Sevgilimin 300 tl lik doğum günü hediyesi

Bunlar hep çok fazla beklentiye girmekten gecen bir arkadaşın doğum günüydü kadın arkadaşı ona çok güzel bir kutu yapmış içi sevdiği şeylerle dolu çok sevindi ve şey dedi erkolar buni yapmak çok mu zor 🤣 yahu böyle şeyleri anca kadın arkadaşların yapar zaten hangi erkek bunu düşünüp akıl edecek yapacak çiçek hediye alıyorsa öpüp başınıza koyun hep diyorum 2 gram akıllılardan çok şey bekliyorsunuz

Bunlar hep çok fazla beklentiye girmekten gecen bir arkadaşın doğum günüydü kadın arkadaşı ona çok güzel bir kutu yapmış içi sevdiği şeylerle dolu çok sevindi ve şey dedi erkolar buni yapmak çok mu zor 🤣 yahu böyle şeyleri anca kadın arkadaşların yapar zaten hangi erkek bunu düşünüp akıl edecek yapacak çiçek hediye alıyorsa öpüp başınıza koyun hep diyorum 2 gram akıllılardan çok şey bekliyorsunuz
Çok romantik hediyeler aldığım olmuştu yapan yapıyor.

Kocam bana para verseydi daha çok ağlardım yalnız bu daha kötü bence hatırlanmayla uzaktan yakından alakası yok para göndermenin bence bibicim

Ama sen memnunsun karıma bakarım nakit daha iyi diyosun tabi olabilir senin düşüncen
18 yıllık ilişkimizin dinamiğini sen bilemezsin işte ben ağlamiyorum sen ağlamaya devam et :)

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Seni düşünüp bişey alması bile çok güzel boşver takılma bunlara canım:) basit şeyler düşünme bile o kupayı dahada severek kullan sevdiğin insanın beğenip alması ne hoş :)

İşte balıksın dimi diye sormanız bile komik geldi dalga geçiyorum yahu😁
sen balıksın dimi neyse..... Yazmışım ama bunu bile anlamiyacağını düşünmeliydim komik durumuna düşme daha fazla bence 🥲 ben sıkılıyorum sizin gibilerden mızmız ağlak sevgiline sabır diliyorum 🙋🏼‍♀️

sen balıksın dimi neyse..... Yazmışım ama bunu bile anlamiyacağını düşünmeliydim komik durumuna düşme daha fazla bence 🥲 ben sıkılıyorum sizin gibilerden mızmız ağlak sevgiline sabır diliyorum 🙋🏼‍♀️
Şaka yaptım demişim asıl anlamayan kim acaba 🤣
Ben asıl kocana sabır diliyorum para verip susturuyor galiba🤣 10 bin tl😁 ben de vereyim sana😁

Back
X