- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
- Konu Sahibi evanescenceeee
-
Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.
Afedersiniz 3 yaşında çocukmu ben onu tuzağa düşürücem sanki o kız ben erkek nasıl bir anlayıştır inanın anlayamadım bunları.
Çok ilginç bir durum gerçekten.Annesinin seni tanımadığı halde böyle bir tepki vermesi hiç hoş değil.Ayrıca sevgilinin böyle bir olaya açıkladığı sebepte bana hiç inandırıcı gelmedi.Hepimizin sevgilisi olmasa bile erkek arkadaşlarımız var telefonda konuşurken kaçımızın annesi telefonu alıp küfür ediyor tuzağa düşüreceğini düşünerek çok saçma gerçekten.Ben annesinden dolayı ilişkiyi sürdüremezdim sen de olması gerekeni yapmışsın canım hayırlısı olsun hakkında.
Kesinlikle haklısınız çok teşekkür ederim cevabınız için
ee ne yapmayı düşündün peki?
Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.
Afedersiniz 3 yaşında çocukmu ben onu tuzağa düşürücem sanki o kız ben erkek nasıl bir anlayıştır inanın anlayamadım bunları.
En son yazışmamız buydu ayrıldım anlayacağınız artık muhattap bile olmak istemiyorum.Nefret ettim resmen.
En son yazışmamız buydu ayrıldım anlayacağınız artık muhattap bile olmak istemiyorum.Nefret ettim resmen.
Namaz kılan bir kadının sorgusuz süalsiz böyle bir tepkide bulunmasının hiçbir açıklayıcı nedeni olamaz.
Ki sizi tanısa bile bu şekilde konuşamaz.
Oğlunun açıklaması da saçma sapan bişey olmuş.
Bence hiç görüşme ona açıklama dahi yapma.
Düşünsene şimdiden böyleyseniz ilerde neler olur kim bilir.
Bu sözler sürekli senin kulağında çınlayacak...
Oğlunun hiç suçu olmasa bile bu anneyle işin çok zor.
Ya kusura bakma ama sevgilin ne kadar kisiliksizmis oyle... Insan 2 yillik sevgilisine sahip cikmaz mi yahu? Ne bileyim annesinin yaptigi terbiyesizlik icin hesap sorar, kendini affettirmeye calisir falan...
Ne kadar aci bir durum. Sen bir iliskiyi 2 yil devam ettir, kendini bilmez bir annenin densizligi yuzunden bir cirpida bitsin.
Bu arada, seviyordum affettim demedigin icin sana tesekkur ediyorum konu sahibi. :) Aksi halde ofke nobetleri geciriyorum, kafami monitore vurma istegi uyaniyor bende. Sen sevgilin gibi degil, onurluymussun.
iyi yapmışsın ayrılmakla bi daha da barışma annesi namaz kılarken duymuşta ondan öyle tepki vermiş demesi ayrı bi saçmalık kadının ne olduğu ortada bugün öyle diyen yarın öbür gün milletin içinde seni yerin dibine sokar laflarıyla. ayrıca 2 senedir görüşüyosunuz ama kimse bilmiyo ben olsam şüphelenirdim sen hiç şüphelenmedin mi neden annesi ve bi başkası bilmiyodu :26:
diıer yorumları okumadım direk cevap vereceğim böylr diyen kadın seni istemeye gelmez oğlunuda etkiler beğendiği kızla evlendirir ayrıca aile olarak size uygun değiller bence sen bu aşktan vazgeç her zaman anne ile oğlu arasında kalacaksın ,aşk bunlar bir evlilik için yeterli değildir , fazla güvenme ne oğluna nede cadı ve dengesiz anasına yoksa seni çok ağlatacaklar , uygunsuz aile
Birde anlamadığım şu ona sizinkiler uyudumu dedim evet dedi birde Allah aşkınıza gece 11 12de ne namazıdır bu hani atılır atılırda böyle atılmaz.Şüphelenmeye gelince hep kıskançlıkla alınganlıkla suçladı beni 5 yıl beklicekmişim askerliği filanda biticekmiş ondan sonra ciddiyete evliliğe bi adım atıcakmışız tabi insan sevince duygularıyla hareket ediyor doğrudur doğru söylüyodur diye bekledim ne kadar safmışım Allah'a şükürler olsun böyle bir olay olduda gerçekleri Rabbim gösterdi zararın neresinden dönülse kardır şükürler olsun
İşte bazen insan o kadar çok inanmak istiyor ki göremiyor.
Ama seni cidden takdir ettim.
Hemen ayrılmışsın.
Anne çok mu baskın ki bu adam resmen korkuyor annesinden.
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun cidden.
Şimdi neden, nasıl dersin de sonra binlerce kez şükredersin.
Nolur bu tavrını bozma olur mu, dönme ona yine.
En son yazışmamız bu arkadaşlar tek tek cevap veremedim kusura bakmayın
ya çok değişik bir zihniyetleri var, yani tüm kız - erkek ilişkilerine aşırı karşı ve bu anlamda aşırı tutucu bir ailesi var ve ondan dolayı böyle bir şey oldu..
ya da annesi sinir hastası..
her iki şekilde de, hayatınızdan tamamen çıkarmanız en mantıklısı.
21 yaşında bir erkek, annesinin bu şekilde davranmasına ve hayatına bu şekilde karışmasına izin veriyorsa, zaten ondan gelecek beklenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?