Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanisi net. Temiz bir şekilde kurtulmak istiyor. İhale annesine kalacak. Bitiremiyor, severek ayrıldık diye ihaleyi annesine yıkıyor.
Tecrübesiz fln diye de güvenmeyin. Bunları da net bilemezsiniz.
Benim eski sevgilim de bana çok aşıktı, ağlaya sızlaya ayrılmıştı. Hatta ayrılmamış sürekli mesaj atıp yoklamıştı. Bu esnada benden öncekine dönmüş meğer, ondan ayrıldı mı bana ağlaya sızlaya geliyormuş meğer. Düğününden önce dahi seni de seviyorum ama diye aramaya kalkmıştı😏 Ortak arkadaşlarımıza bile onu da seviyorum demiş ruh hastası. Hiç bir insana koşulsuz güvenme. Benim bir numaralı hayat tecrübem bu oldy.

Yanisi net. Temiz bir şekilde kurtulmak istiyor. İhale annesine kalacak. Bitiremiyor, severek ayrıldık diye ihaleyi annesine yıkıyor.
Tecrübesiz fln diye de güvenmeyin. Bunları da net bilemezsiniz.
Benim eski sevgilim de bana çok aşıktı, ağlaya sızlaya ayrılmıştı. Hatta ayrılmamış sürekli mesaj atıp yoklamıştı. Bu esnada benden öncekine dönmüş meğer, ondan ayrıldı mı bana ağlaya sızlaya geliyormuş meğer. Düğününden önce dahi seni de seviyorum ama diye aramaya kalkmıştı😏 Ortak arkadaşlarımıza bile onu da seviyorum demiş ruh hastası. Hiç bir insana koşulsuz güvenme. Benim bir numaralı hayat tecrübem bu oldy.
Şuna bak yaa ne kadar ahlaksızmış. Valla benimkine olan güvenim boşa çıkarsa muhtemelen ben de bunları yaşayacağım :KK43:

Annesi başka birini istiyorsa siz asla olmazsınız. Yani olsa da olmazsınız.Bizzati yaşadığım bir durum olur kendileri.

Güç bela ikna edip eski sevgili kişisi annemle annesini ve ablasını tanışmaya getirmişti. Kendilerini pis, kavgacı, şirret bir aile olarak anlattılar durdular. Bide normalmiş gibi. Yok komşuyla kavga etmişler yok saç başa girişmişler. Saçma salak şeyler. Sonra bunlar gittiler annem demişti ki kızım bu aile seni istemiyor. O an itibariyle kararımı verdim 3 senelik ciddi ilişkimi bir kalemde sildim attım. Bir kaç ay peşimden koştu sonra zaten oda ailesinin ağzına bakacaktı. Sonuç hala ablası da kendisi de bekar. Ahım mı tuttu. Annemin canını çok yakmıştı onun mu ahı bilmiyorum ama sonuçta ben mutlu bir evlilik içindeyim ve gerçek aşkı buldum.
Oldu da evlenseydik çok sıkıntı çekeceğimi biliyorum. Ve hep iyi ki olmamış diyorum.

Umarım sende bir gün benim gibi yaptığın şeyde iyi ki diyebilirsin.

Annesi başka birini istiyorsa siz asla olmazsınız. Yani olsa da olmazsınız.Bizzati yaşadığım bir durum olur kendileri.

Güç bela ikna edip eski sevgili kişisi annemle annesini ve ablasını tanışmaya getirmişti. Kendilerini pis, kavgacı, şirret bir aile olarak anlattılar durdular. Bide normalmiş gibi. Yok komşuyla kavga etmişler yok saç başa girişmişler. Saçma salak şeyler. Sonra bunlar gittiler annem demişti ki kızım bu aile seni istemiyor. O an itibariyle kararımı verdim 3 senelik ciddi ilişkimi bir kalemde sildim attım. Bir kaç ay peşimden koştu sonra zaten oda ailesinin ağzına bakacaktı. Sonuç hala ablası da kendisi de bekar. Ahım mı tuttu. Annemin canını çok yakmıştı onun mu ahı bilmiyorum ama sonuçta ben mutlu bir evlilik içindeyim ve gerçek aşkı buldum.
Oldu da evlenseydik çok sıkıntı çekeceğimi biliyorum. Ve hep iyi ki olmamış diyorum.

