• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesinin bana söylediği hakaretler.

daha dandik bi face hesabına ilişki durumunu yazamayan bi çocuktan fazla şeyler beklemişsin...
o da kız gibi nazlanmışta nazlanmış..
bi de açıklamaya bak..
onu tuzağa düşüreceğini sanmış annesi...
namazdan kalkıp tanımadığı kızın namusuna laf edebilen bi kadının yetiştirdiği çocuk bu kadar olur işte..
sen önüne bak bence..
bunlar huzur vermez sana......

Kadın durduk yere böyle bir şey yapmaz.
Evde dönen muhabbetler kim bilir ne?
Erkek arkadaşın 2 senedir seninle beraber olmasına rağmen, ailesine senden neden bahsetmiyor.

Acaba ailesinin evlenmesini istediği, erkek arkadaşının da itiraz edemediği vb... başka bir kız falan mı var? Erkek arkadaşında ailesine sıkışıp senin için çok sevgilim değil peşimi bırakmıyor öylesine bir arkadaş vb.. yalanlar mı uyduruyor?

Ya da erkek arkadaşın ne iş yapıyor işsiz güçsüz ailesinden habire para pul alıp kızlarla yiyip 2 gün sonra geri gelip param bitti anne para ver muhabbeti mi yapıyor?
ya da maaşından ay sonunu zor getiriyor da ailesi de karı kızla para yiyip durma birikim yap gibi bir tepkisi mi var?

Bu yukarıda saydığım belkiler daha önce bir kaç arkadaşımın başına geldi.
Senin yazını okuyunca direk o kızlar geldi aklıma.
Erkeklere güven olmaz. Sana aşkım sevgilim diyip te evde ailesine ya da çevresine sevgilim yok bekarım vb. muhabbeti yapan çok erkek duydum.

Bence yol ver gitsin.
Böyle bir aileye gelin gidebilir misin?
yarın öbür gün yüzüne söylese nasıl kaldıracaksın?
söylemez o zaman gelini olacağım deme.
Söyleyemeyecek olan kişi bu lafları kimseye kavga da bile söylemez.
bu adaptır, edeptir, terbiyedir.
Ben küçükken kardeşimle muhabbet ederken geyik olsun diye ''hadi oradan salak'' dediğimde babam bana kızardı ne biçim konuşuyorsun o lafı nasıl ağzına alırsın, sen nasıl kızsın, insan karşısındaki kişiye nasıl salak der vb....
Ve şuan yaşım 32 ama kavgada bile ne hakaret, ne küfür asla edemem.
Duyduğumda ise çok şaşırıyorum nasıl yani diyiyorum.
Bence ailesi çok cahil uzak dur, aileni seviyorsan böyle bir aile ile onları muhattap etme.

Kadın durduk yere böyle bir şey yapmaz.
Evde dönen muhabbetler kim bilir ne?
Erkek arkadaşın 2 senedir seninle beraber olmasına rağmen, ailesine senden neden bahsetmiyor.

Acaba ailesinin evlenmesini istediği, erkek arkadaşının da itiraz edemediği vb... başka bir kız falan mı var? Erkek arkadaşında ailesine sıkışıp senin için çok sevgilim değil peşimi bırakmıyor öylesine bir arkadaş vb.. yalanlar mı uyduruyor?

Ya da erkek arkadaşın ne iş yapıyor işsiz güçsüz ailesinden habire para pul alıp kızlarla yiyip 2 gün sonra geri gelip param bitti anne para ver muhabbeti mi yapıyor?
ya da maaşından ay sonunu zor getiriyor da ailesi de karı kızla para yiyip durma birikim yap gibi bir tepkisi mi var?

Bu yukarıda saydığım belkiler daha önce bir kaç arkadaşımın başına geldi.
Senin yazını okuyunca direk o kızlar geldi aklıma.
Erkeklere güven olmaz. Sana aşkım sevgilim diyip te evde ailesine ya da çevresine sevgilim yok bekarım vb. muhabbeti yapan çok erkek duydum.

