Aslında orta bir yol her zaman bulunur diye düşünüyorum çocuk belirli bir yaşa geldiğinde her iki mezhepte anlatılır hangi mezhebe göre davranmak istiyosa ona göre davranır ama işte karşı taraf başından beri tepkisini koymuş durumda
Olayın Obezlikle ne alakası var bende çözemedim
Konuya nedense inanmadim da.. Gercek sayalim madem.. Ailesine gerekeni söylemeyip ustune bunu sana duyuran bi adamla nasil bi yola girilir; bilemedim..
1.75 ne be tepesinde pilav yenir onungayet de uygun boyunuz sevgilinize göre. Ama arkadaşlar da demiş olay boy falan değil, bu aile sizi üzer yol yakınken dönün.
O kadar sacma ki durum, gercek olmasin istedim belki de.. Boyle bi adamla gercekten görüşüyorsun yani? Ailesinin bu rencide edici sozlerini sana duyuran?Neden inanmadiginizi çözemedim açıkçası
Benim eşim de kilolu, nolmuş yani? Evimde gayet huzurluyum, mutluyum. Ben beğendikten sonra anneme-babama dahi laf düşmez, ailem hiç de düşünmedi sizin gibi Allahtan...
Ne yakışıklılar, ne selvi boylular var, eşlerine gün yüzü göstermeyen. Ama bu düşünceye göre, önemi yok. Tığ gibi olsun yeter di mi?
O kadar sacma ki durum, gercek olmasin istedim belki de.. Boyle bi adamla gercekten görüşüyorsun yani? Ailesinin bu rencide edici sozlerini sana duyuran?
Dış görünüş gecicidir önemli olan kalp güzelliği iyi bir eş olmasi huzur ve mutluluk ama insanlar dışardan eleştirmeyi cok seviyorlar malesef
Canım maalesef herkes bu düşünceye ayak uyduramıyor. Bana kalsa ilerde benim oğlum bana hiç uymayan bir inançta da bir gelin adayı getirebilir. Onlar anlaştıktan sonra banane, kocaman insanlar...
İlerde daha çok sıkıntı çekmektense, vardır bir hayır de.
Keske herkes sizin gibi düşünse,elimden geleni yaparım olursa olur olmazsa kısmet değil diyip Hayırlısıni dileyecegim..
Benim eşim de kilolu, nolmuş yani? Evimde gayet huzurluyum, mutluyum. Ben beğendikten sonra anneme-babama dahi laf düşmez, ailem hiç de düşünmedi sizin gibi Allahtan...
Ne yakışıklılar, ne selvi boylular var, eşlerine gün yüzü göstermeyen. Ama bu düşünceye göre, önemi yok. Tığ gibi olsun yeter di mi?
Bence yolun başında zorlamayın
Aİleler mezhep konusunda katıysa sıkıntılı bir durum
Belki sizin ailenizde istemeyecek
Kendileri görüşlerini üstü kapalı bir şekilde ifade etmişler
Hemşir konuya nasıl bakıyor o da önemli
Eğer sesini çıkartamıyorsa oyalamasın seni boşuna
boy bahane olmasın?
Allah aşkına böyle saçmalık mı olur. tövbe yarabbim. kesin mezhep farkından dolayı.
hakkınızda hayırlısı olsun.
siz sakın boyunuzu dert etmeyin olur mu? boy uzun olunca ne oluyor? şimdi siz kısasınız diye biyeriniz mi eksik.
Allah akıl fikir versin insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?