Umarım sende bir gün benim gibi yaptığın şeyde iyi ki diyebilirsin.
İşte annesi beni duyunca ne tepki verecek onu merak ediyorum deli gibi

Şuna bak yaa ne kadar ahlaksızmış. Valla benimkine olan güvenim boşa çıkarsa muhtemelen ben de bunları yaşayacağım :KK43:
İyi ki yaşamışım derim hala.
Her şerde hayır vardır.
Zaten huzur verecek bir tip değilmiş.
İki sene geçmeden hayatımın aşkını buldum, evlendim, oğlumuz var.
Bazı şeyleri zorlamamak lazım. Eğer daha çok üzecekse ilerde bitmesindense şimdi bitmesi iyidir.

benim kuzenim de benzer birşey yaşadı.
boğaziçi psikoloji mezunu, iki yabancı dil bilen, güzelliği gerçekten tartışılmayacak bir kızdı.
lise yıllarından beraber olduğu sevgilisinin annesi akraba kızı diye tutturmuştu.
çocuk direndi evlendiler ama çocuğun annesi o kadar kötü davrandı ki, nikahları bile kuzenimin baba evinde resmen gizli saklı kıyıldı.
evliliklerini zehir etti.
kuzenim dayanamadı ayrıldı. adam ne yaptı etti gene ikna etti evliliğe.
çocukları oldu.
ama adamın annesi rahat vermedi. en sonunda adam annesine yenildi.
ayrıldılar.
ve adam gidip annesinin istediği o akraba kızı ile evlendi.
üzerine 2 çocuk yaptı.
ve hala kuzenimin peşinde.
geçenlerde ondan boşanamam annem çok üzülür ama seninle imam nikahlı yaşarım demiş .
kuzenim sinir krizi geçirdi.

bunların hepsi yaşandı.
potansiyelleri görün diye paylaşmak istedim.

İşte annesi beni duyunca ne tepki verecek onu merak ediyorum deli gibi

Benim yaşadıklarımdan daha düşük bir tepki bekleme. Ki o tepki benim için çok büyük birşey annemi üzmüştü nihayetinde.Dünyayı yakmama sebep olur kendisi.
Tamam oğlum sen ne istersen diyebilecek anne olsa sizinki başta kendisinin uygun gördüğünü tutturmazdı. Bence siz kendinizi ve ailenizi yavaştan koruma altına alın.

Ben de ana hakkina cook önem veren biriyim ama kusura bakmayin da evlilikte böyle bir hak olmazz, olamazz.. insanlar kendileri secer evlenecegi kisileri.Ha cok kötü biri olur ,farkedersin ,uyarirsin anne olarak o baska.Yine bile gidip evlenebilir.Herkesin kendi hayati.Ben olsam yerinizde sessiz kalir cekilirim.Cook seviyor ve istiyorsa sizi mutlakaa gelir ve sizinle evlenir.Sevgilinizle görüşmeyin bir süre.Kararini versin .ben de istemiyorum demekle olmaz! Uygulasın, eyleme doksun.Zaten daha bunda bile anne sözü ile hareket edenin eşinin,gelecekte vay haline..

İyi ki yaşamışım derim hala.
Her şerde hayır vardır.
Zaten huzur verecek bir tip değilmiş.
İki sene geçmeden hayatımın aşkını buldum, evlendim, oğlumuz var.
Bazı şeyleri zorlamamak lazım. Eğer daha çok üzecekse ilerde bitmesindense şimdi bitmesi iyidir.
Haklısınız zaten ben de daha peşinden koşturacak değilim eğer annem hakkını helal etmiyor gibi bir cümle kurarsa ne yapacaksın? Diye sorar ve cevabı ne yapacağımı bilmiyorum olursa tek kelime etmeden engellerim onu hem de her yerden.

boğaziçi psikoloji mezunu, iki yabancı dil bilen, güzelliği gerçekten tartışılmayacak bir kızdı.
lise yıllarından beraber olduğu sevgilisinin annesi akraba kızı diye tutturmuştu.
çocuk direndi evlendiler ama çocuğun annesi o kadar kötü davrandı ki, nikahları bile kuzenimin baba evinde resmen gizli saklı kıyıldı.
çocukları oldu.
ayrıldılar.
üzerine 2 çocuk yaptı.
geçenlerde ondan boşanamam annem çok üzülür ama seninle imam nikahlı yaşarım demiş .

bunların hepsi yaşandı.
Karaktersizliğin kaçıncı seviyesiymiş bu acaba ?
Kuzeniniz iyidir şuan umarım..

çocukları oldu.
ayrıldılar.
üzerine 2 çocuk yaptı.

bunların hepsi yaşandı.
Hastaymış o adam Allah ıslah etsin. Kuzeninizin Allah yardımcısı olsun çok üzüldüm 😔

çocukları oldu.
ayrıldılar.
üzerine 2 çocuk yaptı.

bunların hepsi yaşandı.

