Sevgilimin Bana Attığı Kazık(Lütfen yardım edin)

Bacım senin burc nedir
Oğlak burcu zedeler olarak klüpmü kursak diyorum.oğlaga ask mı para mı iş mi desen gözünü kırpmadan askı eler.ona ıkızler basak gibi saglam çeneli.boğa gibi çelik sinir bünye ve gamsızlık koç gibi tuttuğunu koparan meydan okuyan aslan ve terazi gibi dikkat çekmeyi seven biri lazımda böyle olabilen insanda bunu seçmez.iyileri terkeder de canına okuyanları bırakmaz gibi kimse dört dörtlük değil sevgililik şirketçililk değil.ama bunu anlayacaklarını sanmıyorum

Seninle arkadaş kalmak istiyorum diyen erkeğin meali seni yedek kulübesine alıyorumdur. İstisnalar hariç eski sevgiliden arkadaş olmaz. Bu arkadaş kısaca ilişki sorumluluğu. Almadan rahat rahat kariyer yapmak etrafta sizden daha iyi altarnetifler var mı bakmak istemiş. Sonuçta ilerde sizin hayatınızdan tamamen çıkarsa ya da hayatına başkasını alsa sizin söz söyleme hakkınız olmayacak ama sizide arada arayıp sorarak duygusal karmaşa yaratıp başkasına şans vermenizi engelleyecek aklınca. Bence çıkarın hayatınızdan önünüze bakın. Çok sevdiğim bir laf vardır beraber olduğun insanın tercihi değil vazgeçilmezi ol derim hep. Çünkü tercihler daha iyisi çıkınca bırakılır.

inan banada çok yalvardı öyle arkadaş olalım diye kabul ettim ama yürümedi yani.birde bir erkek severse gerçekten belli ediyor kendini ayrılma lafını ağzına alsan seni ne yapıp edip vazgeçiriyor.kendisi ayrılalım diyip başkasının etkisinde kalıyorsa sevgisi yeterli gelmemiş demektir.en iyisi boşvermek yola devam etmek çok şükür onunla 1.5 yıl kadar birlikteydim 1 ayda unuttum 3. ayda hayatıma yeni biri girdi hala beraberiz.arkadaş kalıp konuşmaya devam etsek unutma sürem uzardı.zararı yine bana olurdu.
ne güzel... Allah daim etsin ilişkinizi:) zaten onun amacı da o, onu unutmayayım diye böyle istedi. olur da türkiye'de kalırsam geri dönerim diye. çok zeki gerçekten. daha önce çok kez ayrılmak istediğimde dil döküyordu ama son zamanlarda artık iyice koptuk

Kazik atmamış ki adam. Olan durumu söylemiş ve kendisi için en doğru kararı vermiş.

Cok gecmis olsun insallah sagligina kavusur yeni ve guzel asklarinla omur geciriirsin evliligini guzel saglikli bebeklerin oldugu haberler ve bize insallah.sevgiline gelince sanki kotuluk yapmamis gibi gekdi eger gercekten saglik ve tip okuyorsa isleri cok zor o sinavi stresi bilirim.bu arada oglak burcu erkekte harikadir yani sahiplenme unutamama vefa komusunda ustune tanimam
şuanda kavuştum sağlığıma tam remisyon şükür ama daim olur inşallah♥ evet sahiplenme konusu güzeldi, tshirtümü alıp geceleri koklayarak uyuduğunu falan bilirim. kötülük yaptı beni kandırdı bence

Bacım senin burc nedir
Oğlak burcu zedeler olarak klüpmü kursak diyorum.oğlaga ask mı para mı iş mi desen gözünü kırpmadan askı eler.ona ıkızler basak gibi saglam çeneli.boğa gibi çelik sinir bünye ve gamsızlık koç gibi tuttuğunu koparan meydan okuyan aslan ve terazi gibi dikkat çekmeyi seven biri lazımda böyle olabilen insanda bunu seçmez.iyileri terkeder de canına okuyanları bırakmaz gibi kimse dört dörtlük değil sevgililik şirketçililk değil.ama bunu anlayacaklarını sanmıyorum
kova benim burcum:) evet para ve kariyer delisi o zaman hastalık geçiren birine hiç bulaşmasaymış. bir de tıpçı. benim morale ne kadar ihtiyacm olduğunu biliyor

Seninle arkadaş kalmak istiyorum diyen erkeğin meali seni yedek kulübesine alıyorumdur. İstisnalar hariç eski sevgiliden arkadaş olmaz. Bu arkadaş kısaca ilişki sorumluluğu. Almadan rahat rahat kariyer yapmak etrafta sizden daha iyi altarnetifler var mı bakmak istemiş. Sonuçta ilerde sizin hayatınızdan tamamen çıkarsa ya da hayatına başkasını alsa sizin söz söyleme hakkınız olmayacak ama sizide arada arayıp sorarak duygusal karmaşa yaratıp başkasına şans vermenizi engelleyecek aklınca. Bence çıkarın hayatınızdan önünüze bakın. Çok sevdiğim bir laf vardır beraber olduğun insanın tercihi değil vazgeçilmezi ol derim hep. Çünkü tercihler daha iyisi çıkınca bırakılır.
evet bence de öyle çok haklısınız. onun böyle biri olduğunu bilsem çoktan silmiştim. karşımda az ağlayıp vicdan yapmadı

