Sevgilimin 300 tl lik doğum günü hediyesi

Ayrıca 6-7 bin de çok pahalı değil. Bir gramdan biraz fazlası ancak gelir. Yani size 7bine ne almıştı merak ettim? Teknolojik bir şey desen bu fiyata ne kaldı? Altın desen altın bir bileklik kolye bu fiyat olmaz. Belki bir ayakkabı desen zaten normal bir markanın fiyatları artık böyle. Yani aslında geçen sene ne aldığı da çok önemli. O kadar merak ettim ki ona göre kıyas yapacağım kupayla.

Takı almıştı

Sevgiliniz beklentinizi çok yükseltmiş 300 TL'lik kupaya şaşırmanız normal. Biraz özensiz bir hediye haklısınız ama her zaman pahalı hediyeler gelmez kabullenmek lazım.

1 senede "sadece" hediyenin maddi değerinin düştüğünden emin misin

Demek ki bu sene özenmeye gerek duymamış. Kupa özensiz bir hediye katılıyorum.
Yalnız sizin de hediyelerin maddi boyutunu sorgulamanız hiç hoş değil. Konuyu kupa alınması şeklinde sorsanız herkes size hak verirdi, ama 6 7 bin liralık hediyeyi özenerek aldığını düşündüren size neydi ? Sırf fazla para verilince hediye daha mı özenli oluyor ? Altınsa altın,param olsa gider en basitinden seçer alırım, cidden buna mı bakıyorsunuz siz ?
Çok kızamadım ben o yüzden eğer zihniyetiniz buysa.

Bence özensiz ya yilbasi çekilişinde hediye alır gibi o ne öyle? O sana pahali hediye almis sen de almissin hani adama gidip dandik bi sey aldin o da misilleme yapiyo desem oyle de degil diyosun. Garip bence

Kişilerin ekonomik durumuna göre 6-7 binlik hediye de çok fazla değil bu arada. Sanki konu sahibine önceki sene servet değerinde bir hediye alınmış o da utanmadan kabul etmiş gibi yorumlar gelmiş.
Ben kaç yıllık kocamın aldığı bir çikolatadan da mutlu olurum ama "hediye" alıyorsa da biraz özensin isterim. Hayatın rutininde yapılan küçük jestlerler özel bir günde alınan hediyeyi kıyaslamak doğru değil.

Sevgiliniz ilkinde aptalmış . İkincisinde akıllanmış …. Sevgiliye 6-7 bin tl ilk hediye alınır mı bana abes geldi …. Zaten sonunda akıllanmış düşürmüş

Konu sahibi ilk hediyenin fiyatını yazmayscaktınız, öyle bonkör hareketler sevilmez burada
Evet ya kupa ile doğum günü geçiştirilmiş gibi biraz. Siz önceki hediyeye karşılık ucuz bir şey mi almıştınız ya da almadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…