- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
Eğer ki bana çetrefilli cevap verirse tek bir şey yazmadan engelleyeceğim her yerden
afferin kız sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer ki bana çetrefilli cevap verirse tek bir şey yazmadan engelleyeceğim her yerden
Hele bakalım öyle mi olacak valla hiçbir fikrim yokBen sana söyleyeyim anası tavır koyacak seninki de aşkımızı kalbimize gömmemiz gerekiyor napim anadır aha napim diyecek elin kızını alacak.
Annem hakkını helal etmedi, senı cok sevdıgımı bılıyosun ama ayrılmak zorundayız cumlesı ile son bulacak bu ılıskı.Çok haklısınız. Yarın öbür gün sen benim dünya ahiret bacımsına döner bu ayakta uyutmalar. Keşke gözlerini açabilse.
Sevgiliniz kıza karşı söylediği kadar alakasız değil benceMerhaba bu konuyu size danışmak için hesap açtım. Benim düşe kalka süren bir ilişkim var. Memnunum seviyorum sevgilimi. Benim okulum bitince evlenmek istiyoruz aileleri tanıştırma nişan falan derken bize uygun bir zaman dilimi gibi geldi ama sevgilimin annesi sevgilim benimle tanışmadan 4-5 ay öncesinde bir kıza kafayı takmış. Onu sana alacağım başkasını almam diyip duruyormuş ben bunu yeni öğrendim. Kızı önerdiklerini biliyordum ama annesinin böyle kıza aşık olduğunu iki gün önce öğrendim. Bu kız sevgilimin yengesinin yeğeni. Yengesi sürekli bu ikisini birleştirmeye çalışıyor ve sevgilimin annesini görünce hep bu konuyu konuşuyormuş. Resmen kızı kendi ağızlarıyla istetiyorlar yani. Sevgilim başından beri anne istemiyorum diyormuş öyle diyince annesi kızarıp bozarıyor ve sevgilimle konuşmuyormuş. Sevgilim kızı görmemiş sadece küçükken beraber oynarlarmış şimdi görse tanımazmış. Ama sevgilimin annesi, babası, abisi, ablaları bu kızın ailesini çok seviyormuş. Çünkü zamanında bu aile çok yardım etmişler sevgilimin annesinin ailesine falan o yüzden sevgilimin annesi ben nasıl olmaz benim oğlum istemiyor derim bu iş olacak diyip duruyor. Kızın ailesi de olur vermiş bunları bir araya getirmeye çalışıyorlar. Gerçekten iki gündür bunu düşünmekten çatlayacağım. Sevgilime ee ne olacak böyle dedim ben seni söyleyeceğim onlara peyder pey dedi ama annem hakkımı helal etmem derse diye korkuyorum o zaman ne yapacaksın sen dedi bana bende ben ne yapabilirim anne hakkı ödenmez yani giderim dedim. Sonra o da dedi ki işte tek korkum annemin hakkını helal etmemesi eğer hakkını helal etmezse o kızla evlenmek zorunda kalırım ne yapayım diyor. Yani gerçekten sevgilime de çok kırıldım bana kızın meziyetlerini sayıyor yok babası gaziymiş kız hafızmış falan bana da annem söylüyor ama vallahi ben istemiyorum diyor. Kızın yüzünü merak ettiğini de çok iyi biliyorum ama kim olsa merak eder diyorum sonra da ben olsam hiç düşünmezdim bile başka bir erkeği diyorum. Kafam çok karışık ve ailesi onun aklını çelebilir biliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ilişkimi de bitirmek istemiyorum ama benim arkamda durmazsa ve beni sonra bırakırsa diye çok korkuyorum. Bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim? Ben gerçekten sevgilimi seviyorum ve ayrılmak istemiyorum o da istemiyor ama ailesinin baskılarından bıkmış. Annem canıma yapışıyor bıktım artık diyor. Ne yapacağım ben? Ona açık açık dedim eğer annenin dediğini yapacaktıysan ne diye benimle görüştün görüşmeyecektin o zaman diye bana diyor ki onun dediğini yapmak değil ama hakkını helal etmezse ne yapacağım? Bakalım seni söyleyince ne olacak ne kavgalar çıkacak annem benimle konuşmaz kesin falan dedi. Dedim biz evlensek annen hep beni onunla mı kıyaslayacak dedim o da öyle şey olur mu evlenince öyle laf asla etmez annem dedi ama onlara çok bağlı çok istiyor dedi. Bende şimdilik politik davranmak adına sesimi çıkarmadım yakın zamanda buluşacağız o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyorum. Allah aşkına bana bir el atın ablalar...
Doğru söz güzel ama üslup doğru sözün katilidir derler hocam. Evet ben sıkınılar olduğunu kabul ediyorum ama sevgilimin sizin bilmediğiniz huylarını da bildiğimden biraz daha zaman veriyorum ona. Zaten eğer bu şansı kullanamazsa gerekeni yapacağım. Klişe olan " dikkate almayacaksan neden sordun? " lafınız katılmıyorum ben buradan cesaret alıp hislerimi ona açıkça belirttim ve bana annesiyle konuşacağına dair söz verdi. En azından ben gerçekten seviyorsan ona bu fırsatı vermeliyim diye düünüyorum kısa bir süre de olsa. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.Kuzum çok affedersin. Özür dileyerek soruyorum. Biraz salak olabilme ihtimalin var mı?
Okuduklarıma inanamıyorum.