Hastalığın için çok çok geçmiş olsun. Ama ben atılmış bi kazık göremedim haklı olarak kariyerini seçmiş belki sana kıyamamış bırakamamış. Daha fazla uzatıp kendini üzme sen çok güçlü birisin ortada kazık atılmış bir durum göremedim dediğim gibi. Bırak gitsin

Hastalığın için çok çok geçmiş olsun. Ama ben atılmış bi kazık göremedim haklı olarak kariyerini seçmiş belki sana kıyamamış bırakamamış. Daha fazla uzatıp kendini üzme sen çok güçlü birisin ortada kazık atılmış bir durum göremedim dediğim gibi. Bırak gitsin
ben onun kariyerine engel olmadım ki mesele bu. seçim diye bir durum yoktu. baştan beri türkiye'de çalışacağını kendisi söyledi bana. kandırmak bence bir kazıktır

kova benim burcum:) evet para ve kariyer delisi o zaman hastalık geçiren birine hiç bulaşmasaymış. bir de tıpçı. benim morale ne kadar ihtiyacm olduğunu biliyor
Eline gözüne bulaştırıp sıvayıp gitmiş gibi.belki ilerde kurtuldugunuza şükredersiniz.kovalar kolay kolay bağlanmaz aslında.

Eline gözüne bulaştırıp sıvayıp gitmiş gibi.belki ilerde kurtuldugunuza şükredersiniz.kovalar kolay kolay bağlanmaz aslında.
evet bağlanmayız. zaten 2-3 gün sonra düzeleceğime eminim. belki de çok zor zamanlar geçirdiğim için sığınacak bir liman aradım. o da doğru insanmış gibi geldi. güzel rol yaptı valla.

Bence kendinizi kapatmayın. Gezin tozun dşünmeyin. Şimdi belki size ulaşıp vicdanınıza oynamaya çalışacak kanmayın. Seviyorsa açık açık konuşur şartlarım bu ama seni seviyorum hayatımda istiyorum der kıvırmaz öyle yok değerlisin ama arkadaş kalalım yok bilmem ne diye. Bu arada ben kovayım eşimde oğalak😁😁

Bence kendinizi kapatmayın. Gezin tozun dşünmeyin. Şimdi belki size ulaşıp vicdanınıza oynamaya çalışacak kanmayın. Seviyorsa açık açık konuşur şartlarım bu ama seni seviyorum hayatımda istiyorum der kıvırmaz öyle yok değerlisin ama arkadaş kalalım yok bilmem ne diye. Bu arada ben kovayım eşimde oğalak😁😁
eşiniz de böyle kariyerci mi? :) ben de öğretmenim bu arada. tabi hastalığımdan falan kariyerimle uğraşacak durumum olmadı ölümden döndüm. her zaman vicdanıma oynadı zaten ama tam anlatamadığımdan çoğu kişi kazık olarak düşünmüyor. ben en başta ayrılmak istediğimde karşımda kaç kez ağladı

Oğlağa günlük tükürmeye geldim diyen bi arkadaş vardı buralarda gelsinde tükürsün diye bekledim.
O yoksa ben varım.
:63:
Ben de teraziyim yükselen kova çokta burçlarla alakam yok ama bu aralar bu modeller revaçta.
Ciddi konuşmaya kesinlikle yanaşmıyor.Aramayınca aramadı oluyorsun arayınca sallıyor sanki.
Hayatlarında yedek eleman olsun istiyorlar.
Hoşlarına gidiyor köşede bekleyen biri olsun.

