Sevgilimin annesi

Ve annesinin 40 yaşında da arkadaşları var ama kadın gençlerle gezmek istiyormuş
Bu kısmı sizi ilgilendirmez. Eğer giyinişinizle ilgili yaptığı yorum rahatsız ettiyse annesine açık açık
"rahatsız oluyorsunuz ama çevrenizde böyle insanlar var, ben yapınca neden problem oluyor?"
diye sorarsınız o da -SİZE BUNUN LAFINI ETTİĞİ ANDA-
Ki cevabını almış olsun.
İlişki bittikten sonra gelip burada alakanız olmayan konuları sormanız anlamsız.

Valla bilmiyorum bi düşünün
Kadın oğlumu alan yaşadı diye story atıyor
Bi ara ayrıldık ama ciddi ayrılık değildi 15 saat anca ayrı kaldık hemen kıza oğlumu takip et demiş
Bacım bence abartıyorsun, kaldı ki her anneye oğlu aslan kaplan paşa prens veliaht şehzadedir. Olabilir yani.

Gerçekten çok üzgünüm kadın resmen bile bile sizi ayırmak için yapmış ve sevgilin de buna müsade etmiş.

Dedim sevgilime bunu sordum.dedi ki annem o kızlarla eğleniyor sadece

Dedim sevgilime bunu sordum.dedi ki annem o kızlarla eğleniyor sadece
Sorunuzun cevabı bu değil. Ayrıca sevgilinize değil direkt annesine söyleyeceksiniz yorum yaptığı an.
Siz biraz zor bir insansınız ya. Onu çok net görebiliyorum yorumlarınızdan. Bence kendinize odaklanın biraz.
Ek olarak bu cevap resmen şuna çıkıyor "eğlenilecek evlenilecek kız" muhabbeti. Böyle bir aile ve erkekle bir ilişkide olmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz? Mide bulandırıcı bir bakış açısı.

Kadının kimle arkadaş olacağına nerelere hangi saatte gideceğine karışamazsın
Arkadaşlarının giyimine karışamazsın
Çocuğunun fotosunu paylaşmasını karışamazsın
Biraz haddinizi mi bilseniz ya hu. Oğlumun sevgilisi gelecek benim gezeceğim yerlere saate kişilere karışacak laf edecek. Bu kadın sana uyuz olmasın da kim olsun?

Sevgilimle haftada 1 kez buluşuyordum annesi fazla buluştuğumuzu söylüyordu
Ama annesi kız kankaları ile haftada 2 kez buluşuyor

Ayrılarak iyi yapmışsın kadın o kızlardan birini oğluna ayarlamak istiyor. Zaten sana uygun bir aile değilmiş . Yarın bir gün evlensen evliliğinize burnunu sokardı

tabiki herkes istediğini giysin ama kadın kapalı ve kendi gelininin de kapalı olmasını istermiş
Eee tamam işte demek ki sizin zannettiğiniz gibi oğlunu görücüye çıkartmıyormuş veya o kızlardan birisini oğluna ayarlamak istemiyormuş. Her ne kadar doğru bulmasam da gelin tercihi o kızlar gibi olması değilmiş. Siz biraz sizinle değil onlarla yakın olmasını kaldıramamışsınız gibi.

Kendi kızının,gelinin açık olmasını istemez kendi de kapalı zaten
Ama o kızlarla aşırı samimi olması şaşırttı beni
Ve eğlendiğini söylemiş o kızlarla

Kendi kızının,gelinin açık olmasını istemez kendi de kapalı zaten
Ama o kızlarla aşırı samimi olması şaşırttı beni
Ve eğlendiğini söylemiş o kızlarla
İnsanlar açık veya kapalı olmaktan, yaşlardan bağımsız iyi anlaşabilirler. Neden bir bit yeniği arıyorsunuz ki? Kadın öyle uygun görmüş öyle yaşıyor. Size birisi arkadaşlık tercihlerinizden dolayı karışsa hoşunuza gider mi? Siz bu hakkı nereden buluyorsunuz?

Ay allahım ya oğlumu alan yaşadı diye story atıyor normal mi

Ay allahım ya oğlumu alan yaşadı diye story atıyor normal mi
Normal ya da değil. Neden kınayayım ki? Banane veya sizene? Siz bu kızlarla arkadaşlığından girmişsiniz, oğlunu alan yaşadı demesinden çıkıyorsunuz? Tam olarak ne hissediyor ve ne düşünüyorsunuz? Gerçekten rahatsız olduğunuz şey ne? Onu söyleyin ona göre yorum yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…