Sevgilimin annesinin bana söylediği hakaretler.

iyi yapmışsın, erkek arkadaşının yüzüne bile bakma şu saatten sonra,

Amin teşekkür ederim cevabınız için

ee ne yapmayı düşündün peki?

Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.

En son yazışmamız buydu ayrıldım anlayacağınız artık muhattap bile olmak istemiyorum.Nefret ettim resmen.

sen bence ucuz atlatmışsın canım..eğer bir anne evladının elinden telefonu alıp hiç tanımadığı bilmediği biri hakkında böyle terbiyesizce konuşabiliyosa o kadından korkacaksın..her şeyi yapar böyleleri..oğullarını kıskandıklarından her şeyi yapar böyleleri..tuzağa düşürülmesinden korkuyosa kocaman adamın daha neler duyarsın sen..o yüzden hakkında hayırlısını dilerim..

Namaz kılan bir kadının sorgusuz süalsiz böyle bir tepkide bulunmasının hiçbir açıklayıcı nedeni olamaz.
Ki sizi tanısa bile bu şekilde konuşamaz.
Oğlunun açıklaması da saçma sapan bişey olmuş.
Bence hiç görüşme ona açıklama dahi yapma.
Düşünsene şimdiden böyleyseniz ilerde neler olur kim bilir.
Bu sözler sürekli senin kulağında çınlayacak...
Oğlunun hiç suçu olmasa bile bu anneyle işin çok zor.

Ya kusura bakma ama sevgilin ne kadar kisiliksizmis oyle... Insan 2 yillik sevgilisine sahip cikmaz mi yahu? Ne bileyim annesinin yaptigi terbiyesizlik icin hesap sorar, kendini affettirmeye calisir falan...

Ne kadar aci bir durum. Sen bir iliskiyi 2 yil devam ettir, kendini bilmez bir annenin densizligi yuzunden bir cirpida bitsin.

Bu arada, seviyordum affettim demedigin icin sana tesekkur ediyorum konu sahibi. :) Aksi halde ofke nobetleri geciriyorum, kafami monitore vurma istegi uyaniyor bende. Sen sevgilin gibi degil, onurluymussun.

namaz kılan öyle tepki mi verıyormuş
sevgilinde iş yok ki zaten
insan deli gibi aşık olsa soğur yani, bu kadar pısırık insanı kımse istemez.

ben üzüldüm sevgiline, annesi insanların içinde sürekli rencıde edıyor bence
ama sevgilinde açıp ağzını bir cevap verebılır annesine
ne kadar pısırıksa artık...

Doğru olanı yapmışsın
Hiç pişmanlık duyma

Çok haklısınız çok sağolun

Seviyorum affettim desem ben sinir krizi geçiririm cevabınız için teşekkür ederim

iyi yapmışsın ayrılmakla bi daha da barışma annesi namaz kılarken duymuşta ondan öyle tepki vermiş demesi ayrı bi saçmalık kadının ne olduğu ortada bugün öyle diyen yarın öbür gün milletin içinde seni yerin dibine sokar laflarıyla. ayrıca 2 senedir görüşüyosunuz ama kimse bilmiyo ben olsam şüphelenirdim sen hiç şüphelenmedin mi neden annesi ve bi başkası bilmiyodu :26:

diıer yorumları okumadım direk cevap vereceğim böylr diyen kadın seni istemeye gelmez oğlunuda etkiler beğendiği kızla evlendirir ayrıca aile olarak size uygun değiller bence sen bu aşktan vazgeç her zaman anne ile oğlu arasında kalacaksın ,aşk bunlar bir evlilik için yeterli değildir , fazla güvenme ne oğluna nede cadı ve dengesiz anasına yoksa seni çok ağlatacaklar , uygunsuz aile

Birde anlamadığım şu ona sizinkiler uyudumu dedim evet dedi birde Allah aşkınıza gece 11 12de ne namazıdır bu hani atılır atılırda böyle atılmaz.Şüphelenmeye gelince hep kıskançlıkla alınganlıkla suçladı beni 5 yıl beklicekmişim askerliği filanda biticekmiş ondan sonra ciddiyete evliliğe bi adım atıcakmışız tabi insan sevince duygularıyla hareket ediyor doğrudur doğru söylüyodur diye bekledim ne kadar safmışım Allah'a şükürler olsun böyle bir olay olduda gerçekleri Rabbim gösterdi zararın neresinden dönülse kardır şükürler olsun

Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.

En son yazışmamız buydu çok haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için

Bence işin içinde senin bilmediğin ya da burda anlatamadığın başka olaylar var. Eğer ki bu kadın tımarhanelik bir akıl hastası değilse..? Ne kadar haksız olursa olsun yapılan her hareketin bir nedeni vardır. Bana o açıdan olaylar biraz kopuk geldi.
Ne yapman gerektiği konusunda akıl vermiycem, çünkü sen zaten yapman gereken en doğru şeyi yapmışsın. Bundan sonrasını zamana bırak. Belki de ortada bir yanlış anlaşılma vardır, aksi halde sen böyle insanlarla bu kadar ucuza kurtulduğuna yat kalk dua et.

İşte bazen insan o kadar çok inanmak istiyor ki göremiyor.
Ama seni cidden takdir ettim.
Hemen ayrılmışsın.
Anne çok mu baskın ki bu adam resmen korkuyor annesinden.
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun cidden.
Nolur bu tavrını bozma olur mu, dönme ona yine.

Son düzenleme:

Dönmekmi asla kesinlikle şuanda bile sürekli kadının ses tonu hakaretleri aklımda ölünceye kadar unutacağımı sanmıyorum
teşekkür ederim yorumunuz için.

ya çok değişik bir zihniyetleri var, yani tüm kız - erkek ilişkilerine aşırı karşı ve bu anlamda aşırı tutucu bir ailesi var ve ondan dolayı böyle bir şey oldu..
ya da annesi sinir hastası..

her iki şekilde de, hayatınızdan tamamen çıkarmanız en mantıklısı.

21 yaşında bir erkek, annesinin bu şekilde davranmasına ve hayatına bu şekilde karışmasına izin veriyorsa, zaten ondan gelecek beklenmez.

Çok haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…