Sevgilimin annesi

Aklıma şey geldi ayrıldığım sevgilimin annesi kapalı.gelininin kapalı olmasını isteyen biriydi.beni daha görmeden oğluna açık , dövmeli gelin istemem diyordu . Sonra öğrendim ki (hemde kendi oğlundan ) kadın kocasını aldatıyormuş , hemde ikinci defa
hazır benzer Konuyken anlatıyım dedim

Bu paylaşımı mı silme vs var mı ya da nasıl sildirebilirim bu kadar iç dökme yeterli

Sanane kadının çevresinden. Ruhu gençtir aynı dili konuşuyordur. Sevgilini kiskanirsin da sevgiline annen normal değil demek de aşırı itici.

Yaptığı davranışları değiştiremeyeceğiniz ortada.
Zaten sonucunda da birbirinize uygun olmadığınızı anlamışsınız.

Sizi anlıyorum olgun değil, sizi eleştiriyor, sizi oğluna yakıştırmıyor gibi durumlardan rahatsız kalmışsınız ama üzerine düşünüp konuşulacak şeyler değil.

Ee ne var bunda sözlü musun nişanlı mi ? Kargaya yavrusu kuzgun görünür. Ben de bebem için diyorum ay oğlumu alan yaşadı diye
Valla söz yapalım dedik annesi demiş ki söz yaparız sonra nişan isterler sonra evlilik isterler erkenden evlenirsin demiş

Evet konu buydu teşekkür ederim

Sevgilin o kızlarla da sevgılı olmasın. 43 yaşındaki kadının ne ısı olacak genç kızlarla

Bu paylaşımı mı silme vs var mı ya da nasıl sildirebilirim bu kadar iç dökme yeterli
Silmeden şunu da söyleyeyim çünkü silersen banlanacaksın. Kv aday adayının da senin giyimine karışmaya hakkı yok. Onunki de hadsizlik. Ama tabi önce sen sınırlarını bileceksin ki başkasına da öğretesin. Sen onu eleştirirsen ona da seni eleştirmek için yolu açarsın.

Valla söz yapalım dedik annesi demiş ki söz yaparız sonra nişan isterler sonra evlilik isterler erkenden evlenirsin demiş
E doğru diyor. Söz den sonra o bahsettikleri geliyor. Ve yine doğru söylüyor insan evladını tanır evliliğe hazır olmadığını bilir. Ki 23 sozlenmek için bile çok erken hele bismillah.

2 Yıllık ilişkimiz vardı daha yeni bu konuları açtım ben
Karışmaya hakkım yok zaten olsaydı 2 sene önce laf ederdim

E doğru diyor. Söz den sonra o bahsettikleri geliyor. Ve yine doğru söylüyor insan evladını tanır evliliğe hazır olmadığını bilir. Ki 23 sozlenmek için bile çok erken hele bismillah.
Söz adını koymak içindi sadece yoksa ne evliliği yapacağız? Okuyoruz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…