Sevgilimin annesi

2 Yıllık ilişkimiz vardı daha yeni bu konuları açtım ben
Karışmaya hakkım yok zaten olsaydı 2 sene önce laf ederdim
E bu karışmamış halin mi. Sevgilini Bile ne kadar darladın ki sana açıklama yapıyor annem onlarla eğleniyor iyi anlaşıyor diye. O da olgun değil zaten gidip bunu annesine söylüyor. Sen olsan sinir olmaz mıydın böyle Bi gelin adayına?

Ben yaşıtlarımla gezerdim böyle bi durum da olmazdı

Ben yaşıtlarımla gezerdim böyle bi durum da olmazdı
Bak hala aynı şeyi söylüyorsun. Bu seni ilgilendirmiyor ki. Daha açık yazayım sen üzerine vazife olmayan şeylere yorum yaparsan, karşındaki de senin üzerinde söz hakkı olmadığı konulara burnunu sokar. Anlaştık mı şimdi?

Söz adını koymak içindi sadece yoksa ne evliliği yapacağız? Okuyoruz daha
Ya hu ne adı konulacak. Sözden sonra işler resmilesiyor aileler mecbur yüz göz oluyor sıkıntı çıkıyor millet sarkıyor. Okuyormussun ayrılmıssin da salla gitsin. Hayat o adamdan ibaret mi ?

Onun ne yapıyor kiminle geziyor olmasından ziyade sizin kendinize neyi reva gördüğünüz önemli. sizinle hiç ilgisi olmayan birinin hayatınıza müdahale etme hakkını görmesi sizce normal mi? O müdahale etmek isteyen biri; siz müdahale ettirmek istemiyorsanız görüşmemelisiniz. İleride bambaşka sorunlar yaşarsınız. Bunu kabul ediyor musunuz gerçekten? Yaşam tarzını onaylamadığınız insanlarla dirsek temasında olmak sık sık görüşmek ister misiniz? Bugün dokunan şey evlendikten sonra iyice gözünüze girecek, sevmeyince öyle oluyor çünkü.
Kısacası o çocuğu yetiştiren annenin hayata bakışını beğenmiyorsanız orada mutlu olamazsınız. Şimdiki gibi ayrılıp kurtulamazsınız. Çok da gençsiniz. Ayrıca anne kişisi de çok gençmiş

Diyelim ki baristınız. Sevgilinizin annesi yine ilişkinizi olumsuz yönde etkileyecektir. Burda önemli olan sevgilinizin tutumu. Eğer size gerçekten değer veriyorsa gerekli sınırı koyacaktır annesine karşı. Bu durumu geçiştirirse üzülen siz olursunuz

27 yaşındayım benimde 40 yaşında bekar kadın arkadaşım var ne olmuş ?

Aynı şey değil bence. 27 ve 40 yaşìndaki iki bekar ve çalışan kadının arkadaşlığı gayet olağan zaten. Çalışma hayatına atılınca arkadaşlıklarda yaş farkı önemsizleṣiyor.

Ancak 22 yaşındaki üniversite ögremcisi ve 43 yaşındaki çoluk çocuklu bir kadının sıkı arkadaşlığı bana da ilginç geldi açıkcası. Üyeye bu konuda hak veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…