanmadımkarakteri o yaşına kadar oturmamış belli ki, bu şekilde düşün. aradaki bağı da gönül bağı değil kimyadaki kovalent bağ olarak düşün kopar içinden at. Bana bu nasıl yapılır diyerek daha fazla üzme kendini haketmiyosun, hiçbir kadın haketmiyor...
yalan değildir de ayran gönüllüdür oevet belki yansıtamadım ama çok bağ vardı yoksa zaten bu yapılanları sineye çekemezdim. tabi onun bağı yalanmış sanırım bunu anladım
Ben seni anlıyorum olay evlilik de değil sen ayrılmak istemiyorsun seviyorsun çünküinanın daha düne kadar kendisi seninle ciddi düşünüyorum derken dün bana gelecek planı yaptın seni durdurdum dedi. hasta mıdır nedir. ben hiçbir şekilde gelecek planı kurmadım evlilik kafasında asla olmayan biriyim. hep bu planı kuran kendisiydi ama suçu bana attı
çok teşekkür ederim♥ en nokta atış yorum bu... bence de öyle. benim cepte olmamı istiyor gibi. olurda türkiye'de kalırsam geri dönerim mantığında. bunca zaman kendimden taviz verdim sineye çektim, kova burcu olanlar beni anlarlar çok zor bir durum kovalar için çünkü kovaların kimseye eyvallahı yoktur. sırf içten davrandığı, ağladığı acı çektiği için sineye çektim. her yerden engelledim zaten. dün gece vedalaşalım dedim saatlerce dil döktü vedalaşmak istemedi sesi titriyordu. ama gece ani kararla tekrar engelledim ve açmıycam hiçbir şekilde engeliÖncelikle büyük geçmiş olsun.. birdaha uğramasın inşallah bu hastalık sana
Canım erkek arkadaşın kendini tamamen mesleğine adamış anladığım kadarıyla.. seninle arkadaş olarak kalmaya ısrar etmesinin sebebide kendisinin ne istediğini bilememesi.. yani kendi kafasını toplayıp derslerini rahatlatıp istediği konuma ulaşınca seni cepte tutmaya çalışıyor ki hani ozaman sana ulaşabilsin.. bu süreçte sen yıpranıyosun ister istemez.. seni böyle bırakıyo ama geri döndüğünde sen hala aynı sen kalıcakmısın orasını kestiremiyo.. arkadaş olarak kalıp senden haberdar alıcak sen belki hayatına yeni birini sokmaya çalışıcaksın belki bunu duyup engel olucak aklını karıştırıcak.. yani ne kendine ne de sana bi faydası olmicak.. seni oyalayıp durucak.. nedense böyle hissettim.. bence engelle çıkar hayatından ne istediğini kendiside bilmiyor çünkü.. mavlana nedemiş dibini görmediğin suya dalmadığın gibi emin olmadığın sevgiye teslim etme kendini..
anlattığına göre benden önce sadece bir sevgilisi olmuş sevgilisi de onu sebepsiz terketmiş ve acı çekmişyalan değildir de ayran gönüllüdür o
her ilişki ciddi olacak diye bir kaide yok elbet ama ben ona en başında delikanlı gibi oturup hastalık geçirdiğimi anlattım. tıp okuyan biri olarak benim için moral bozukluğunun çok kötü olduğunu bilir dimi? bana tek koyan bu. aylarca ciddi düşünüyorum deyip sonra beni çok zor duruma sokması. en başta ayrılsak böyle olmazdı. taviz verdiğim için çok pişmanımKendine guveni yok, sizi gelecek planlarina katacak kadar cok sevmemis. Tipik korkak erkek tavri gostererek kacmis gitmis. Burada TUS kazanamayan US MLE step 1, step 2 ye kendi ulkesinde hazirlanabilir. Ancak MLE step 3 'u ABD de girip vermek zorunda. O zamana kadar coooook vakti var ve bunu sizinle gecirmek istememis. Mazeretler mazeretler...... yemiyoruz artik. Bir araba laf ediyorlar , hemen ayrilamiyorlar yan cebimde dur misali...... Amaaaaan unutmaya calisin . Kendine guvensin gelsin karsiniza bir kac yil sonra.