Bence yol ver gitsin.
Böyle bir aileye gelin gidebilir misin?
yarın öbür gün yüzüne söylese nasıl kaldıracaksın?
söylemez o zaman gelini olacağım deme.
Söyleyemeyecek olan kişi bu lafları kimseye kavga da bile söylemez.
bu adaptır, edeptir, terbiyedir.
Ben küçükken kardeşimle muhabbet ederken geyik olsun diye ''hadi oradan salak'' dediğimde babam bana kızardı ne biçim konuşuyorsun o lafı nasıl ağzına alırsın, sen nasıl kızsın, insan karşısındaki kişiye nasıl salak der vb....
Ve şuan yaşım 32 ama kavgada bile ne hakaret, ne küfür asla edemem.
Duyduğumda ise çok şaşırıyorum nasıl yani diyiyorum.
Bence ailesi çok cahil uzak dur, aileni seviyorsan böyle bir aile ile onları muhattap etme.

Bende 2 senedir ailesiyle tanıştırmadığı için şaşırıyorum benim amacım bilgileri olsun bazı insanlar tanıştırmayı hemen evlenmek sanıyolar bu tel konuşmamızdan bir önce ona annene söyle konuştuğum bi kız var de sadece ne diyebilirki kızmaz herhalde dediğimde sustu birşey demeyip konuyu değiştirdi.Adalet bakanlığında katip kendisi memur parayla ilgili bi sıkıntısıda yok ailesinin durumuda anlattığına göre normal.Sizin söylediğiniz gibi benimle görüşüp arkadaşlarına ailesine görüştüğüm konuştuğum biri yok diyormuş herhalde bu analiziniz doğru galiba.Böyle bir aileye gelin gidersem aklımı kaybederim.Ben bu lafları ilk kez duydum ne ailem böyle bi laf etmiştir nede dışarıdaki insanlar şok oldum resmen.Zaten dün ben ona bu şekilde devam edemeyeceğime dair mesaj atıp facedende teldende sildim.Allah'a şükür kurtuldum öyle insanlardan.Sizede çok teşekkür ederim üşenmeyip uzun uzun yazmışsınız çok sağolun inşallah hayatta ne istiyorsanız en iyi şekliyle olur tekrar teşekkür ederim.

tuzağa düşürmek ne yahu gazozuna ilaç mı atacakmışsınız :ssz:
o değil de facebooktan ilişkisi var işaretletmişsiniz zorla ama bunu sadece siz görüyor da olabilirsiniz. yani başkaları yine eskisi gibi görüyor olabilir onun profilini

Aynen öyle görende ben erkek o kız sanıcak nasıl bir zihniyetse.. Onu bende düşündüm fakat birçok arkadaşı içerisinde akrabalarından insanlar olmak üzere durumunu beğenince öyle olmadığını anladım.Yorumunuz için teşekkür ederim.

daha dandik bi face hesabına ilişki durumunu yazamayan bi çocuktan fazla şeyler beklemişsin...
o da kız gibi nazlanmışta nazlanmış..
bi de açıklamaya bak..
onu tuzağa düşüreceğini sanmış annesi...
namazdan kalkıp tanımadığı kızın namusuna laf edebilen bi kadının yetiştirdiği çocuk bu kadar olur işte..
sen önüne bak bence..
bunlar huzur vermez sana......

Çok haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim

Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.

ne sevgilin nede annesi normal
arkana bakma derim
kaç kurtar kendini

Ben olsam bi daha o sevgiliyle de gorusmezdim.. Kalan zamanini kurtar bence ;)

Son düzenleme:
Tatlım arkadaşlar çok güzel herşeyi ifade etmiş söylenicek pekte birşey kalmamış. Sevgilinin sakladığı, çevirdiği bir işleri var ki annesi böyle tepki veriyor ne dediyse artık.Kaldı ki iki senelik ilişki fakat ilişki durumunu değiştirmekten aciz birisi.Güveniyorum demişsin sanırım sen fazla rahat davranmışsın ıkı sene nasıl sürdürebildin şaşırdım acıkcası, kanı bozuk insanlara denk gelmişsin 2 seneni harcamışsın:50:
Bunu artık asla düşünme Allah'a havale et, öyle insanın namazı kabul olmaz sanıyorum.2 senelik birşeyde olsa o insanı eski sevgilin yerine bile koyup geçmişinde barındırma, o konumu bile haketmez o.
Sakinliğini koruman çok güzel malesef ne gelirse başıma şu sinirimden geliyor ben senin gibi kapatamazdm o evi basar o kadının karşısna çkar tükürürdüm suratlarına ama sen en iyisini yapmışsın, bana bakma:52:
Allah'ın sevgili kuluymussun Rabbim seni tez zamanda kurtarmış şimdi binlerce şükür et :26:

