• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi

merhaba bir durum anlatacağım
sevgilimin annesi 43 yaşında ve yakın iki tane kız arkadaşı var
bu kızlar 22 yaşında açık saçık kızlar
biri komşunun kızı diğeri komşunun kızının üniversite arkadaşı
üçü buluşup her yeri geziyorlar kafelerden kafelere gidiyorlar
bu arada annesi kapalı
ve annesi geceleri bile bu komşunun kızının evine gidiyor gece 1 vs
sevgilimin annesi kendi annesi ile yemek yemeye gitti o kızı da çağırmış annesi
annesi gençlerle gezerken daha mutlu oluyormuş bana öyle söyledi
ve annesi bu kızlarla her hafta haftada 2-3 kere gezmeye gidiyor
annenin yaptığı normal değil dedim normal diyor
ve sevgilim+annesi belimde 2cm açıklık olsa rahatsız oluyorlardı ama o kızların üstü altı neredeyse çıplak
sevgilimle ayrılık yaşamıştık yaklaşık 15 saat sürdü annesi hemen o kızı sevgilime takip ettirmiş
ve sürekli sevgilimi annesi kendi hesabında paylaşıyordu tek başına
oğlumu alan yaşadı diye bile kadın story atmıştı
şuan ise tamamen ayrıldık
daha çok şey var ama bu kadarını yazabildim
Kendi hayatınızla ve kendi iliskinize odaklanın dicem ama ortada ilişki kalmamış. Önünüze bakın.

Valla yorumumu yapayım gayet Yeni Türkiyenin özeti bu anne, Kv adayı kapalı, elin kızlarına ahlak namus dersi veriyor aklınca ama k.çı açıkta kızlarla gezip arkadaşlık ediyor, oğlunun da kaşı gözü birilerine oynuyor ... alın size yeni Türkiye:ruh:

Valla yorumum belli konu sahibesi bunlar ailecek bir acaip kaç bunlardan made ayrıldınız bırak gitsin. Bir daha da giyimine laf ettirme, kıyafet senin hayat senin.

Vallahi Allah affetsin ama verir bence. Ben açıkçası konuyu anlayamadım bile, KV adayı kapalı ama kızları 2 karışlık kıyafetllerle geziyorlar. Sonra bu kızın belindeki 2 cm görününüce cek cök çekiyorlar madem o zaman sen el kızına karışamazsın dön kendi kızına bak demezler mi? Derler. Men dakka dukka demişler, kendi kızın olmayan birinin giyimine laf edersen kendi kızına dön bak derler bu iş böyle :KK51:
Ben açığım ama giyimim kapalı

Vallahi Allah affetsin ama verir bence. Ben açıkçası konuyu anlayamadım bile, KV adayı kapalı ama kızları 2 karışlık kıyafetllerle geziyorlar. Sonra bu kızın belindeki 2 cm görününüce cek cök çekiyorlar madem o zaman sen el kızına karışamazsın dön kendi kızına bak demezler mi? Derler. Men dakka dukka demişler, kendi kızın olmayan birinin giyimine laf edersen kendi kızına dön bak derler bu iş böyle :KK51:
Kendi kızları değil ayol. Komşunun kızları imiş be kadın bu iki kızla arkadaşmış

Ayrılmışsın bitmiş gitmiş. Kadının hayatını sorgulasan eline ne geçecek. Önüne bak sen.
Bundan sonraki ilişkinde kıyafetine laf söyletme, tok kv adayı yok eş adayı laf ederse uza hemen. Şimdi böyle laf eden evlensen göz açtırmaz.

bu arada annesi kapalı
ve sevgilim+annesi belimde 2cm açıklık olsa rahatsız oluyorlardı ama o kızların üstü altı neredeyse çıplak
sevgilimle ayrılık yaşamıştık yaklaşık 15 saat sürdü annesi hemen o kızı sevgilime takip ettirmiş
Koskaca kadın sizden izin alacak değil kimle geziyor kimle görüşmek kendi kararı... sevgilinizin de işine gelmiş takip etmiş anası kafasına silah dayadı ya takip et diye

Ve annesi+ananesi birlikte yemeğe çıkıyorlar o kızı da çağırıyorlar
Bi empati kurun ya normal mi
Annesi beni ig hesabından çıkarttı
Ve demiş ki oğluna
Paylaştığım şeyleri sevgilinin görürse üzülebilir aranız bozulmasın

Ben 20 li yaşlarımdayken 40 lı yaşlarda onlara ismiyle hitap ettiğim arkadaşlarım vardı, hala da varlar, kimse hayatı sizin kalıplarınızla yaşamak zorunda değil. Olgunlaşın biraz.
O 40 yaşındaki arkadaşlarınızla ayda 5-6 kere buluşuyor muydunuz
Bunlar aşırı samimi oldular birden

bu arada annesi kapalı
Ayrıldıysanız sorun ne?
Yani bir şey mi sormak istediniz,içinizi dökmek mi onu anlamadım.

Benim 50 yaşında arkadaşım da var, eşimin babaannesi 80 yaşında onunla da arkadaş gibi sohbet edip gülebiliyorum. Demek ki kafa yapıları uyuşmuş. Ayrılmışsınız zaten sal gitsin kadını bence.
Diyorum ki bunların ki normal arkadaşlık değil ayda 6 kere buluşuyorlar

O 40 yaşındaki arkadaşlarınızla ayda 5-6 kere buluşuyor muydunuz
Bunlar aşırı samimi oldular birden
Benim 40 yaş üstü çok fazla arkadaşım var ve en yakın olduklarımla birlikte kaldığımız da çok oldu. Bence saçmalıyorsunuz, benimle aynı lisede aynı sınıfta okuyan kız yıllar sonra evlenip binamıza taşınmış, çocuklu bir ev hanımıydı. Ben okuyordum ve bir sömestr tesadüfen farkettim annemin arkadaşım arkadaşım komşum dediği kız benim lise arkadaşım yıldız çıktı. Çok normal şeyler bacım bak çok toysun bunlar olabiliyor çok takılma.

Yks falan filan yazmışsın. Daha küçüksün bı boşver bunları allasen 🥲

Ayrıldıysanız sorun ne?
Yani bir şey mi sormak istediniz,içinizi dökmek mi onu
Benim 40 yaş üstü çok fazla arkadaşım var ve en yakın olduklarımla birlikte kaldığımız da çok oldu. Bence saçmalıyorsunuz, benimle aynı lisede aynı sınıfta okuyan kız yıllar sonra evlenip binamıza taşınmış, çocuklu bir ev hanımıydı. Ben okuyordum ve bir sömestr tesadüfen farkettim annemin arkadaşım arkadaşım komşum dediği kız benim lise arkadaşım yıldız çıktı. Çok normal şeyler bacım bak çok toysun bunlar olabiliyor çok takılma.
Bakın komşusuna tamam dedim Sonra komşusunun üniversite kankası da çıktı

Back