- 17 Temmuz 2013
- 2.443
- 2.988
- 333
Sevgilinde gelip bu lafa kadar yetistirdi sana oyle mi.uzak durrr kosarak uzaklas bu terbiyesizlerdenAnnesi buna gelinlik bile bulamayiz demişYorumunuz için çok teşekkür ederim
Kayınvalideniz fotomodel mi?Merhaba arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var ben psikoloji öğrencisiyim sevgilim hemşir ailesi benle tanışmak istedi daha doğrusu sadece babası ama boyum kısa diye yani 150 sevgilim 175 yakıştirmadilar annesi olmaz dedi çirkin bir kız da değilim napmaliyim sizce
arkabna bakmadan kaç istenmeyen gelin olmak nedir bilirimMerhaba arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var ben psikoloji öğrencisiyim sevgilim hemşir ailesi benle tanışmak istedi daha doğrusu sadece babası ama boyum kısa diye yani 150 sevgilim 175 yakıştirmadilar annesi olmaz dedi çirkin bir kız da değilim napmaliyim sizce
Çok haklısınızSevgilin de ailesini dinleyip senden vazgeçerse geç olmadan potansiyel anneci eş adayından kurtulmuş olursun..
Kayınvalideniz fotomodel mi?
Bence Kv değil orjinal bir kaynana var karşında.1.75 bir erkek için kısa benim boyum 1.70 kızımın boyu da 1.75 demek ki senin sevgilin kısa ve sen sevgiline göre gayet iyisin canım.
Kv adayı seni resmen kıskanmış çekememiş.
Ya oğlunu paylaşamıyor ya seni hazmedememiş yada aklında başka bir aday var.
Gerçek şu ki Kv sende güzellik eğitin tahsil dahil bir kusur bulamamış boyunu bahane etmiş.
Sevgilin seni olduğu gibi kabul ediyorsa seviyorsa istiyorsa 1.50 boy 12 pontluk topukluya bakar
1.50 + 12 = 1.62 eder bu da 1.75 lik erkeğin yanında olursun Adriana Lima
Yahu gelinlik bulamamak da ne? Siz de her soylediklerine inanmissiniz, mezhep sorunu iste ortada. Neyse hakkınızda hayırlısı olsunAnnesi buna gelinlik bile bulamayiz demişYorumunuz için çok teşekkür ederim
niye kendileri kavak ağacığımıymış , sevgilin de istiyorum ben bu kızı desin çok sinirlendim ha .Merhaba arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var ben psikoloji öğrencisiyim sevgilim hemşir ailesi benle tanışmak istedi daha doğrusu sadece babası ama boyum kısa diye yani 150 sevgilim 175 yakıştirmadilar annesi olmaz dedi çirkin bir kız da değilim napmaliyim sizce
alevi olunca insan olmuyormusun yani kaz kafalılar , böyle de müslümanlık olmaz . mezhepten istememişler canım , sevgilin ne diyor bu işe
bende korkuyorum beni istemeyecekler diye mezhep falan hiçbir sey yok ama bana karsı tavırları değişti ailesinin sanırımBen ne dersem o olur seni seviyorum diyor ama babasının karşısında kedi gibi oluyor aklını karıştırırlar diye korkuyorum
Keske zamaninda kocamin annesi de beni istemediğini acikca soyleseydi. 9 yildir hic istenmediği laf sokarak anlamazdim. Butun huzurumu kaciriyor. Yani istemiyorlarsa sen de onlari isteme. Sonra hep uğraşıp huzur kaçırıyorlar.
bende korkuyorum beni istemeyecekler diye mezhep falan hiçbir sey yok ama bana karsı tavırları değişti ailesinin sanırımçok korkuyorum sordum bende söz veriyorum bırakmıcam dedi ama .. korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?