• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesinin bana söylediği hakaretler.

İşte bazen insan o kadar çok inanmak istiyor ki göremiyor.
Ama seni cidden takdir ettim.
Hemen ayrılmışsın.
Anne çok mu baskın ki bu adam resmen korkuyor annesinden.
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun cidden.
Nolur bu tavrını bozma olur mu, dönme ona yine.

bir gün ben evsahiplere misafirliıe gitmiştim oradada kapalı kadınalr vardı belli çok dindarlar ve bir cemate üye aynı cemate üye olandan oğullarına kız arıyorlardı
o zaman benim garibime gitmişti evleneceği kızı oğlanın anası seçiyormuş belki konu sahibi böyle insanklara denk gelmiş olabilir

Birde anlamadığım şu ona sizinkiler uyudumu dedim evet dedi birde Allah aşkınıza gece 11 12de ne namazıdır bu hani atılır atılırda böyle atılmaz.Şüphelenmeye gelince hep kıskançlıkla alınganlıkla suçladı beni 5 yıl beklicekmişim askerliği filanda biticekmiş ondan sonra ciddiyete evliliğe bi adım atıcakmışız tabi insan sevince duygularıyla hareket ediyor doğrudur doğru söylüyodur diye bekledim ne kadar safmışım Allah'a şükürler olsun böyle bir olay olduda gerçekleri Rabbim gösterdi zararın neresinden dönülse kardır şükürler olsun

tamam belki annesinin işi vardı namaz kılamadı geceye kaldı ama uyudu dedikten sonra kadının gelmesi saçma uyurken mi aklına gelmiş namaz kılmak bence bu işte bişey var. bide 5 yıl bekle filan diyomuş sana tamam 5 yıl beklersin iyi güzelde benim bildiğim en azından ailesiyle tanıştırması lazımdı tanıştırmasa bile annesine söylemesi lazımdı ben ne ilişkiler gördüm uzun senelerce sevgili oluyolar ama hep aileler biliyo bi süre sonra da nişan düğün vs yapılıyo illa aileler öğrenir öğrenmez nişan düğün olucak diye bişey yok. bence de böyle şeylerle şimdiden karşılaşman iyi olmuş ya telefonda değilde başka şekilde annesi söylemiş olsaydı bütün millete rezil ederdi seni oğu seni istemiyomuşta zorla konuşmaya çalışıyomuşsun gibi olurdu o seni arasa bile sen onu arama kendi değerini bil ne olursa olsun kimseye o laflar edlmez ayıp denen bişey var. ayrıca her şerde bi hayır vardır belki de çok daha mutlu olucağın kişi çıkar karşına :40:

tatlım düşünüyorumda ıyıkı ayrılmıssın evlensen bu cocuk annesinin sözünü ikiletmezdi.karısı ve annesı arasındakı o ince cizgiyi bilemezdi.seni ezirirdi ailesine sonuc ayrılık olurdu bence.

tamam belki annesinin işi vardı namaz kılamadı geceye kaldı ama uyudu dedikten sonra kadının gelmesi saçma uyurken mi aklına gelmiş namaz kılmak bence bu işte bişey var. bide 5 yıl bekle filan diyomuş sana tamam 5 yıl beklersin iyi güzelde benim bildiğim en azından ailesiyle tanıştırması lazımdı tanıştırmasa bile annesine söylemesi lazımdı ben ne ilişkiler gördüm uzun senelerce sevgili oluyolar ama hep aileler biliyo bi süre sonra da nişan düğün vs yapılıyo illa aileler öğrenir öğrenmez nişan düğün olucak diye bişey yok. bence de böyle şeylerle şimdiden karşılaşman iyi olmuş ya telefonda değilde başka şekilde annesi söylemiş olsaydı bütün millete rezil ederdi seni oğu seni istemiyomuşta zorla konuşmaya çalışıyomuşsun gibi olurdu o seni arasa bile sen onu arama kendi değerini bil ne olursa olsun kimseye o laflar edlmez ayıp denen bişey var. ayrıca her şerde bi hayır vardır belki de çok daha mutlu olucağın kişi çıkar karşına :40:

Çok teşekkür ederim yorumunuz için söylediklerinizde harfiyen haklısınız inşallah dediğiniz gibi olur

önce bi oha desem ayıp olur mu?

canım bırak empatiyi sempatiyi böyle anormal annesi olan bi çocukla ilişikine devam edecek değilsin sanırım.kendine gel ve uzak dur.

kadının kafa uçmuş belli oğlunun turşusunu kursun bırak.

