sevgilimin annesinin umursamazlığı..

konu dışı olacak ama size yazdığım msjla eski üye olmanızın ve burada çok arkadaşınız olmasının ilgisi nedirr? gerçekten anlayamadım?

Sizde 2000 lira suan kira veriyorsunuz, erkek arkadasinizda..Sonra cikip baltaya sap olmamis diye k.pederi elestiriyorsunuz. Kayin pederiniz passat kullaniyormus ve onu haketmiyormus... K.v. verecegi emeklilik parasini düsünüyorsunuz..
daha evlenmeden baslamissiniz..

Son düzenleme:

Hepi topu 80 bin tl verecekler diyorsunuz ama bence bu meblağ bile çok yüksek bir meblağ. 1 yıl zarar ettik diyorsunuz ama bir yandan da oğullarına ev alınacaktı diyorsunuz. Yani aslında sizi bağlayan birşey yok. Ana oğluna parayı vermekten vazgeçmiş, sizlik bir durum yok ortada. Gönül koyacak olan (ki bence gerek yok) oğullarıdır.

Ve anlamadığım erkek arkadaşınızın ailesi size ev almıyor diye niye annenize mahçup olsun ki?

evet haketmiyor.

Ve anlamadığım erkek arkadaşınızın ailesi size ev almıyor diye niye annenize mahçup olsun ki?

erkek arkadaşımın ailesi bana değil, oğullarına ev alacaktı.
sonra ailelerimiz tanıştı, adımız sözlü oldu.
biz olduk, resmi olarak..

ben kredi çekeceğim çünkü şimdi.
ev kredilerinin geri ödemeleri çok yüksek. 250bintlye 400küsur ödeniyor.

Daha nişanınıza 1 sene varmış şimdiden ev derdine düşmeyin bence

sumuzcuğum, benim durumum 2000tl kira vermeye müsait..
erkek arkadaşımın da öyle aslına bakarsan. bizim nakit paraya ihtiyacımız vardı. çabalarımız peşinatımızın üstünü tamamlamak için.
daha dogrusu çok fazla peşinat toplamak için.

toplu paraya ihtiyacımız vardı ki, kredi çekmekle çözmüş bulunuyoruz.

evet haketmiyor.

benim yorumuma karsi sizin yorumunuz bu etkiyi verdi.. Sizde o evi haketmiyorsunuz , kayin valideniz sizi cözmüs bende olsam bende vermezdim..

benim yorumuma karsi sizin yorumunuz bu etkiyi verdi.. Sizde o evi haketmiyorsunuz , kayin valideniz sizi cözmüs bende olsam bende vermezdim..

kayınvalidem o parayı bana vermeyecekti sumuzcuğum. bana vermeyecekti.
o ev bana alınmayacaktı!
olay benim üstümde dönmedi. dönmüyor!

2000 lira kira vermeye müsaitse ev almaya da müsaittir..

Madem o ev sana değil oğluna alınacaktı, bırak o dertlensin..
Sen niye bu kadar içlendin ki..

tabiki oğluna alınacaktı..
konuyu yazarken aksini mi belirtmişim?

oğlunun evi olucaktı. eğer biz evlenirsek, ben oğluyla o evde yaşayacaktım.
senin sevdiğin biri hayalkırıklığına uğrasa içlenmez miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…