• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi tarafından istenmeme

Ben seviyorsam saygı duyacaklar diyor ama aklını karıştırmalarindan korkuyorum çok babaci birisi babasının karşısında hiç bişi yapamıyor

ama bu lafları sana taşımış

sonuçta genel geçer

iyi dediler

zaman geçsin daha da tanırız dediler vs deyip ortalığı bulandırmamak yerine hemen taşımış lafları

tek söyleyeceğim dikkate et

Aynen söylemeyi unuttum ben aleviyim onlar Sünni, annesi başka bir kız bulmuş kendilerinden onla evlendirmek istiyor sevgilim istemiyor tabi babası da oğlumun yanına yakışacak biri diye tutturmus durumda ki sevgilim çok yakışıklı biri değil neden böyle yapıyorlar anlamış değilim saygida hiç kusur etmedim :KK43:

senin ailenin haberi var mı?

Haklısınız, zamanla beni kabullenme gibi bir şey olmaz dimi sevgilimi çok sevmesem durmam 1 dakika bile :KK43:

Sevme bundan sonra.
Bu kadar katı görüşlü bir aile kabullenmez zamanla. Bir şekilde yolunu bulup evlenseniz bile -ki çok zor- hayatı sana zehir edecekler. Boşu boşuna zamanını harcama.

Mühim olan boyum değil işlevim teyzeciiiim derdim ben olsam :KK53:
Neyse ciddi olacak olursam; aradaki mesele boy meselesi değilmiş zaten. Mezhepmiş. Bunu aşabileceğinizi zannetmiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun :KK28:

ama bu lafları sana taşımış

sonuçta genel geçer

iyi dediler

zaman geçsin daha da tanırız dediler vs deyip ortalığı bulandırmamak yerine hemen taşımış lafları

tek söyleyeceğim dikkate et

Çok haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim

Haklısınız, zamanla beni kabullenme gibi bir şey olmaz dimi sevgilimi çok sevmesem durmam 1 dakika bile :KK43:

esasen onların kabullenip kabullenmemesi değil de sevgilin senin arkanda ne kadar durabileceği önemli

zira böyle dediler diyor da kendi ne demiş cevabi olarak

yani benim ailemin haddi değildir eşimin boyuna posuna mezhebine laf etmek örneğin

eşiminkinin de değilmiş zira bizim mezheplerimiz farklı

Benim çook tanıdığım var kız kısacık oğlan upuzun, gayet mutlular, herşey boy pos değil huy güzelliği olsun yeter ki.
Böyle şeyleri sorun edenler daha neleri sorun eder hayal bile edemedim.
Unutma biriyle evlenirken ailesiyle de evleniyorsun, istisnalar hariç ama durum böyle.

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var ben psikoloji öğrencisiyim sevgilim hemşir ailesi benle tanışmak istedi daha doğrusu sadece babası ama boyum kısa diye yani 150 sevgilim 175 yakıştirmadilar annesi olmaz dedi çirkin bir kız da değilim napmaliyim sizce

Yok artık. Bu bahanesi olmuş bence kadının. Bunu kadın direk sana mı söyledi sevgilin mi anlattı?
Eğer bunu sevgilin anlattıysa o adamdan hayır gelmez demek ki ailesine karşı denge kuramıyor.

Aynen söylemeyi unuttum ben aleviyim onlar Sünni, annesi başka bir kız bulmuş kendilerinden onla evlendirmek istiyor sevgilim istemiyor tabi babası da oğlumun yanına yakışacak biri diye tutturmus durumda ki sevgilim çok yakışıklı biri değil neden böyle yapıyorlar anlamış değilim saygida hiç kusur etmedim :KK43:

bunları sana anlatan sevgilinden bir cacık olmaz söyliyim sana..
bugün yarın onların yörüngesine girer..

Boyum 1.63,eşim 1.90 :KK14:
Bize de çok güldüler,en son eşimin kuzenlerinin yanındaydık tuttu kaldırdı beni "ben başımın üstünde taşırım onu" dedi güldük geçtik. O günden sonra boy pos lafı açılmadı çünkü biz mutluyuz.
Sevgiliniz de sanki çok uzun,bir erkekte 1.75 boy hiç de uzun değil kusura bakmasın annesi önce oğlunun boyuna baksın.

Yok artık. Bu bahanesi olmuş bence kadının. Bunu kadın direk sana mı söyledi sevgilin mi anlattı?
Eğer bunu sevgilin anlattıysa o adamdan hayır gelmez demek ki ailesine karşı denge kuramıyor.