Acaba sevgilinizle konuşmalarınızı duyup başka şeyler çıkarmış olmasın, sırnaşma baştan çıkarma falan ?
Böyle bile olsa hoş değil de...

önce bi oha desem ayıp olur mu?

canım bırak empatiyi sempatiyi böyle anormal annesi olan bi çocukla ilişikine devam edecek değilsin sanırım.kendine gel ve uzak dur.

kadının kafa uçmuş belli oğlunun turşusunu kursun bırak.

Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.

En son yazışmamız buydu oha demeniz az bile çok haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için

ardına bakmadan kaç. verilmiş sadakan varmışki bunu yaşamışsın. annede oğulda anormalmiş.

Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.

En son yazışmamız buydu oha demeniz az bile çok haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için

namaz kılıyosa kılıyo ne alakası varmış? namazını kılıp oğlunun konuştuğu her kimse dur bi o................. deyip oğlunu denemek mi istemiş? aman ayrılmışsın zaten en güzelini yapmışsın hiç üzülme.bu kadının k.validen olduğunu düşünsene tımarhanelik eder adamı.

Ağzım açık okudum:53:
Ayrılmakta gerçekten iyi yapmışsın. Bir de evlendiğini düşün kaynana öldürür seni.

namaz kılıyosa kılıyo ne alakası varmış? namazını kılıp oğlunun konuştuğu her kimse dur bi o................. deyip oğlunu denemek mi istemiş? aman ayrılmışsın zaten en güzelini yapmışsın hiç üzülme.bu kadının k.validen olduğunu düşünsene tımarhanelik eder adamı.

Haklısınız bende kendi kendime evlenseydik kesin sinir hastası olurdum yada aklımı kaybederdim deyip duruyorum bin şükürki Allah böylelerinden kurtardı beni

Madem namaz kılıyor, az insan olsun önce. siz sanırım ölüyorum, bitiyorum tarzında biri değilsiniz. Buda çok güzel, baştan bitmesi sizin için çok daha iyi olur.

Öncelikle şunu belirteyim o saatte namaz olur. Adı gece namazı dır, farz değildir.
Yada yatsı namazını kılamamışsa vaktinde onu kılıyor da olabilir sevgilinizin annesi.

Aranızdaki meseleye gelince;
Aile fazlasıyla muhafazakar bir aile olup oğullarının istedikleri zaman istedikleri kız ile evlenmesi taraftarı gibi görünüyor.
Ve o zamana kadar kimseyle görüşmesini de onaylamıyorlar muhtemelen
Yoksa 21 yaşında bir genç aileden bu kadar çekinmez...
Dolayısıyla siz affetseniz bile aile sizi hep yadırgayacaktır
Zaten bitirmişsiniz arkanıza bakmayın yoksa mutsuz olursunuz:ssz::ssz::ssz:

