O kadar vahim yani:)bana alsa ben değersiz hissetmezdim bunu düşünmesi bile mucize yani
Çok romantik hediyeler aldığım olmuştu yapan yapıyor.Bunlar hep çok fazla beklentiye girmekten gecen bir arkadaşın doğum günüydü kadın arkadaşı ona çok güzel bir kutu yapmış içi sevdiği şeylerle dolu çok sevindi ve şey dedi erkolar buni yapmak çok mu zoryahu böyle şeyleri anca kadın arkadaşların yapar zaten hangi erkek bunu düşünüp akıl edecek yapacak çiçek hediye alıyorsa öpüp başınıza koyun hep diyorum 2 gram akıllılardan çok şey bekliyorsunuz
18 yıllık ilişkimizin dinamiğini sen bilemezsin işte ben ağlamiyorum sen ağlamaya devam et :)Kocam bana para verseydi daha çok ağlardım yalnız bu daha kötü bence hatırlanmayla uzaktan yakından alakası yok para göndermenin bence bibicim
Ama sen memnunsun karıma bakarım nakit daha iyi diyosun tabi olabilir senin düşüncen
Peki :)18 yıllık ilişkimizin dinamiğini sen bilemezsin işte ben ağlamiyorum sen ağlamaya devam et :)
Nerdeler attiye mi gittilerÇok romantik hediyeler aldığım olmuştu yapan yapıyor.
Evet attiye gittiler neyse en azından al şu parayı diyen olmadı bu zamana kadarNerdeler attiye mi gittiler
Sen balıksın dimi neyse fazla romantik film dizi izleme bide evli ve çocuğun var yazıyorEvet attiye gittiler neyse en azından al şu parayı diyen olmadı bu zamana kadar
Çok zekisinizSen balıksın dimi neyse fazla romantik film dizi izleme bide evli ve çocuğun var yazıyor
Okuma yazmam var bunun için ilkokul Türkçesi yeterli bebişimÇok zekisiniz
Balıksın dimi demenize dedimOkuma yazmam var bunun için ilkokul Türkçesi yeterli bebişim
E tamam açtığın zamana göre balık oluyorsun yahu bunu bilmek gayet normal :)Balıksın dimi demenize dedim
İşte balıksın dimi diye sormanız bile komik geldi dalga geçiyorum yahuE tamam açtığın zamana göre balık oluyorsun yahu bunu bilmek gayet normal :)
Seni düşünüp bişey alması bile çok güzel boşver takılma bunlara canım:) basit şeyler düşünme bile o kupayı dahada severek kullan sevdiğin insanın beğenip alması ne hoş :)Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
sen balıksın dimi neyse..... Yazmışım ama bunu bile anlamiyacağını düşünmeliydim komik durumuna düşme daha fazla benceİşte balıksın dimi diye sormanız bile komik geldi dalga geçiyorum yahu
Şaka yaptım demişim asıl anlamayan kim acabasen balıksın dimi neyse..... Yazmışım ama bunu bile anlamiyacağını düşünmeliydim komik durumuna düşme daha fazla benceben sıkılıyorum sizin gibilerden mızmız ağlak sevgiline sabır diliyorum
Sen git kendine bi hediye al onunlaŞaka yaptım demişim asıl anlamayan kim acaba
Ben asıl kocana sabır diliyorum para verip susturuyor galiba10 bin tl ben de vereyim sana
Ben kendime hediye almayı sevmem karşı taraf almalı parayı seven sensinSen git kendine bi hediye al onunla
Konudan nedense tam tersi anlaşılıyor üZgünüm bebeyimBen kendime hediye almayı sevmem karşı taraf almalı parayı seven sensin
Valla hediye olarak nakit alan bi seni duydum soryy babyKonudan nedense tam tersi anlaşılıyor üZgünüm bebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?