Sevgilimin 300 tl lik doğum günü hediyesi

Bunlar hep çok fazla beklentiye girmekten gecen bir arkadaşın doğum günüydü kadın arkadaşı ona çok güzel bir kutu yapmış içi sevdiği şeylerle dolu çok sevindi ve şey dedi erkolar buni yapmak çok mu zor yahu böyle şeyleri anca kadın arkadaşların yapar zaten hangi erkek bunu düşünüp akıl edecek yapacak çiçek hediye alıyorsa öpüp başınıza koyun hep diyorum 2 gram akıllılardan çok şey bekliyorsunuz

Çok romantik hediyeler aldığım olmuştu yapan yapıyor.

18 yıllık ilişkimizin dinamiğini sen bilemezsin işte ben ağlamiyorum sen ağlamaya devam et :)

Seni düşünüp bişey alması bile çok güzel boşver takılma bunlara canım:) basit şeyler düşünme bile o kupayı dahada severek kullan sevdiğin insanın beğenip alması ne hoş :)

İşte balıksın dimi diye sormanız bile komik geldi dalga geçiyorum yahu
sen balıksın dimi neyse..... Yazmışım ama bunu bile anlamiyacağını düşünmeliydim komik durumuna düşme daha fazla bence ben sıkılıyorum sizin gibilerden mızmız ağlak sevgiline sabır diliyorum

Şaka yaptım demişim asıl anlamayan kim acaba
Ben asıl kocana sabır diliyorum para verip susturuyor galiba 10 bin tl ben de vereyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…