Tanışmaya gitmeden önce benim hakkımda ne düşünüyorlar hepsini bana anlatacaksin söz ver dedim ki zaten gittiğimde tavırlarından da belliydi istemedikleri sevgilimle de çok kalmadık gittik

Yeni gördüm şimdi,mezhebi sıkıntı etmişler bari insan gibi söyleselerdi şimdi bu söyledikleri boy saçmalığı yüzünden özgüveniniz kırılabilir. Ne gereksiz insanlar yahu. Sevgiliniz bu durumda ailesine laf edemiyorsa koşa koşa uzaklaşın oradan arkanıza bakmadan.

Benim çook tanıdığım var kız kısacık oğlan upuzun, gayet mutlular, herşey boy pos değil huy güzelliği olsun yeter ki.
Böyle şeyleri sorun edenler daha neleri sorun eder hayal bile edemedim.
Unutma biriyle evlenirken ailesiyle de evleniyorsun, istisnalar hariç ama durum böyle.

Kesinlikle katılıyorum size ben bazen boyumu sorun ederdim sevgilim destek olurdu hiç takmaz boyumu ben seni böyle seviyorum der ama ailesine karşı bişi diyemiyor :(

Yeni gördüm şimdi,mezhebi sıkıntı etmişler bari insan gibi söyleselerdi şimdi bu söyledikleri boy saçmalığı yüzünden özgüveniniz kırılabilir. Ne gereksiz insanlar yahu. Sevgiliniz bu durumda ailesine laf edemiyorsa koşa koşa uzaklaşın oradan arkanıza bakmadan.

Özgüvenim kırıldı gerçekten sorun etmiyordum boyumu o kadar ama özellikle ailesinin o bakışları :(

Kesinlikle katılıyorum size ben bazen boyumu sorun ederdim sevgilim destek olurdu hiç takmaz boyumu ben seni böyle seviyorum der ama ailesine karşı bişi diyemiyor :KK43:
Ailesine laf geçiremeyen, yani gerekli tepkiyi veremeyen biriyle çok zor.
Böyle birşeyi sana yansıtıp huzurunu bozması bile düşüncesizlik.
Anne baba ben bu kızın boyunu posunu kalbini seviyorum, vazgeçmicem diyemiyorsa ne anlamı var birlikteliğin?

Sevgilin ailesinin tavrını biliyormuş keşke hiç girmeseydi tanışma işine en azından şu an için kendi seni sevdiğine ve vezgeçmeyeceğine ikna edip karşılarına çıkarsa daha iyiydi
Bu sadece senin sorunun değil sevgilinin sorunu o şu durumda ne diyor bundan sonrası önemli

Ailesine laf geçiremeyen, yani gerekli tepkiyi veremeyen biriyle çok zor.
Böyle birşeyi sana yansıtıp huzurunu bozması bile düşüncesizlik.
Anne baba ben bu kızın boyunu posunu kalbini seviyorum, vazgeçmicem diyemiyorsa ne anlamı var birlikteliğin?

O kadar haklısınız ki çok teşekkür ederim yorumunuz için

Sevgilin ailesinin tavrını biliyormuş keşke hiç girmeseydi tanışma işine en azından şu an için kendi seni sevdiğine ve vezgeçmeyeceğine ikna edip karşılarına çıkarsa daha iyiydi
Bu sadece senin sorunun değil sevgilinin sorunu o şu durumda ne diyor bundan sonrası önemli

Basından beri ikimizde istemiceklerini biliyorduk ikna ederim bir şekilde dedi ama bu kadar sert çıkacaklarini tahmin edemedik :(

Özgüvenim kırıldı gerçekten sorun etmiyordum boyumu o kadar ama özellikle ailesinin o bakışları :KK43:

Ay dönsün de kendilerine baksın onlar. İnsanın içi güzel olsun sakın kendinizi üzmeyin. Böyle armudun sapı üzümün çöpü diye herkese bir kulp bulurlar,oğlan da zaten aileci. Al sana evde kaldı :))

Ay dönsün de kendilerine baksın onlar. İnsanın içi güzel olsun sakın kendinizi üzmeyin. Böyle armudun sapı üzümün çöpü diye herkese bir kulp bulurlar,oğlan da zaten aileci. Al sana evde kaldı :))

Annesi buna gelinlik bile bulamayiz demiş :( Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Back