Sevgilin seni sevmiyor. Terk edecek. Adım adım geliyor. Duymuyor musun?
Aynı şey sen yapsan kırk kere terk etmişti seni.
Sevmek bu değil. Gerçekten sevildigin zaman anlayacaksın. Ve şu an kendini indirdiğin bu seviyeden utanacaksın.
Eğer sevgilin olan çapsız o kizla evlenmezse gel buraya. @Boleyn Kizi ismini etiketleyip istediğin hakaretleri yaz. Sana eyvallah haklısın diyeceğim.
Aslında sevgilin de haklı bi yerde. KEndine sinek kadar kiymet vermeyen birini kim görse...onu topuğunun altında ezer.
Bu tabiatın kanunudur.
Sen kendine kiymet veremiyorsun. Adamın seni düşürdüğü duruma göz yumup hazır olda bekliyorsun.
Sonra da aynı adamdan sana kıymet vermesini bekliyorsun.
Sen kıymet verdiğin bir insanı bu kadar aşağılık bir duruma indirir misin? Cevap ver. Indirir misin?
Indirmezsin.
Sen bu kafayla cooook üzülürsün.
Sana burda hayat tecrübesi olan kadınlar sayfalarca aynı şeyleri yazıyor.
Sen ilk mesajında yazdığın zırvalıklara devam ediyorsun.
Madem dikkate almayacaktın, neden sordun?
Sen zaten kararını vermişsin.
Kararının ne olduğunu biz biliyoruz.
Sen de biliyorsun.
Ve en kötüsü sevgilin olan çapsız da biliyor.
Sen kendine bu muameleyi reva gördükten sonra sevgilin neden reva görmesin.
Görür tabi. Ben sevgilini tutuyorum.
Sana hepsi müstehak.
Eğer doğruları duymak seni rahatsız ediyorsa alttaki şikayet et butonunu kullanabilirsin.
Hadi kendini bozuk para gibi harcamada sana kolaylıklar dilerim.
Tabi ara ara nabzını yoklarım ama şimdi annesi evde değil ablası doğum yaptı bir süre orada kalacak ne zaman söyleyecek bakalım destekleriniz için çok teşekkür ederim :)Simdilik durum fena degil sekerim ama ic acici da degil pek. Nötr sen fazla yumusama sert dur sevgilin arkanda durmayi ogrensin iyice
Bazı sebeplerden söyleyemiyor annesine ve mantıklı sebepler o konuda içim rahat yani vakti var.Bu dunyada yoldasım ahirette ahretlıgımsın ama simdilik annemın senden haberi yok.
Bugun yarın terk edileceksın, kabullensen mı acaba bunu?
Valla son durumu gördüyseniz icraat bekliyorum olmazsa aynen dediğim gibi olacakafferin kız sana
Hahah haklısınız valla Behlül ben bir hafta demiştim ama annesi 15 gün kadar evde olmayacak ablasıgilde nasıl söyleyecek bakalımsevgilinden ayrılmıyosan bari sure ver, 2 gune kadar söyledin söyledin yoksa benden bu kadar diye ya.
yalvarır gibi mıy mıy mesaj atma. guçlu ol. seni haketmesi gereken taraf o, paylaşılamayan erkek konumuna sokmuş kendini, sanki bana Behlul.
Evet ben de öyle düşünüyorum ama umarım öylesine bir şeydir. Ciddi bir alakası varsa..Sevgiliniz kıza karşı söylediği kadar alakasız değil bence
TamamBazı sebeplerden söyleyemiyor annesine ve mantıklı sebepler o konuda içim rahat yani vakti var.
Çok isterim ama gönül bu Kv'nin iyi biri olduğunu söylüyor sevgilim yani asla sana ağır konuşmaz bana dırdır eder ederse diyorYorumları, cevapları, son gelişmeleri okudum.
Hâlâ sevgilinin annesine senden bahsetmesini bekliyorsun umutla
Hadi diyelim oldu da evlendin bu kişiyle. O kaynana sana huzur mu verecek? O adam senin arkanda mı duracak? Kız zaten ailedenmiş, kaynana her gördüğünde o kızı sana daha da bilenecek! Sen huzur bulacağını mı sanıyorsun o ailede?
Kimler çıkar kim bilir karşına... Seni gerçekten seven, ailesine senden gururla, sevgiyle bahseden biri ile evlenmek istemez misin?
Hahah haklısınız valla Behlül ben bir hafta demiştim ama annesi 15 gün kadar evde olmayacak ablasıgilde nasıl söyleyecek bakalım
Şimdilik tercihini yaptı ve annesiyle konuşacağını söyledi kısa bir süre daha bekleyeceğim ama haklısınız gerçekten ben sevdiğim için biraz da ilişkimi kurtarma odaklı düşünüyorum..Konu sahibi çok üzüldüm sizin adınıza.
Sevgiliniz belli ki annesinin diyeceklerine göre hareket ediyor, kızı övmeye bile başlamış. Ufaktan kendini hazırlıyor gibi.
Yerinizde olsam bu işi halletmeden bir daha karşıma çıkma derim ve gerçekten görüşmem.
kendinizi tercih edilmeyi bekleyen insan konumuna düşürmeyin lütfen.
Sizde adama kuma gidecek potansiyel var, hem diğer kıza ilgisini kabul ediyorsunuz hem yedek kulübesinde bekliyorsunuzEvet ben de öyle düşünüyorum ama umarım öylesine bir şeydir. Ciddi bir alakası varsa..