- 16 Haziran 2011
- 14.686
- 60.411
Çocukla görüşmeyi tamamen kesin; çocuğun aklına uyarak onunla gizlice görüşmeye, konuşmaya devam etmeyin.Sevgilimin ailesi beni istemiyor, erkek arkadaşımın ailesi beni hiç görmedi tanımıyor ama fotoğraf üzerinden bakarak sadece; aramızda boy farkı var 40 cm kadar erkek arkadaşım uzun ve ailesi yakıştırmamış boyu boyuna olsun, yaşı yaşına olsun ben 25 , erkek arkadaşım ise 23 yaşında senden büyük olmasını kabul etmiyoruz, kız etek giyinmiş fotoğrafta vs gbi sebepler ek olarak da yaşadığımşehrin rahat bir şehir olması sebebiyle, orda yaşayan herkesi aynı kefeye koyarak, kaldı ki doğudan batıya göç etmiş ailem zamanında bulunduğum şehir ile bağdaşmıyorum zaten.. Ailesi erkek arkadaşıma benim, hakkımda hakarette bulunmuşlar, onlara Asla hakkımı helal etmiyorum olsa da olmasa da bir tanışma fırsatı dahi vermediler .. kendisi öyle biri olmadığımı daha tanımadan yargıladıklarını söylese de asla istemiyorlar ve türlü duygu sömürüsü yapıyorlar hak/helallik/rıza vb. Erkek arkadaşım Atanma bekliyor ailesi atanma sonrası dahi o kız olursa bizi unut görüştüğünü dahi görürsem kızın ailesine ulaşırım diye tehdit ediyormuş, ailem böyle konuları hele ki bir başkası tarafından böyle saygısızca aranmayı Asla hoş karşılamaz, (ulaşabilecek güçte kendisi) . Bu arada Sevgilim ile birbirimizi çok seviyoruz 2 yıl kadar da görüşüyoruz bana asla bir yanlışı bir saygısızlığı olmadı benim için çok düşünceli davranır. Ondan yana eminim ben.
Biz sevgilim ile bi yanlış yapmış değiliz , bir hata yapmış değiliz, babasının ulaşıp anlatabileceği yanlış bir durum da yaşanmadı çok şükür ama ailem erkek arkadaşım olduğunu bilmiyor tek eksi durum bu benim için. Ben de bu stresi yaşamamak için ayrılmak istiyorum ama erkek arkadaşım istemiyor bir süre gizli olarak konuşalım ilerde konuyu tekrar açacağım aileme diyor ama ailesi ilerde de kabul etmeyecek diye düşünüyorum bu zaman da ailemi karşıma alacağım diyor, ben kendisine ilerde bana ailemi hiçe saydım dersin iyi düşün diye de uyarıda bulundum, senin yüzünden demesin bana sonra diye. Ne yapmalıyım ailemi bırakıp kendim istemeye dahi gelirim ailen onay verir ise nikah yaparız sonra da benim aileme nikah yaptığımızı söylerim diyor . Benim aileme beni istemeye geldiğinde ailem kendisine , evladım senin ailen nerde dediğinde ne cevap verecek görüşmüyorum kendileri ile desin ama sebep olarak ne sunacak ki asla gerçek durumu söyleyemeyiz ailem asla tahammül edemez bu ilk anlattığım konulara, ben de edemem sevgimden sustum ve onun ailesi haberim olduğunu bilmiyor konudan . Lütfen tecrübelerinize inanarak beni aydınlatırsanız çok sevinirim Teşekkürler
Çocuğun gerçek niyetini ve aslında ailesiyle ne konuştuğunu bilemezsiniz. Belki de ailesinin aklında onun için belirledikleri başka birisi vardır. Sizinle gizlice görüşürken, ailesiyle olan yaşamında da başka biriyle görüşebilir.