• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi tarafından istenmeme

Sevgilin de ailesini dinleyip senden vazgeçerse geç olmadan potansiyel anneci eş adayından kurtulmuş olursun..

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var ben psikoloji öğrencisiyim sevgilim hemşir ailesi benle tanışmak istedi daha doğrusu sadece babası ama boyum kısa diye yani 150 sevgilim 175 yakıştirmadilar annesi olmaz dedi çirkin bir kız da değilim napmaliyim sizce
Kayınvalideniz fotomodel mi? :D
Bence Kv değil orjinal bir kaynana var karşında.1.75 bir erkek için kısa benim boyum 1.70 kızımın boyu da 1.75 demek ki senin sevgilin kısa ve sen sevgiline göre gayet iyisin canım.
Kv adayı seni resmen kıskanmış çekememiş.
Ya oğlunu paylaşamıyor ya seni hazmedememiş yada aklında başka bir aday var.
Gerçek şu ki Kv sende güzellik eğitin tahsil dahil bir kusur bulamamış boyunu bahane etmiş.
Sevgilin seni olduğu gibi kabul ediyorsa seviyorsa istiyorsa 1.50 boy 12 pontluk topukluya bakar ;)
1.50 + 12 = 1.62 eder bu da 1.75 lik erkeğin yanında olursun Adriana Lima ;) :D

sorun boyun falan değil bence mezhep.dillendiremedikleri için boyunu öne sürüyolar.sevgilinde selvi boylu değil neticede

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var ben psikoloji öğrencisiyim sevgilim hemşir ailesi benle tanışmak istedi daha doğrusu sadece babası ama boyum kısa diye yani 150 sevgilim 175 yakıştirmadilar annesi olmaz dedi çirkin bir kız da değilim napmaliyim sizce
arkabna bakmadan kaç istenmeyen gelin olmak nedir bilirim

Baştan ayrilman senin icin en hayırlısı. Boşanmak daha zor
Simdi istemeyen sonra hic hic istemez

Kayınvalideniz fotomodel mi? :KK70:
Bence Kv değil orjinal bir kaynana var karşında.1.75 bir erkek için kısa benim boyum 1.70 kızımın boyu da 1.75 demek ki senin sevgilin kısa ve sen sevgiline göre gayet iyisin canım.
Kv adayı seni resmen kıskanmış çekememiş.
Ya oğlunu paylaşamıyor ya seni hazmedememiş yada aklında başka bir aday var.
Gerçek şu ki Kv sende güzellik eğitin tahsil dahil bir kusur bulamamış boyunu bahane etmiş.
Sevgilin seni olduğu gibi kabul ediyorsa seviyorsa istiyorsa 1.50 boy 12 pontluk topukluya bakar :KK66:
1.50 + 12 = 1.62 eder bu da 1.75 lik erkeğin yanında olursun Adriana Lima :KK66: :KK70:

İnanin çevremdekiler bana neden o çocuklasın diye soruyor ben kısmetse psikolog doktor olucam o hemşir yada kız kuzeniyl konuşmasını okudum bu kız sana nasıl bakmış çok güzelmis falan demiş yanlış anlamayın ego olsun diye söylemiyorum sadece babasının yanına yakışmıyor demesi üzerine anlatmak istedim size sevgi varsa gerisi önemli değildir diye düşünüyorum keşke onlarda öyle düşünse, söyledikleriniz beni rahatlattı ayrıca teşekkür ederim :)

Benzer bi senaryoda benim basimdan geçti aradaki fark ben suni o aleviydi benim boy 154 onun 185 önce boyla baslanildi sonra egitim vs. neler neler çıktı hep bi bahane ben giden 6 yilima üzülüyorum umarım senin sonun benimki gibi olmaz..

Bence sevgilinin boyu da uzun degil. Benimkinin boyu 1 76 ben 170im. Kim ne karisir.
Sevgilin istiyorum dedikten sonra bir sekilde olur inşallah.. belki zor olur, hani her aile ayni kapasitede olamiyor ancak sevgilinde biter.
Bende ilk basta istenmeyen gelin aday adayiydim.
Ben istiyorum dedi gönderdi ailesini. Ilk basta ona biraz zorluk çıkarttilar ama sevgilim bana hic yansitmadi.
Elhamdülillah su an nisanliyiz. Yakindan Tanıdıkça sevdik birbirimizi..

Keske zamaninda kocamin annesi de beni istemediğini acikca soyleseydi. 9 yildir hic istenmediği laf sokarak anlamazdim. Butun huzurumu kaciriyor. Yani istemiyorlarsa sen de onlari isteme. Sonra hep uğraşıp huzur kaçırıyorlar.

niye kendileri kavak ağacığımıymış , sevgilin de istiyorum ben bu kızı desin çok sinirlendim ha .

alevi olunca insan olmuyormusun yani kaz kafalılar , böyle de müslümanlık olmaz . mezhepten istememişler canım , sevgilin ne diyor bu işe

alevi olunca insan olmuyormusun yani kaz kafalılar , böyle de müslümanlık olmaz . mezhepten istememişler canım , sevgilin ne diyor bu işe

Ben ne dersem o olur seni seviyorum diyor ama babasının karşısında kedi gibi oluyor aklını karıştırırlar diye korkuyorum :(

Ben ne dersem o olur seni seviyorum diyor ama babasının karşısında kedi gibi oluyor aklını karıştırırlar diye korkuyorum :KK43:
bende korkuyorum beni istemeyecekler diye mezhep falan hiçbir sey yok ama bana karsı tavırları değişti ailesinin sanırım :( çok korkuyorum sordum bende söz veriyorum bırakmıcam dedi ama .. korkuyorum

Keske zamaninda kocamin annesi de beni istemediğini acikca soyleseydi. 9 yildir hic istenmediği laf sokarak anlamazdim. Butun huzurumu kaciriyor. Yani istemiyorlarsa sen de onlari isteme. Sonra hep uğraşıp huzur kaçırıyorlar.

Çok haklısınız sizi neden istemediler özel olmazsa tabi

Back