- Konu Sahibi ykstayfa2024
-
Kendi hayatınızla ve kendi iliskinize odaklanın dicem ama ortada ilişki kalmamış. Önünüze bakın.merhaba bir durum anlatacağım
sevgilimin annesi 43 yaşında ve yakın iki tane kız arkadaşı var
bu kızlar 22 yaşında açık saçık kızlar
biri komşunun kızı diğeri komşunun kızının üniversite arkadaşı
üçü buluşup her yeri geziyorlar kafelerden kafelere gidiyorlar
bu arada annesi kapalı
ve annesi geceleri bile bu komşunun kızının evine gidiyor gece 1 vs
sevgilimin annesi kendi annesi ile yemek yemeye gitti o kızı da çağırmış annesi
annesi gençlerle gezerken daha mutlu oluyormuş bana öyle söyledi
ve annesi bu kızlarla her hafta haftada 2-3 kere gezmeye gidiyor
annenin yaptığı normal değil dedim normal diyor
ve sevgilim+annesi belimde 2cm açıklık olsa rahatsız oluyorlardı ama o kızların üstü altı neredeyse çıplak
sevgilimle ayrılık yaşamıştık yaklaşık 15 saat sürdü annesi hemen o kızı sevgilime takip ettirmiş
ve sürekli sevgilimi annesi kendi hesabında paylaşıyordu tek başına
oğlumu alan yaşadı diye bile kadın story atmıştı
şuan ise tamamen ayrıldık
daha çok şey var ama bu kadarını yazabildim
Ben açığım ama giyimim kapalıVallahi Allah affetsin ama verir bence. Ben açıkçası konuyu anlayamadım bile, KV adayı kapalı ama kızları 2 karışlık kıyafetllerle geziyorlar. Sonra bu kızın belindeki 2 cm görününüce cek cök çekiyorlar madem o zaman sen el kızına karışamazsın dön kendi kızına bak demezler mi? Derler. Men dakka dukka demişler, kendi kızın olmayan birinin giyimine laf edersen kendi kızına dön bak derler bu iş böyle
Kendi kızları değil ayol. Komşunun kızları imiş be kadın bu iki kızla arkadaşmışVallahi Allah affetsin ama verir bence. Ben açıkçası konuyu anlayamadım bile, KV adayı kapalı ama kızları 2 karışlık kıyafetllerle geziyorlar. Sonra bu kızın belindeki 2 cm görününüce cek cök çekiyorlar madem o zaman sen el kızına karışamazsın dön kendi kızına bak demezler mi? Derler. Men dakka dukka demişler, kendi kızın olmayan birinin giyimine laf edersen kendi kızına dön bak derler bu iş böyle
Ve annesinin 40 yaşında da arkadaşları var ama kadın gençlerle gezmek istiyormuşKendi kızları değil ki kayınvalidesinin arkadaşlık ettiği kızlarmış.
Koskaca kadın sizden izin alacak değil kimle geziyor kimle görüşmek kendi kararı... sevgilinizin de işine gelmiş takip etmiş anası kafasına silah dayadı ya takip et diyemerhaba bir durum anlatacağım
bu arada annesi kapalı
ve sevgilim+annesi belimde 2cm açıklık olsa rahatsız oluyorlardı ama o kızların üstü altı neredeyse çıplak
sevgilimle ayrılık yaşamıştık yaklaşık 15 saat sürdü annesi hemen o kızı sevgilime takip ettirmiş
Benim 50 yaşında arkadaşım da var, eşimin babaannesi 80 yaşında onunla da arkadaş gibi sohbet edip gülebiliyorum. Demek ki kafa yapıları uyuşmuş. Ayrılmışsınız zaten sal gitsin kadını bence.Ve annesinin 40 yaşında da arkadaşları var ama kadın gençlerle gezmek istiyormuş
Manken gibi mi oğlukadın story atıyor oğlumu alan yaşadı diye ve hesabında bir sürü genç kız var?
