Sevgilimin annesi

Kendi hayatınızla ve kendi iliskinize odaklanın dicem ama ortada ilişki kalmamış. Önünüze bakın.

Valla yorumumu yapayım gayet Yeni Türkiyenin özeti bu anne, Kv adayı kapalı, elin kızlarına ahlak namus dersi veriyor aklınca ama k.çı açıkta kızlarla gezip arkadaşlık ediyor, oğlunun da kaşı gözü birilerine oynuyor ... alın size yeni Türkiye

Valla yorumum belli konu sahibesi bunlar ailecek bir acaip kaç bunlardan made ayrıldınız bırak gitsin. Bir daha da giyimine laf ettirme, kıyafet senin hayat senin.

Ben açığım ama giyimim kapalı

Kendi kızları değil ayol. Komşunun kızları imiş be kadın bu iki kızla arkadaşmış

Ayrılmışsın bitmiş gitmiş. Kadının hayatını sorgulasan eline ne geçecek. Önüne bak sen.
Bundan sonraki ilişkinde kıyafetine laf söyletme, tok kv adayı yok eş adayı laf ederse uza hemen. Şimdi böyle laf eden evlensen göz açtırmaz.

Koskaca kadın sizden izin alacak değil kimle geziyor kimle görüşmek kendi kararı... sevgilinizin de işine gelmiş takip etmiş anası kafasına silah dayadı ya takip et diye

Ve annesi+ananesi birlikte yemeğe çıkıyorlar o kızı da çağırıyorlar
Bi empati kurun ya normal mi
Annesi beni ig hesabından çıkarttı
Ve demiş ki oğluna
Paylaştığım şeyleri sevgilinin görürse üzülebilir aranız bozulmasın

Ben 20 li yaşlarımdayken 40 lı yaşlarda onlara ismiyle hitap ettiğim arkadaşlarım vardı, hala da varlar, kimse hayatı sizin kalıplarınızla yaşamak zorunda değil. Olgunlaşın biraz.
O 40 yaşındaki arkadaşlarınızla ayda 5-6 kere buluşuyor muydunuz
Bunlar aşırı samimi oldular birden

Ayrıldıysanız sorun ne?
Yani bir şey mi sormak istediniz,içinizi dökmek mi onu anlamadım.

Benim 50 yaşında arkadaşım da var, eşimin babaannesi 80 yaşında onunla da arkadaş gibi sohbet edip gülebiliyorum. Demek ki kafa yapıları uyuşmuş. Ayrılmışsınız zaten sal gitsin kadını bence.
Diyorum ki bunların ki normal arkadaşlık değil ayda 6 kere buluşuyorlar

O 40 yaşındaki arkadaşlarınızla ayda 5-6 kere buluşuyor muydunuz
Bunlar aşırı samimi oldular birden
Benim 40 yaş üstü çok fazla arkadaşım var ve en yakın olduklarımla birlikte kaldığımız da çok oldu. Bence saçmalıyorsunuz, benimle aynı lisede aynı sınıfta okuyan kız yıllar sonra evlenip binamıza taşınmış, çocuklu bir ev hanımıydı. Ben okuyordum ve bir sömestr tesadüfen farkettim annemin arkadaşım arkadaşım komşum dediği kız benim lise arkadaşım yıldız çıktı. Çok normal şeyler bacım bak çok toysun bunlar olabiliyor çok takılma.

Yks falan filan yazmışsın. Daha küçüksün bı boşver bunları allasen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…