• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi tarafından istenmeme

bak seni alevi diye istemeyen birini senın ıstememen lazım,ben o dakka soğurum,boyun konu ise,tel dıyeceğim laf var,bu kadar boş gerzek insanlarla aynı dunyada yaşıyorum,bu çok ağır,mezhep için kızamıcam,bızım ailemızde var,bız çok saygılıyız,ama karşı taraf çocuklarımıza her fırsatta,peygamberimize orucumuza küfür edıyor,çocuklar arada kalıyor,ama bır kez çocuklara kötülemedik,onların görüşü saygı duyayalım dedık,çocuklar yuzumuze bakıp peygambere kurana küfür edıyorlar nasıl saygı duyalım dıye soruyorlar,olsun,iyi ınsanlar,dıyoruz,ve kalıyoruz,bunların yaşanmamamsı için daha demorat ınsanlardan tercıh etmeni önericem,

Anlayamadım sizin ailenizdeki Aleviler mi kurana küfür ediyor

Bütün Aleviler bir degil her kesim de iyi kötü insanlar vardır ben insanları alevi kurt Sünni diye ayırmam iyi yada kötü diye ayırırım sizin ailenizdekiler kötüymus gercek Aleviler kesinlikle öyle bir şey yapmaz
ben asla yapar demedım,sadece bu gıbı olaylar için daha demorat biririni tercıh et demek istedim

karşı taraf bahane arıyo galiba. ben böyle anlıyorum. peki sevgilinle hiç oturup konuşmadın mı. o ne diyo?

Obez babanın obez çocuğu oluyor , ve ilerdede sorunlar oluyor sağlıkla ilgili

Eşim kilolu ama ailesinde hiç şişman, obez yok...

Çocuğumda sorun olursa, artık tıp çok ilerledi, rahat olabilirsiniz. Ben de gayet bilinçli bir anne olacağıma inanıyorum. Bununla ilgili bir bölüm bitirdim...

Ben bir anne olarak yorumda bulundum sanırım ilerde beni anlarsınız
Eşim kilolu ama ailesinde hiç şişman, obez yok...

Çocuğumda sorun olursa, artık tıp çok ilerledi, rahat olabilirsiniz. Ben de gayet bilinçli bir anne olacağıma inanıyorum. Bununla ilgili bir bölüm bitirdim...

Sizinkiyle aynı sebepten ayrıldık.. Benim alevi olmam.. Aynı muhabbetleri duydum.. ama beni tanımak bile istemediler.ismimi bile bilmiyorlar.. önce çabaladı sonra birden vazgeçti.. 1.5 ay oldu.. çok yıprandım.. sevmiyormuş ki gitti..isteseydi kalırdı..yapardı herşeyi.Hayırlısı Allah büyük.. ..Neyse Umarim sizinki mutlu son olur.. ve umarım kavusursunuz

Hayırlısı olsun.. Dua edin..

Sizinkiyle aynı sebepten ayrıldık.. Benim alevi olmam.. Aynı muhabbetleri duydum.. ama beni tanımak bile istemediler.ismimi bile bilmiyorlar.. önce çabaladı sonra birden vazgeçti.. 1.5 ay oldu.. çok yıprandım.. sevmiyormuş ki gitti..isteseydi kalırdı..yapardı herşeyi.Hayırlısı Allah büyük.. ..Neyse Umarim sizinki mutlu son olur.. ve umarım kavusursunuz

Hayırlısı olsun.. Dua edin..

Çok üzüldüm ya :(

Çok üzüldüm ya :KK43:
Yapacak birşey yok..Atlatamadim daha. Geçecek inşAllah.. Umarim seninki dik durur sevgisini sahiplenir..Seven insanın bahaneleri de olmaz..çok seviyorsa daima yanında olur elinden geleni yapar.. .Hakkınızda hayırlısı olsun...

Ben de tam tersi olarak tesettürlü ve Sünni olduğum için istenmedim, türlü oyunlara, hakaretlere maruz kaldım, çok direndim ama tükendim. Olmuyor ne yapılırsa yapılsın çoğu böyle ilişki ya da evlilik çok zor oluyor. Sevgilin de elbet bir gün bu arada kalmaktan yorulacak. (tecrübeyle sabittir) şimdiki aklım olsa, beni istemeyeni ben de istemez der bu ilişkiye bir an evvel son verirdim, şimdi açılan yaralar daha da derin.

Back