Sevgilimin ailesi tarafından istenmeme

Çok üzüldüm ya 6 yılın sonunda ayrıldınizmi

Sizin adınıza inanin çok sevindim, ınsallah bizde de öyle olur..

Durduk yere mi değişti tavırları
ya şöyle bir sey oldu biz onlara gititk annesinin haberi vardı ama annesi babası evde yoktu kızkardesi vardı o arada babası geldı evde olduğumuzu gordu (bu arada onlara gelipgiden biriyım aksam yemeklerine falan ) neyse sonra biz onemli bi konu avrdı kardesının yanınada konusmadık odaya gectık konusyrorduk , babası gittikten sonra kızını aramıs yanındalar mı demiş o da odadlar demiş , babası annesini aramıs soyle bida gelmesinler demiş , annesi de oğlunu aradı baban boyle diyor dedi . 2 gunsınra annesini aradım 2 gün üst üste acmadı , bı kusurumuz olduysa affedin yanlıs bır sey yapmadık cahillikten kaynaklı dedim çoook uzunbi mesaj attım sadece okey anlamındakı isareti gonderdi . bende ordan anladım

Zamanla eski hallerine dönerler umarım

Beni başından beri istemiyorlar ama size sonradan bir tepki koymuslar zamanla güvenlerini tekrar kazanmaya çalışın eski hallerine dönerler ama biraz zaman lazım bu konuda da size iş düşüyor tabi
uzun bir müddet hatta kendileri çağırana kadar gitmeyeceğim çok kırgın ve üzgünüm

Beni başından beri istemiyorlar ama size sonradan bir tepki koymuslar zamanla güvenlerini tekrar kazanmaya çalışın eski hallerine dönerler ama biraz zaman lazım bu konuda da size iş düşüyor tabi
sizin içinde askıızı bırakmayın sonuna kadar mücadele din ama iş dediğim gibi sevgililerimizde bitiyor ne yazıkki biz bir sey yapamayz

Bence ilişkini kaynana bozar evliliğe varmaz , empati kurdumda obez bir adamla kızımın evlenmesini istemezdim

Çok üzüldüm ya 6 yılın sonunda ayrıldınizmi
Evet benim okulum bitene kadar çok yıprandık, karşımdaki insanın sürekli doldurulması gel gitler yaşaması vs. söz günümüzde sonunda ayrıldık.. Bizim için hayırlısı buydu umarım sizin sonunuz farklı olur ama sevgilinin davranışlarına çok dikkat et.. Eğer aile ikna olmazsa en çok yıpranan o olacak çünkü bir yanda sen bir yanda ailesi onun durumu daha zor ..

Bence ilişkini kaynana bozar evliliğe varmaz , empati kurdumda obez bir adamla kızımın evlenmesini istemezdim
Neden istemezdiniz, obez olunca iyi koca olunamıyor mu? Kızınız o haliyle beğenip sevdikten sonra size ne ki adamın obezliğinden geceleri siz mi sarılıp uyuyacaksınız? Gerçekten sizin kafanızdaki insanları anlamak için soruyorum bunu

1.75 ne be tepesinde pilav yenir onun gayet de uygun boyunuz sevgilinize göre. Ama arkadaşlar da demiş olay boy falan değil, bu aile sizi üzer yol yakınken dönün.

Olay boy değil mezhep. Üzülmeyin diye bahane bulmuşlar.
Her ne kadar zıt kutuplar birbirini çekse de evliliği sürdürmek benzerliklerle oluyor. Aşk dediğin bir süre sonra gidiyor, bu sefer o farklılıklar batmaya başlıyor.
Çocuğunuz olduğunda hangi mezhebe göre yetiştireceksiniz mesela konuştunuz mu?
Dedesi diyecek ki ben torunumla cumaya gideceğim , siz olmaz diyeceksiniz. Siz bir şey isteyeceksiniz onlar olmaz diyecek.
Bence aile şimdiden buna engel olmak istiyor. Evlilik zaten zor , bir de bu sorunlar çıkmasın diyor.
Aslında farklı mezhepten evli kişiler varsa ve yazsa daha çok yardımcı olurlar.

Olayın Obezlikle ne alakası var bende çözemedim

Aslında orta bir yol her zaman bulunur diye düşünüyorum çocuk belirli bir yaşa geldiğinde her iki mezhepte anlatılır hangi mezhebe göre davranmak istiyosa ona göre davranır ama işte karşı taraf başından beri tepkisini koymuş durumda

Benim eşim de kilolu, nolmuş yani? Evimde gayet huzurluyum, mutluyum. Ben beğendikten sonra anneme-babama dahi laf düşmez, ailem hiç de düşünmedi sizin gibi Allahtan...

Ne yakışıklılar, ne selvi boylular var, eşlerine gün yüzü göstermeyen. Ama bu düşünceye göre, önemi yok. Tığ gibi olsun yeter di mi?

Konuya nedense inanmadim da.. Gercek sayalim madem.. Ailesine gerekeni söylemeyip ustune bunu sana duyuran bi adamla nasil bi yola girilir; bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…