• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin 300 tl lik doğum günü hediyesi

Doğum günûnün amacı benim için hatırlanıp kutlanılması demek sen anlıyorum ki kk da kimse hediye almiyor diyince detay verdim hediye için konu açıp ağlayan sensin ben değilim ki :)
Ben verilen parayı alırım şahsen. :KK53:
14 Şubat'ta da limitin bu dedi, mağazaya soktu beni istediğini al dedi. Ben de aldım ohh, eksiğim ne varsa aldım. :KK53: Romantizm denince de Rosa gelir akıllara zaten.

14 Şubat'ta da limitin bu dedi, mağazaya soktu beni istediğini al dedi. Ben de aldım ohh, eksiğim ne varsa aldım. :KK53: Romantizm denince de Rosa gelir akıllara zaten.
Bu tarz şeyler sanki çocuğun gönlünü almak gibi geliyor bana al şu harçlığı kendine bişey alırsın modu tuhaf sürprizi de kalmıyor

Sen olayı kaçırıyorsun benim bir beklentim yok hediye olayinda o kocamın ekstra düşüncesi ve evet nakit çok severim kupada alabilirdi onada ağlamazdim ama :27:
Evet o yüzden 10 bin tl diye belirtme gereği duydun eminim yok bibicim kesin😁

Valla en sevdiğimdir güya beni yericek bu konuda ama kupa aldı diye ağlıyor bende çatır çatır istediğimi alıcam kendime 🤣 aynı paraya bi altın kolye alsa ne farkı var yani anlamadim ki veya bir ayakkabi çanta 🤣

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Sizin ekonomiden haberiniz var mı 🤔

Bu tarz şeyler sanki çocuğun gönlünü almak gibi geliyor bana al şu harçlığı kendine bişey alırsın modu tuhaf sürprizi de kalmıyor
Ay ne yapalım adam cimri değil, eli açık ama zevksiz.
Gitmiş bir kere bir gömlek almış pahalı bir markadan, Allah affetsin ama Yalan Dünya'daki Tülay giymez.
Kozmetik seviyorsun sen, ben alsam gider saçma sapan bir şey alırım. Hadi sen al ne istiyorsan dedi. Valla cennet gibiydi, keşke bir daha olsa :D

Evet o yüzden 10 bin tl diye belirtme gereği duydun eminim yok bibicim kesin😁
Arkadaşım sen sormuşsun bende belirtmişim yoksa kaç sayfada asla bu tarz seylerle işim olmadiğini yazmişim çünkü yok ha kocam öyle bana ekstra para vermek istediyse yok demem beklememde beklentilerini düşür çok üzülûrsûn

Valla en sevdiğimdir güya beni yericek bu konuda ama kupa aldı diye ağlıyor bende çatır çatır istediğimi alıcam kendime 🤣 aynı paraya bi altın kolye alsa ne farkı var yani anlamadim ki veya bir ayakkabi çanta 🤣
Offf çok fark eder bibicim. Senin için zaman harcayacak düşünecek beğenicek sürpriz yapıcak. Eşimin beğendiği diyeceksin. Açıkçası para verip aldığım şey onun hediyesi gibi gelmez bana. İnan kupa daha iyi böylesini hiç duymamıştım🥹

Çocuğun gönlünü almak için bu ekonomide büyük meblalar ayrıca herkes süpriz yapmayı beceremez kabul edersin etmezsin ona göre bir sevgili bulacaksın o zaman elindeki malzeme bu

Arkadaşım sen sormuşsun bende belirtmişim yoksa kaç sayfada asla bu tarz seylerle işim olmadiğini yazmişim çünkü yok ha kocam öyle bana ekstra para vermek istediyse yok demem beklememde beklentilerini düşür çok üzülûrsûn
Ne kadar para veriyor diye mi sordum yok artık direkt yazdın 😁

Ya dünkü ilişki değil ki artık alıştık birbirimize canım. Kadın kıyafetinden, kozmetiğinden vs. anlamıyor. Kendisi alsa yüzde doksan beğenmeyeceğim.
O yüzden ben istediğimi söylüyorum. :)
Ben ona geçen gün öyle içimden geldi bir kazak aldım. Kazağı görür görmez bunu giyer, ona göre tam dedim. Ve kazağı beğendi, ihtiyacım vardı dedi. Ama öngörüsü yok onun işte ne yapalım. :)

Çocuğun gönlünü almak için bu ekonomide büyük meblalar ayrıca herkes süpriz yapmayı beceremez kabul edersin etmezsin ona göre bir sevgili bulacaksın o zaman elindeki malzeme bu
Yeap herkes beceremez kesinlikle. Ben yine de para almazdım ya bu çok tuhaf geliyor

Ya dünkü ilişki değil ki artık alıştık birbirimize canım. Kadın kıyafetinden, kozmetiğinden vs. anlamıyor. Kendisi alsa yüzde doksan beğenmeyeceğim.
O yüzden ben istediğimi söylüyorum. :)
Ben ona geçen gün öyle içimden geldi bir kazak aldım. Kazağı görür görmez bunu giyer, ona göre tam dedim. Ve kazağı beğendi, ihtiyacım vardı dedi. Ama öngörüsü yok onun işte ne yapalım. :)
Ya işte konu sahibide 18 yıllık ilişkimi sorguluyor para verdi susturdu diye 😁 bunu anlayan erkekler zaten bana göre değil feminen sevmiyorum mümkünsede anlamasın 🤣

Ne kadar para veriyor diye mi sordum yok artık direkt yazdın 😁
Sen dedin ki kk daki kadınlar hediye almıyor anlaşılan benimde hediyem bu onu yazdım kolye alsaydı onu yazardım gayet dümdüz yazdım saklıyacak utanacak bir durumum yok ben memnunum çünkü burda memnun olmayan sensin birde bi düşün neden bu sene boyle yaptı diye 🤷🏼‍♀️

Ya işte konu sahibide 18 yıllık ilişkimi sorguluyor para verdi susturdu diye 😁 bunu anlayan erkekler zaten bana göre değil feminen sevmiyorum mümkünsede anlamasın 🤣
Ya her ilişkinin dinamiği farklı. Ben hesap falan da ödemem genelde. İlk gün de böyleydi, şimdi de böyle. Bu durumu linçleyenler de var ama bize göre durum böyle. :)

Back
X