O 40 yaşındaki arkadaşlarınızla ayda 5-6 kere buluşuyor muydunuzBen 20 li yaşlarımdayken 40 lı yaşlarda onlara ismiyle hitap ettiğim arkadaşlarım vardı, hala da varlar, kimse hayatı sizin kalıplarınızla yaşamak zorunda değil. Olgunlaşın biraz.
173 boy kilo 85Manken gibi mi oğlu
Ayrıldıysanız sorun ne?merhaba bir durum anlatacağım
bu arada annesi kapalı
Diyorum ki bunların ki normal arkadaşlık değil ayda 6 kere buluşuyorlarBenim 50 yaşında arkadaşım da var, eşimin babaannesi 80 yaşında onunla da arkadaş gibi sohbet edip gülebiliyorum. Demek ki kafa yapıları uyuşmuş. Ayrılmışsınız zaten sal gitsin kadını bence.
İçimi dökmek istedimAyrıldıysanız sorun ne?
Yani bir şey mi sormak istediniz,içinizi dökmek mi onu anlamadım.
Benim 40 yaş üstü çok fazla arkadaşım var ve en yakın olduklarımla birlikte kaldığımız da çok oldu. Bence saçmalıyorsunuz, benimle aynı lisede aynı sınıfta okuyan kız yıllar sonra evlenip binamıza taşınmış, çocuklu bir ev hanımıydı. Ben okuyordum ve bir sömestr tesadüfen farkettim annemin arkadaşım arkadaşım komşum dediği kız benim lise arkadaşım yıldız çıktı. Çok normal şeyler bacım bak çok toysun bunlar olabiliyor çok takılma.O 40 yaşındaki arkadaşlarınızla ayda 5-6 kere buluşuyor muydunuz
Bunlar aşırı samimi oldular birden
Ayrıldıysanız sorun ne?
Yani bir şey mi sormak istediniz,içinizi dökmek mi onu
Benim 40 yaş üstü çok fazla arkadaşım var ve en yakın olduklarımla birlikte kaldığımız da çok oldu. Bence saçmalıyorsunuz, benimle aynı lisede aynı sınıfta okuyan kız yıllar sonra evlenip binamıza taşınmış, çocuklu bir ev hanımıydı. Ben okuyordum ve bir sömestr tesadüfen farkettim annemin arkadaşım arkadaşım komşum dediği kız benim lise arkadaşım yıldız çıktı. Çok normal şeyler bacım bak çok toysun bunlar olabiliyor çok takılma.
Benim 40 yaş üstü çok fazla arkadaşım var ve en yakın olduklarımla birlikte kaldığımız da çok oldu. Bence saçmalıyorsunuz, benimle aynı lisede aynı sınıfta okuyan kız yıllar sonra evlenip binamıza taşınmış, çocuklu bir ev hanımıydı. Ben okuyordum ve bir sömestr tesadüfen farkettim annemin arkadaşım arkadaşım komşum dediği kız benim lise arkadaşım yıldız çıktı. Çok normal şeyler bacım bak çok toysun bunlar olabiliyor çok takılma.Bakın komşusuna tamam dedim Sonra komşusunun üniversite kankası da çıktıBenim 40 yaş üstü çok fazla arkadaşım var ve en yakın olduklarımla birlikte kaldığımız da çok oldu. Bence saçmalıyorsunuz, benimle aynı lisede aynı sınıfta okuyan kız yıllar sonra evlenip binamıza taşınmış, çocuklu bir ev hanımıydı. Ben okuyordum ve bir sömestr tesadüfen farkettim annemin arkadaşım arkadaşım komşum dediği kız benim lise arkadaşım yıldız çıktı. Çok normal şeyler bacım bak çok toysun bunlar olabiliyor çok takılma.
Üniversite 3.sınıfımYks falan filan yazmışsın. Daha küçüksün bı boşver bunları allasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?