Benim de okuldan bir arkadaşım vardı, evlerine hep amcasının oğlu gelirdi eşiyle,kuzeniydi yani. Abi derdi hep. Adam da doktor eğitimli kültürlü dersin. Sonra anlaşamadılar boşandılar. Amcayla baba allem etti kallem etti ikisini evlendirdiler. Şimdi iki çocukları var.

Ben bu filmin sonunu biliyorum.Sevgilin senden ayrılıp o kızla evlenecek en geç 2 sene içinde o hafız kız onu bayacak seni arayacak,boşanacağım Mutlu değilim diyecek ama bu arada çocuk yapacak.Bir sürü örneği var bu durumun

Benim yaşadıklarımdan daha düşük bir tepki bekleme. Ki o tepki benim için çok büyük birşey annemi üzmüştü nihayetinde.Dünyayı yakmama sebep olur kendisi.
Tamam oğlum sen ne istersen diyebilecek anne olsa sizinki başta kendisinin uygun gördüğünü tutturmazdı. Bence siz kendinizi ve ailenizi yavaştan koruma altına alın.
Ben aslında bariyer çektim yani uzaktan izliyorum bakalım ne olacak diye en ufak bir aşağılama ya da istenmeme duyayım hissedeyim asla müsade etmem istediği koşsun koşacaksa peşimden gram umrumda olmaz. Kv nin istemediği gelin olmak eminim çok zordur öyle bir şey yaşamak istemem. Sevsem de unuturum. Kimse unutulmaz değil kimleri unuttuk

Karaktersizliğin kaçıncı seviyesiymiş bu acaba ?
Kuzeniniz iyidir şuan umarım..

toparlamaya çalışıyor. çok sarsıldı, psikolog olsa da bir yerden sonra o da aşamadı bu hakareti.
çocukları zaten bu babanın davranış bozuklukları yüzünden çok çok zor bir çocuk oldu.
ne anlatıyorsa çocuğa uzun süre annesine düşmandı. araları yeni yeni düzeliyor..

Hastaymış o adam Allah ıslah etsin. Kuzeninizin Allah yardımcısı olsun çok üzüldüm 😔

amin. ancak o adam da işte konu sahibinin sevgilisi gibi takıntılı bir annenin yetiştirdiği biri.
bir anne çocuğunun mutlu olduğu, sevdiği kişiyi seçmesini desteklemeli. kendi egosunu tatmin edecek kızı değil..
bence konu sahibinin sevgilisi de bu adam olma yolunda çünkü ne yardan ne serden geçmiyor.

Ben de ana hakkina cook önem veren biriyim ama kusura bakmayin da evlilikte böyle bir hak olmazz, olamazz.. insanlar kendileri secer evlenecegi kisileri.Ha cok kötü biri olur ,farkedersin ,uyarirsin anne olarak o baska.Yine bile gidip evlenebilir.Herkesin kendi hayati.Ben olsam yerinizde sessiz kalir cekilirim.Cook seviyor ve istiyorsa sizi mutlakaa gelir ve sizinle evlenir.Sevgilinizle görüşmeyin bir süre.Kararini versin .ben de istemiyorum demekle olmaz! Uygulasın, eyleme doksun.Zaten daha bunda bile anne sözü ile hareket edenin eşinin,gelecekte vay haline..
Aynen de öyle ama görüşmemek aklıma gelmedi ilişki normal devam etsin bekleyeyim ve göreyim istedim. Zaten seviyorsa elinden geleni yapar. Ben de o zaman onu kendi ailemle tanıştırırım ama yok sallanıyorsa yürüsün gitsin

Ben aslında bariyer çektim yani uzaktan izliyorum bakalım ne olacak diye en ufak bir aşağılama ya da istenmeme duyayım hissedeyim asla müsade etmem istediği koşsun koşacaksa peşimden gram umrumda olmaz. Kv nin istemediği gelin olmak eminim çok zordur öyle bir şey yaşamak istemem. Sevsem de unuturum. Kimse unutulmaz değil kimleri unuttuk

Duymak istediğim güç bu işte. Allah güzel günler göstersin size de inşallah. Herkes yaptığını buluyor hiç üzülmeyin. Kaybeden de kazanan da gönlünün ekmeğini yiyor.

çocukları oldu.
ayrıldılar.
üzerine 2 çocuk yaptı.

bunların hepsi yaşandı.
Evlendikten ve çocukları olduktan sonra annesinin hala başkasıyla evlendirmeye çalışması çok garip.Kadın psikopatmış galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X