Yedekte bı kadın olmadıgı sürece erkekler bu tavırlara pek girmez.herkes hıc sanmıyorum falan der ama.sanabılırsınız.aramayın sormayın.ne kadar ararsanız o kadar onemınızı yitirirsiniz.aramayın.gurur yapın. Baskası var ama bı parca vixdan yapıyor herhalde ara ara.veya sizi yedekte tutuyor.Merhaba. Bundan 7 ay once tanistik. Kanser tedavisi atlattigim ve 1.5 yil oldugu icin hayatima erkek arkadas almak istemiyordum. Kendisine de geçirdiğim tedaviyi anlattım. Buna rağmen peşimden çok koştu. Zamanla onu tanıdıkça ısındım, karsimdaki insan cok naif saygili ve masum geliyordu bana. Diger erkeklerden farkliydi sanki. Misal sacim daha hizli uzasin diye uzuldugum icin yurtdisindan organik yaglar getirmeler, organik tatlilar getirmeler. Cok ince dusunuyordu. Kendisi tip okuyordu yasi 26, benimse 24. Eski sevgilisi onu nedensizce bir anda terkedip gitmis aci cekmis baska da sevgilisi olmamis. Zaten utangacti da. Ona ben cesaret verdim, elimi tutmasi olsun opmesi olsun. Ilk kez boyle duygular hissediyorum dedi bana. Trafikte donup yuzumu izlemeler elimi opmeler. Kucagına alıp sıkı sıkı sarılmalar. Meger hepsi sanirim yalanmis. Bundan 3 ay once bana gelip tip okudugu icin tusa hazirlandigini ailesi de yurtdisinda oldugu icin eger turkiyede istedigi bransi kazanamazsa yurtdisina gitme ihtimali oldugunu soyledi. Cok fazla gel gitleri vardi. Ama bana biz oylesine takiliyoruz demedi. Hep senle ciddi dusundugum icin bir plan yapmaya calisiyorum dedi. Kac kez bitme noktasina geldi karsimda agladi. Karakterim bu olmamasina ragmen sineye cektim,zor zamanlar idare et dedim ve ettim. Ama ona yetmedi. Cok bencildi ve tek derdi kariyerdi. Yazliga gitti gitmeden beni her hafta en az 2 kez görmeye gelen insan, gelip gormedi aramiz zaten ondan dolayı catirdadi, sonra geldi bulustuk once annesi yurtdisina gidecegi icin emrivakiyle esyalarini alalim dedi ben de daha once hic gorusmedigim icin rahatsiz oldum ve kabul etmedim. Cok israr etti ama tanismadim. Arabayi kenara cekip esyalari gidip aldi. Sonra bu gel gitler yüzünden kafası boş olmadığı için mecburiyetten ayrılmak zorunda olduğumuzu, bu ilişkide bana zarar verdiğini, hakettiğim değeri gösteremediğini ama beni kaybetmek istemedigini annesinden babasindan bile sakladigi cogu seyi benle paylastigini aramizda cok farkli bir bag olustugunu ve bunun evlenip, aile kurmaktan bile cok daha degerli oldugunu soyledi. Her şeyin gideceğini bu duyguların baki kalacağını söyledi. Ben de salak gibi kabul ettim. Peki dedim. Ama bunu cidden mecburiyetten yapti sandim. Donerken bile yolda surekli yuzumu oksayip seviyodu. Bu konusmadan sonra bidaha gorusmedik ama mesajlasiyorduk. 2 gun once son mesajimi gorup cevap vermedi. Ama whatsappta cevrimiciydi. Ben de onu her yerden engelledim sinirden cunku artik aylarin birikimi vardi ve kaldiramiyordum. Sonra neden engelledin dedi tartistik. Saatlerce tele bakmadigini hep ders calistigini bir ara sinavla ilgili bi arkadasiyla konustugunu soyledi. Biz arkadas degil miyiz neden boyle inceliyorsun dedi. Senin icin bu kadar basit mi hemen bitirmek dedim. Ben bitirmedim ama asil sevginin yok olmamasi icin boyle olmasi lazim dedi. Ben de sen bencilsin hep kendi gelecegin kendi hayatin bir kez benim duygularimi onemsemedin dedim. Ben bencil olsam sana amerika durumunu demem gunu gelince turkiyeyi kazanamazsam giderdim dedi. O zaman neden hayatima girdin dedim. Kac kez ayrilma asamasina geldik agladin birakmadin dedim. Bizim bir gelecegimiz olsa senle o konusmalari yapar miydim dedi bana. Sok oldum. Dune kadar kendisi senin gibi belkide kimseyi sevemem diyordu. Ya insan sunu hastalik gecirmis birini gec dusmanina yapmaz. Ona cok fedakarlik yaptim kendimden odun verdim. Dun aradi vedalasalim dedim kabul etmedi arkadas olarak kalmamiz icin cok israr etti eger bana boyle lanet okuyup gidersen kaybeden ben olurum ben sana gercekten cok deger veriyorum dedi. O an gecistirdim ama gece ani kararla tekrar her yerden engelledim acmayi da dusunmuyorum. Tip olarak yanima yakismayan bir tipti herkes hayret ediyordu karakterini kalbini sevdik ama o da fos cikti. Bu arada oglak burcuydu.. bana akil verin lutfen kendimi enayi gibi hissediyorum