Tatlım arkadaşlar çok güzel herşeyi ifade etmiş söylenicek pekte birşey kalmamış. Sevgilinin sakladığı, çevirdiği bir işleri var ki annesi böyle tepki veriyor ne dediyse artık.Kaldı ki iki senelik ilişki fakat ilişki durumunu değiştirmekten aciz birisi.Güveniyorum demişsin sanırım sen fazla rahat davranmışsın ıkı sene nasıl sürdürebildin şaşırdım acıkcası, kanı bozuk insanlara denk gelmişsin 2 seneni harcamışsın:50:
Bunu artık asla düşünme Allah'a havale et, öyle insanın namazı kabul olmaz sanıyorum.2 senelik birşeyde olsa o insanı eski sevgilin yerine bile koyup geçmişinde barındırma, o konumu bile haketmez o.
Sakinliğini koruman çok güzel malesef ne gelirse başıma şu sinirimden geliyor ben senin gibi kapatamazdm o evi basar o kadının karşısna çkar tükürürdüm suratlarına ama sen en iyisini yapmışsın, bana bakma:52:
Allah'ın sevgili kuluymussun Rabbim seni tez zamanda kurtarmış şimdi binlerce şükür et :26:

Yorumunuz için çok teşekkür ederim aynen öyle çok haklısınız tüm söylediklerinizde .Aslında normalde bende sinirliyimdir ama inanın o lafları bana söylediği anda tüm duyguları aynı anda yaşadım üzüldüm mü şokmu oldum şaşırdım mı sinirlendim mi anlayamadım bi afallama oldu bende.Ben Allah'ın adaletine çok inanıyorum o yüzden Allah'a havale ettim onları bende annesinin yaptığı gibi terbiyesizlik zaten kişiliğimde yok yapamam eğerki yapsamda ondan bi farkım kalmaz en iyisi Allah'a bırakmak çok şükürki şimdiden bunların gördüm 2 yıl az bir zaman değil ama zararın neresinden dönülürse kardır.Kalbinizden geçen istediğiniz ne varsa inşallah en güzeliyle olur sizin için vakit ayırıp uzunca yazdığınız için tekrar teşekkür ederim.

manyak bu kadın bence durduk yere terbiyesiz işte. bence işin içinde başka bişi olabilirde bir yaraları vardır ya da başka birini düşünüyorlardır sevgiline. sen bunları erkek arkadaşınla konuş ne olacak böle neden böle oldu diye falan

manyak bu kadın bence durduk yere terbiyesiz işte. bence işin içinde başka bişi olabilirde bir yaraları vardır ya da başka birini düşünüyorlardır sevgiline. sen bunları erkek arkadaşınla konuş ne olacak böle neden böle oldu diye falan

Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.

En son yazışmamız buydu bana o hakaretleri ettikten sonra hiç birşeyin bir önemi yok öyle birini tanımamış gibi yoluma devam edicem yorumunuz için sağolun.

O nasıl bir anneymiş öyle tuzağa düşürecekmişiniz 5 yaşında çocuk sanki
Normal olmadığı nasıl belli nasıl bi düşünce
Kaçın kurtulun insan tanımadığı görmediği birine bunu diyebiliyorsa
İlerisini siz düşünün
Alsın oğlunu dizinde oturtsun düşüp kalkmasın :ssz:

O nasıl bir anneymiş öyle tuzağa düşürecekmişiniz 5 yaşında çocuk sanki
Normal olmadığı nasıl belli nasıl bi düşünce
Kaçın kurtulun insan tanımadığı görmediği birine bunu diyebiliyorsa
İlerisini siz düşünün
Alsın oğlunu dizinde oturtsun düşüp kalkmasın :ssz:

Haklısınız aynen öyle yorumunuz için teşekkür ederim.

En son yazışmamız buydu bana o hakaretleri ettikten sonra hiç birşeyin bir önemi yok öyle birini tanımamış gibi yoluma devam edicem yorumunuz için sağolun.