Merhaba arkadaşlar bugün buraya üye oldum normalde takip ederim ve yardımınıza çok ihtiyacım var.
Öncelikle ben 21 yaşındayım sevgilimde aynı yaşta 2 yıldan fazladır birlikteyiz faceye sürekli ilişkisi var yaz demekten ben bıktım facede akrabalarımız var görür aileme söyler kötü olur filan diyodu neyse henüz geçen ay ilişkisi var diye zorla yazdırdım. Şimdi diceksiniz neden böyle yapma gereği duydun diye kızlar ekliydi bunu söylediğimde onlar benim normal arkadaşım filan diyodu tamam güveniyodum ama istediğim zor birşeyde değildi hatta face şifresini istediğimde vermiyodu sen çok kıskançsın boşuna boş yere tartışma çıkmasın filan diyodu bana.Bahaneler işte.. Geçen hafta ben buna annene söyle beni hani bilgisi haberi olsun filan dedim onada sesini etmedi ve yapmadıda.
Asıl konuya gelelim konu dün gece oldu sevgilim olucak şahıs gündüz misafirleri varmış dışarısı filan derken gündüz pek konuşamadık mesajlaşamadık akşam saat 11de beni aradı sesli olarak konuştuk havadan sudan naptın günün nasıl geçti filan diye 12ye kadar tam vedalaşacağımız sırada annesi pat diye kapıyı açtı kapı sesi geldi yani bağırıyo oğluna ver telefonu filan diye sonra bağırarak bana oruspu kahpe oğlumu baştan çıkarmaya çalışıyosun gibi laflar etti şoka girdim resmen o anda nasıl teli kapattım naptım bilmiyorum hiç sesimi çıkarmadan direk teli kapattım kalbim hızla çarpıyo nasıl korktum anlatamam daha ailemden böyle birşey duymadım ailemi bırakın yabancı biri bile bana böyle bi kelime kullanmadı kullanıcak kendimi o raddeye getirecek hiç birşey yapmadım haketmedim bunu.Sizlerden ricam empati yaparak derdimi okumanız eminim aranızdan ilgili anlayışlı ablalarım arkadaşlarım kardeşlerim vardır ne yapmalıyım ne demeliyim görüş ve fikirleriniz benim için çok önemli vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok ama çok teşekkür ediyorum
öncelikle facebook vb herhangi bir şifresini istemen yanlış eğer güvenmiyorsan bu ilişkiyi en başından beri sürdürmemeliydin. bir erkeğin kız arkadaşları olabilir, bir kızın da erkek arkadaşları olabilir çok normal. aklında bir soru işareti varsa neden devam ettirilir ki bu ilişkiler, anlamıyorum... neyse...
annesinin tepkisi elbette yanlış ama bana şunu düşündürdü "acaba bu çocuk ne yapmış ki kadın bu kadar dolmuş?" demek istediğim senin dışında biri ile bir diyaloğu varsa erkek arkadaşının kadını dolduran o da olabilir. ben kimsenin durduk yere bu kadar aşırı bir tepki vereceğini sanmıyorum. mutlaka sevgilin annesini dolduracak bir şeyler yapmıştır. söylediği kelimeleri hiç bir gerekçe affettirmez tabi ama direk annesine kızma bana kalırsa. bu ilişkiyi bitireceksen de önce güvensizliğin sonra annesinin sana söyledikleri ve kendine saygın için bitir.

Afedersiniz 3 yaşında çocukmu ben onu tuzağa düşürücem sanki o kız ben erkek nasıl bir anlayıştır inanın anlayamadım bunları.

bir de ne olursa olsun annesine söylediklerin yanlış. kadın zaten yeterince çirkinleşmiş ama sen de devam ettirmişsin... bence "annenin söyledikleri beni çok kırdı" diyip geçseydin daha iyi olurmuş sonuçta çocuk da duydu annesinin dediklerini. ne biçim insanmış falan demen kötü olmuş.
seni kırmak istemem ama bu ilişkide elle tutulur bir yan göremedim ben :50:

Sevgilinizin ailesinden ödü kopuyor bu her halinden her yazdığınızdan belli annesinde bir insanda bulunmaması gereken ne kadar sıfat varsa tek bedende birleştirmiş belliki.. insan bu kadar edepsiz olurmu ya koskoca oğlunun yanında birde telefonda konuştuğu insana böyle küfürler edermi! bir hata yapıpta evlendiğini düşün birde bu ikisinin arasına düştüğünü.. Çok ürkütücü! Allah yüzüne bakmış acımış sana sende gönderdiği bu işaret doğrultusunda arkana bakmadan uzaklaş

Sevgilinizin ailesinden ödü kopuyor bu her halinden her yazdığınızdan belli annesinde bir insanda bulunmaması gereken ne kadar sıfat varsa tek bedende birleştirmiş belliki.. insan bu kadar edepsiz olurmu ya koskoca oğlunun yanında birde telefonda konuştuğu insana böyle küfürler edermi! bir hata yapıpta evlendiğini düşün birde bu ikisinin arasına düştüğünü.. Çok ürkütücü! Allah yüzüne bakmış acımış sana sende gönderdiği bu işaret doğrultusunda arkana bakmadan uzaklaş

Teşekkür ederim yorumunuz için çok haklısınız sağolun.

Cocugu su an okuyor olabilir mi? Kizim olsun oglum olsun ben de okuyan cocuguma beni ailene soyle bilsinler vs diyen bir sevgilisine daha ne oluyoruz derdim. 21 yas cooook buyuk bir yas degil daha universite cagi. Hakaretler evet kotu, ama cocugumun 25 26 sindan once evlenmesini istemem, kucuk yastaki ciddi iliskilerine de olumlu bakmam.

Back