Sevgilimin ailesi tarafından istenmeme

Canım maalesef herkes bu düşünceye ayak uyduramıyor. Bana kalsa ilerde benim oğlum bana hiç uymayan bir inançta da bir gelin adayı getirebilir. Onlar anlaştıktan sonra banane, kocaman insanlar...

İlerde daha çok sıkıntı çekmektense, vardır bir hayır de.

Yani bisey diycemde yanlis anlasilacak. 175 boyuyla seni mi istemiyorlar? Bulmus bunuyorlar bence. Boyun kilonun ne önemi var allah askina hangi devirdeyiz. Hic canini sikma. Erkek arkadasin 175 ise annesi senin kadar olmali. Kendine bakmadan sana ne konuşuyor terbiyesiz

Dış görünüş gecicidir önemli olan kalp güzelliği iyi bir eş olmasi huzur ve mutluluk ama insanlar dışardan eleştirmeyi cok seviyorlar malesef

O kadar sacma ki durum, gercek olmasin istedim belki de.. Boyle bi adamla gercekten görüşüyorsun yani? Ailesinin bu rencide edici sozlerini sana duyuran?

Bende gerçek olmasın isterdim ama ailesinin hareketlerinden belliydi zaten sevgilim tersi bişi söylese ben inanmazdim hakkımda ne söyliceklerse bana anlatacağına söz verdirdim..

Dış görünüş gecicidir önemli olan kalp güzelliği iyi bir eş olmasi huzur ve mutluluk ama insanlar dışardan eleştirmeyi cok seviyorlar malesef

Aynen öyle... Evlilikte en önemlisi huzur. Huzur olmadıktan sonra, hiçbirşeyi gözü görmüyor insanın...

Keske herkes sizin gibi düşünse,elimden geleni yaparım olursa olur olmazsa kısmet değil diyip Hayırlısıni dileyecegim..

Mezhep e takıldıysalar zor be canım, o zaman iş sevgilinde biter o koyacak ağırlığını tavrını sen pek birşey yapamazsın

Obez babanın obez çocuğu oluyor , ve ilerdede sorunlar oluyor sağlıkla ilgili

boy bahane olmasın?

Allah aşkına böyle saçmalık mı olur. tövbe yarabbim. kesin mezhep farkından dolayı.

hakkınızda hayırlısı olsun.

siz sakın boyunuzu dert etmeyin olur mu? boy uzun olunca ne oluyor? şimdi siz kısasınız diye biyeriniz mi eksik.
Allah akıl fikir versin insanlara.

Bence yolun başında zorlamayın
Aİleler mezhep konusunda katıysa sıkıntılı bir durum
Belki sizin ailenizde istemeyecek
Kendileri görüşlerini üstü kapalı bir şekilde ifade etmişler
Hemşir konuya nasıl bakıyor o da önemli
Eğer sesini çıkartamıyorsa oyalamasın seni boşuna

Benim Ailem de istemiyor ama ben bunu sevgilime yansıtmadım benim kararım benim hayatım benim evlenecegim insan sonuçta ailem de saygı duydu ama sevgilimin ailesinin beni istemediklerini öğrenseler katiyen izin vermezler, sevgilim de ben ne dersem o olur diyor ama babasının karşısında kediye dönüyor..

Mezhep sorun tabi ama boy konusunda da ciddiler yanına yakışmıyormusum boylu poslu biri olmasi lazımmış çirkin biri değilim fizigim de kötü değil sadece kisayim diye böyle yapıyorlar

Asil meseleyi sen konunda yazmamissin aleviymissin bu durumlar gercekten ailelerde cok sorun oluyor
Sadece boy olsa kizacaktim da degilmis farkliymis mesele

bak seni alevi diye istemeyen birini senın ıstememen lazım,ben o dakka soğurum,boyun konu ise,tel dıyeceğim laf var,bu kadar boş gerzek insanlarla aynı dunyada yaşıyorum,bu çok ağır,mezhep için kızamıcam,bızım ailemızde var,bız çok saygılıyız,ama karşı taraf çocuklarımıza her fırsatta,peygamberimize orucumuza küfür edıyor,çocuklar arada kalıyor,ama bır kez çocuklara kötülemedik,onların görüşü saygı duyayalım dedık,çocuklar yuzumuze bakıp peygambere kurana küfür edıyorlar nasıl saygı duyalım dıye soruyorlar,olsun,iyi ınsanlar,dıyoruz,ve kalıyoruz,bunların yaşanmamamsı için daha demorat ınsanlardan tercıh etmeni önericem,

Biliyor musun eşimin ailesi de beni istememişti. Eşim gayet yakışıklı karizmatik bi adam bende fena değilim yani güzel olduğumu söylüyorlar ama yakistramadlr yanına demek ki. Benim hakkımda çok kilolu zayiflasin demişler. Halbuki ozaman çok da kilolu değildim. Günlerçevremde ağlamıştım hiç unutamıyorum o gunleri. Şimdi beni çok seviyorlar ama o gunleri unutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…