Merhaba. Eski sevgilimle bundan 7-8 ay once tanistik. Kanser tedavisi atlattigim ve 1.5 yil oldugu icin hayatima erkek arkadas almak istemiyordum. Kendisine de geçirdiğim tedaviyi anlattım. Buna rağmen peşimden çok koştu. Zamanla onu tanıdıkça ısındım, karsimdaki insan cok naif saygili ve masum geliyordu bana. Diger erkeklerden farkliydi sanki. Misal sacim daha hizli uzasin diye uzuldugum icin yurtdisindan organik yaglar getirmeler, organik tatlilar getirmeler. Cok ince dusunuyordu. Kendisi tip okuyordu yasi 26, benimse 24. Eski sevgilisi onu nedensizce bir anda terkedip gitmis aci cekmis baska da sevgilisi olmamis. Zaten utangacti da. Ona ben cesaret verdim, elimi tutmasi olsun opmesi olsun. Ilk kez boyle duygular hissediyorum dedi bana. Trafikte donup yuzumu izlemeler elimi opmeler. Kucagına alıp sıkı sıkı sarılmalar. Tshirtümü isteyip gece kokumu içine çekip uyumalar. Meger hepsi sanirim yalanmis. Bundan 3 ay once bana gelip tip okudugu icin tusa hazirlandigini ailesi de yurtdisinda oldugu icin eger turkiyede istedigi bransi kazanamazsa yurtdisina gitme ihtimali oldugunu soyledi. Yalnız bunun en kötü senaryo olduğundan bahsetti. Tus'a da girdi denemek için, istediği puanı da yaptı. Ama buna rağmen çok fazla gel gitleri vardi. Ailesi amerika'da çalış diyordu. Ama bana biz oylesine takiliyoruz demedi. Hep senle ciddi dusundugum icin bir plan yapmaya calisiyorum dedi. Kac kez bitme noktasina geldi karsimda agladi. Karakterim bu olmamasina ragmen sineye cektim, zor zamanlar idare et dedim ve ettim. Ama ona yetmedi. Cok bencildi ve tek derdi kariyerdi. Yazliga gitti gitmeden beni her hafta en az 2 kez görmeye gelen insan, gelip gormedi aramiz zaten ondan dolayı catirdadi, sonra geldi bulustuk once annesi yurtdisina gidecegi icin emrivakiyle esyalarini alalim dedi ben de daha once hic gorusmedigim icin rahatsiz oldum ve kabul etmedim. Cok israr etti ama tanismadim. Arabayi kenara cekip esyalari gidip aldi. Sonra bu gel gitler yüzünden kafası boş olmadığı için mecburiyetten ayrılmak zorunda olduğumuzu, bu ilişkide bana zarar verdiğini, hakettiğim değeri gösteremediğini ama beni kaybetmek istemedigini annesinden babasindan bile sakladigi cogu seyi benle paylastigini aramizda cok farkli bir bag olustugunu ve bunun evlenip, aile kurmaktan bile cok daha degerli oldugunu soyledi. Her şeyin gideceğini bu duyguların baki kalacağını söyledi. Ben de salak gibi kabul ettim. Peki dedim. Ama bunu cidden mecburiyetten yapti sandim. Donerken bile yolda surekli yuzumu oksayip seviyodu. Bu konusmadan sonra bidaha gorusmedik ama mesajlasiyorduk. 2 gun once son mesajimi gorup cevap vermedi. Ama whatsappta cevrimiciydi. Ben de onu her yerden engelledim sinirden cunku artik aylarin birikimi vardi ve kaldiramiyordum. Sonra neden engelledin dedi tartistik. Saatlerce tele bakmadigini hep ders calistigini bir ara sinavla ilgili bi arkadasiyla konustugunu soyledi. Biz arkadas degil miyiz neden boyle inceliyorsun dedi. Senin icin bu kadar basit mi hemen bitirmek dedim. Ben bitirmedim ama asil sevginin yok olmamasi icin boyle olmasi lazim dedi. Ben de sen bencilsin hep kendi gelecegin kendi hayatin bir kez benim duygularimi onemsemedin dedim. Ben bencil olsam sana amerika durumunu demem gunu gelince turkiyeyi kazanamazsam giderdim dedi. O zaman neden hayatima girdin dedim. Kac kez ayrilma asamasina geldik agladin birakmadin dedim. Bizim bir gelecegimiz olsa senle o konusmalari yapar miydim dedi bana. Sok oldum. Dune kadar kendisi senin gibi belkide kimseyi sevemem diyordu. Ya insan sunu hastalik gecirmis birini gec dusmanina yapmaz. Ona cok fedakarlik yaptim kendimden odun verdim. Dun aradi vedalasalim dedim kabul etmedi arkadas olarak kalmamiz icin cok israr etti eger bana boyle lanet okuyup gidersen kaybeden ben olurum ben sana gercekten cok deger veriyorum dedi. O an gecistirdim ama gece ani kararla tekrar her yerden engelledim acmayi da dusunmuyorum. Tip olarak yanima yakismayan bir tipti herkes hayret ediyordu karakterini kalbini sevdik ama o da fos cikti. Bu arada oglak burcuydu.. bana akil verin lutfen kendimi enayi gibi hissediyorum
Aman tipsizmis zaten bosver canim uuzlme. Daha iyilerine layiksin.

Oğlağa günlük tükürmeye geldim diyen bi arkadaş vardı buralarda gelsinde tükürsün diye bekledim.
O yoksa ben varım.
:63:
Ben de teraziyim yükselen kova çokta burçlarla alakam yok ama bu aralar bu modeller revaçta.
Ciddi konuşmaya kesinlikle yanaşmıyor.Aramayınca aramadı oluyorsun arayınca sallıyor sanki.
Hayatlarında yedek eleman olsun istiyorlar.
Hoşlarına gidiyor köşede bekleyen biri olsun.
ben zaten evlilik diye bir şey düşünmedim. hep kendisi senin gibi kimseyi sevemem sana duyduğum bağ farklı diyordu. vallahi böyle garip bir olay ilk kez başıma geliyor. nedensizce ayrılmak. hani tr'yi tutturamaz geriye yurtdışı seçeneği kalır mecbur kalır o zaman bile daha ılımlı olurdum

X