Ayrıca 6-7 bin de çok pahalı değil. Bir gramdan biraz fazlası ancak gelir. Yani size 7bine ne almıştı merak ettim? Teknolojik bir şey desen bu fiyata ne kaldı? Altın desen altın bir bileklik kolye bu fiyat olmaz. Belki bir ayakkabı desen zaten normal bir markanın fiyatları artık böyle. Yani aslında geçen sene ne aldığı da çok önemli. O kadar merak ettim ki ona göre kıyas yapacağım kupayla.
Ayrıca 6-7 bin de çok pahalı değil. Bir gramdan biraz fazlası ancak gelir. Yani size 7bine ne almıştı merak ettim? Teknolojik bir şey desen bu fiyata ne kaldı? Altın desen altın bir bileklik kolye bu fiyat olmaz. Belki bir ayakkabı desen zaten normal bir markanın fiyatları artık böyle. Yani aslında geçen sene ne aldığı da çok önemli. O kadar merak ettim ki ona göre kıyas yapacağım kupayla.
Sevgiliniz beklentinizi çok yükseltmiş 300 TL'lik kupaya şaşırmanız normal. Biraz özensiz bir hediye haklısınız ama her zaman pahalı hediyeler gelmez kabullenmek lazım.
Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?