tabiki oğluna alınacaktı..
konuyu yazarken aksini mi belirtmişim?
oğlunun evi olucaktı. eğer biz evlenirsek, ben oğluyla o evde yaşayacaktım.
senin sevdiğin biri hayalkırıklığına uğrasa içlenmez miydin?
tabiki oğluna alınacaktı..
konuyu yazarken aksini mi belirtmişim?
oğlunun evi olucaktı. eğer biz evlenirsek, ben oğluyla o evde yaşayacaktım.
senin sevdiğin biri hayalkırıklığına uğrasa içlenmez miydin?
İçlenmek var, içlenmek var. Siz mecburlarmış gibi konuşuyorsunuz.
Muhakkak içlenirdim ama eğer o bu konudan rahatsız değilse "durumdan vazife" çıkarmazdım kendime..
çünkü şimdi ailesine de para gönderiyor maaşından.
saçmasapan ve karışık yazdıysam üzgünüm. çok sinirliyim bugün yine tartıştık.
çok kelepir bir ev bulmuştum, değerinin oldukça altında. onu görelim, şartlarımızı zorlayalım dedim.
annemi ikna edemem dedi kapattı konuyu
Erkek arkadaşınız borca girmek istemiyor diye ailesinin birikimini kendisine vermesini istiyor, bu biraz bencilce. Hem 2 bin lira kirada oturup lüks yaşamak hem borçsuz/az borçla ev sahibi olmak bencilliktir bence. Yani sorun erkek arkadaşınızla ilgili.söz verdikleri için, mecburlarmış değil de, sözlerini tutmalılarmış gibi konuşuyorum..
o da bu konudan rahatsız, hatta öyle bıkkın ki, parayı biriktirelim, gerekirse 20 yıl.
kredi işine hiç girmeyelim.
güvenemiyorum diyor..
durumdan vazife çıkarttığımı da nereden çıkarttın arkadaşım?
Bence konuyu kapatmasına asıl siz daha çok içerlemişsiniz...
Erkek arkadaşınız borca girmek istemiyor diye ailesinin birikimini kendisine vermesini istiyor, bu biraz bencilce. Hem 2 bin lira kirada oturup lüks yaşamak hem borçsuz/az borçla ev sahibi olmak bencilliktir bence. Yani sorun erkek arkadaşınızla ilgili.
Neden sinirleniyorsun ? Bir kere yazınca anlıyor insanlar burdaki insanlara anlak muamelesi yapmaya hakkın yok
Konun ev almak için yardım edeceklerdi vazgectiler olunca söze 10 ay kala ev derdine düşmüş biri oluyorsun herkesin gözünde
Ev madem erkek arkadaşına alınacak bırak krediyide o çeksin sende 2 sene sonra evlenince gelin olarak girersin o eve
""o da bu konudan rahatsız, hatta öyle bıkkın ki, parayı biriktirelim, gerekirse 20 yıl.
kredi işine hiç girmeyelim.
güvenemiyorum diyor..
durumdan vazife çıkarttığımı da nereden çıkarttın arkadaşım?
sinirlenmiyorum. yanlış anlaşılmaktan nefret ediyorum.
kimseye bir muamelede bulunduğum yok. evet ben açıkta kaldığım için ev derdine düştüm. siz öyle görmeye devam edin arkadaşım.
krediyi çek, ne halin varsa gör, bilmemkaç lira kredi öde, bi o kadar da faiz öde deseydim ne iyi insan olurdum di mi sizin gözünüzde?
sinirlenmiyorum. yanlış anlaşılmaktan nefret ediyorum.
kimseye bir muamelede bulunduğum yok. evet ben açıkta kaldığım için ev derdine düştüm. siz öyle görmeye devam edin arkadaşım.
krediyi çek, ne halin varsa gör, bilmemkaç lira kredi öde, bi o kadar da faiz öde deseydim ne iyi insan olurdum di mi sizin gözünüzde?
Ben olsam sadece ailelerin tanışmasını resmiyet olarak bilmez hemen kredi çekeyim ev işine gireyim ay şu kadar zarar edecez diye düşünmezdim . Erkek arkadaşına madem ev almak gibi bir niyetimiz var harcamalarına kısıtlama getir kredi öde diyebilirsin . Şu durumda bence sen bu konuya hiç ama hiç karışmamalısın .
Öyle değil de "sevgilim, boşver kimseye yük olmayalım, genciz, çalışır öderiz, bak işlerimiz gelirimiz de iyi, ayağımızı yorganımıza göre uzatır, 3 geziyorsak 1 gezer, yine de o krediyi öderiz" diyebilirdin ama.
Valla bacım doğrusunu söylemek gerekirse şu yazdıklarını okuyan biri olarak deminde yorum yaptım ama bakıyorum sen bize fikir almaya değil kendini fikirlerini onaylatmaya yazmışsınkimse kimseye ev almak zorunda değil. sevgilin kredi çeksin düğüne kadarda 2bin liralık değil 1 liralık evde oturun.hem madem senin ailende zengin nedir bu ev takıntın ? ev olmadan evlenilmiyor mu ? ayrıca ileride baban olacak insan içinde sap balta falan pek hoş değil. ayrıca şimdiden böyle maddiyata takarsan ilerisini düşünemiyorum. senin ailen aldı benim ailem aldı kavgaları boşanma davalarının favori cümlesidir haberin ola.
Valla bacım doğrusunu söylemek gerekirse şu yazdıklarını okuyan biri olarak deminde yorum yaptım ama bakıyorum sen bize fikir almaya değil kendini fikirlerini onaylatmaya yazmışsınkimse kimseye ev almak zorunda değil. sevgilin kredi çeksin düğüne kadarda 2bin liralık değil 1 liralık evde oturun.hem madem senin ailende zengin nedir bu ev takıntın ? ev olmadan evlenilmiyor mu ? ayrıca ileride baban olacak insan içinde sap balta falan pek hoş değil. ayrıca şimdiden böyle maddiyata takarsan ilerisini düşünemiyorum. senin ailen aldı benim ailem aldı kavgaları boşanma davalarının favori cümlesidir haberin ola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?