- Konu Sahibi evanescenceeee
-
Durduk yere boyle tepki veren kadinin normal olmadigini dusunuyorum.sevgilin aradi mi sonra?
Çok ilginç kadın neden durup dururken böyle bişey yapsın ki ;
Peki erkek arkadaşından bu saate kadar ses çıkmadı mı ?
O ne diyor bu duruma ?
Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.
Afedersiniz 3 yaşında çocukmu ben onu tuzağa düşürücem sanki o kız ben erkek nasıl bir anlayıştır inanın anlayamadım bunları.
Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.
Tuzagami dusurecekmissin. Dikkat etsinler aklina girip tecavüz falan edersin belki. Tovbe yarabbim nasil bi anlayistir bu ya. Ayrilinca ne tepki verdi. Boyle pısırık adamlarda mı vardı yahu. Bosver tatlim hic sıkma canını Kurtulmussun böyle aileden sukret
o yaştaki bir erkeğin kız arkadaşı olmasından doğal ne olabilir ki tuzağa düşürmek falan ne alaka yani ? çok mantıksız bir cevap vermiş kendisi bu işte başka bir iş var belli ki ama madem ayrılmışsın Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayatım :26:
pardon ama
yuhhh
senınkı anasından nasıl korkuyorsa artık.
benım babam olsa bana bunu asla yapamaz
uzaklaş demeyeceğim, koşa koşa hatta ışık hızıyla ilerle
hatta sağına soluna, arkana asla bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?