Namaz kılan bir kişinin bu şekilde edepsizce konuşmasından daha kötü bir şey olabilir mi?
Namazdan kalk abdestin daha üstündeyken tanımadığın bir kıza iftira at, hakaret et, küfür et, kalp kır, kul hakkına gir hani ne oldu namaz? Allah kabul eder mi?
Cahilliği daha buradan belli Kadının kıldığı namaza saygısı yok ki sana olsun.
Sonra sen neden oğlunu kandırasın ki? Salak mı oğlu da kanmasın.
Kızım bu kaynana zor bir kaynana sen uzaklaş kaç bundan.
Ben hayatta bilmem annem benim kandırılacağımı düşünüp de benim hayatıma müdahale etsin.
Demek ki bu çocuğun tüm hayatına müdahale edebiliyor bu kadın.
Bir erkek evlat bir kızın yanında rencide edilir mi? Edilirse bir erkek nasıl müsade eder? Anne ne yapıyorsun, ne oluyorsun demez mi?
Diyemez ise de belli ki anasının ağzına bakan bir erkek bu böyle bir kocayı hayal bile edemiyorum....
:19:

Bir erkek sevgilisi olduğunu neden gizlesin ki saçma yani .
Üstüne üstlük gelmiş 21 yaşına .
İlişki durumu yapmıyor, face şifresini vermiyor .
Arkadaşım bu adamdan hayır gelmez .

Namaz kılan bir kişinin bu şekilde edepsizce konuşmasından daha kötü bir şey olabilir mi?
Namazdan kalk abdestin daha üstündeyken tanımadığın bir kıza iftira at, hakaret et, küfür et, kalp kır, kul hakkına gir hani ne oldu namaz? Allah kabul eder mi?
Cahilliği daha buradan belli Kadının kıldığı namaza saygısı yok ki sana olsun.
Sonra sen neden oğlunu kandırasın ki? Salak mı oğlu da kanmasın.
Kızım bu kaynana zor bir kaynana sen uzaklaş kaç bundan.
Ben hayatta bilmem annem benim kandırılacağımı düşünüp de benim hayatıma müdahale etsin.
Demek ki bu çocuğun tüm hayatına müdahale edebiliyor bu kadın.
Bir erkek evlat bir kızın yanında rencide edilir mi? Edilirse bir erkek nasıl müsade eder? Anne ne yapıyorsun, ne oluyorsun demez mi?
Diyemez ise de belli ki anasının ağzına bakan bir erkek bu böyle bir kocayı hayal bile edemiyorum....
:19:

Çok haklısınız ben zaten onuda annesinide Allah'a havale ettim.
Benim anlamadığım bi diğer noktada kadın bana orada hakaret ediyo ben şoka uğradım sonradan düşününce oğlu olucak şahıs hiç müdahale etmedi hiç ses filanda etmedi duymadım yani eminim ona telefonuda ben nasıl bir şoka girdiysem o ara kapatmışım kapatmadığımı düşünün daha ne hakaretler ederdi ki etmiştir kesin kapattığım için duymadım.
2 yıldan fazladır birlikteydik fakat azıcık bile tanıyamamışım onu benim ailem asla böyle birşey yapmaz yaptığını varsayalım ben şimdiye kadar kaç yüz tane mesaj yazardım arar dururdum fakat o benim için hiçbirşey yapmadı annesinin neredeyse ayıbını örtüp namaz kılıyodu filan diyo
ben ona önceden annen baban namaz kılıyomu dediğimde ara sıra diyodu anlayacağınız namaz filan kılmıyo sadece durumu kurtarmak amaçlı öyle geçiştirdi.Bir söz vardır yemine bakıp insana inanma insana bakıp yemine inan diye.Ben namaz kılıyo diye annesini iyi görücek değilimki o hakaretlerden sonra hele hiç..
Yorumunuz için çok teşekkür ederim bi abla en önemlisi bir anne gibi yaklaştığınız içinde çok sağolun.O kişiden kurtulduğuma bin şükür.

Bir erkek sevgilisi olduğunu neden gizlesin ki saçma yani .
Üstüne üstlük gelmiş 21 yaşına .
İlişki durumu yapmıyor, face şifresini vermiyor .
Arkadaşım bu adamdan hayır gelmez .

Haklısınız bende geç oldu fakat anladım adam bile denmez ya böyle kişiliklere neyse yorumunuz için teşekkür ederim.

Back