evet sevmiştim ne yalan söyliyim, ilk kez tipe önem vermeden bir ilişkiye başladım kalbini sevdiğim için o da fos çıktı:)Ben seni anlıyorum olay evlilik de değil sen ayrılmak istemiyorsun seviyorsun çünkü
Ama adamlar hemen ilişki uzayınca bu kız benle evlenmek istiyor diye düşünüyor işte hepsi aynı
Bırak ne hali varsa görsün
Aklı başına gelsin
Onu sensizlikle cezalandır
zaten bitti, benimki biraz dertleşmek diyelim. tükürdüğümü yalamam:)oo yaşınız çok genç bu gelgitleri çok yaşarsanız devam ederseniz bakmısınız 30 olmuş ne gerek var olmuyorsa zorlamayın hep diyorum dışarda yine iyi insanlar var
inanın kazık attı. bunu en başta da yapabilirdi. her seferinde ciddi düşündüğünü söyledi. kendimden taviz verdim, aylarca yanında oldum. çok üzgünüm çok. kimseye iyilik yapmamak lazım
Aynen ben de katılıyorum. Yani kazık atmış diyorsunuz ama aslında ilişki yaşamayı denemişsiniz ve sonu evliliğe gitmemiş.ben ortada yaşanan bir aşk sevgi bağlılık göremedim ve maddi anlamda da bir kazıklanma yok ,
zaten hepsinde ayni ayakanlattığına göre benden önce sadece bir sevgilisi olmuş sevgilisi de onu sebepsiz terketmiş ve acı çekmiş
başkası olduğunu sanmıyorum çünkü kütüphanede 7 24. buna da şahitim. tamamen ders delisi, kariyer delisi. hırs küpü. ama beni dersle aldatmış olabilir evet:)Yedekte bı kadın olmadıgı sürece erkekler bu tavırlara pek girmez.herkes hıc sanmıyorum falan der ama.sanabılırsınız.aramayın sormayın.ne kadar ararsanız o kadar onemınızı yitirirsiniz.aramayın.gurur yapın. Baskası var ama bı parca vixdan yapıyor herhalde ara ara.veya sizi yedekte tutuyor.
Kendin için en doğru kararı vermiş olursun bu şekilde benceçok teşekkür ederim♥ en nokta atış yorum bu... bence de öyle. benim cepte olmamı istiyor gibi. olurda türkiye'de kalırsam geri dönerim mantığında. bunca zaman kendimden taviz verdim sineye çektim, kova burcu olanlar beni anlarlar çok zor bir durum kovalar için çünkü kovaların kimseye eyvallahı yoktur. sırf içten davrandığı, ağladığı acı çektiği için sineye çektim. her yerden engelledim zaten. dün gece vedalaşalım dedim saatlerce dil döktü vedalaşmak istemedi sesi titriyordu. ama gece ani kararla tekrar engelledim ve açmıycam hiçbir şekilde engeli
bana böyle bir ihtimal olduğundan bahsetti ama hayatımızı buna göre şekillendiririz dedi. ya sen burda kal ben basıp gidicem demedi yani. başta olasılıklardan bahsetti. büyük olasılıkla tr'de kalıcam dedi. tus'a da girdi denemek için iyi de puan yaptı. burda kalma olasılığı çok yüksekti yani. yoksa neden devam edeyim. ben kaç kez bitsin dedim karşımda ağladı. bilmiyorsunuzAma ablacim adam size en basindan soylemis zaten. Ben ortada bir kazik atma goremiyorum. Siz bile bile kabul etmissiniz durumu, istemiyorsaniz peki diyip cekip gidecektiniz. Adam sizi 5 yil oyalayip sonra kusura bakma ben goc edicem evlenemem diyip zamaninizi calip gitmemis ki. Kararinizi verin diye pesinen neyse ne cikip soylemis.
sizin anlayamadığınız nokta şu ki kendisi bile isteye hayatıma girdi bundan 7 ay önce de tus olayı vardı dimi? denemişsiniz olmamış diye bir şey de yok kavga yok aldatma yok. tamamen kendi gel gitlerinden oldu. kazıktan kastım beni bu duruma zorla sokması kaç kez ayrılmak istememe rağmen bırakmaması ağlaması ve vicdan yapmasıAynen ben de katılıyorum. Yani kazık atmış diyorsunuz ama aslında ilişki yaşamayı denemişsiniz ve sonu evliliğe gitmemiş.
Kazıklanmış derken işin içinde daha fena şeyler var sandım.