Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takı almıştıAyrıca 6-7 bin de çok pahalı değil. Bir gramdan biraz fazlası ancak gelir. Yani size 7bine ne almıştı merak ettim? Teknolojik bir şey desen bu fiyata ne kaldı? Altın desen altın bir bileklik kolye bu fiyat olmaz. Belki bir ayakkabı desen zaten normal bir markanın fiyatları artık böyle. Yani aslında geçen sene ne aldığı da çok önemli. O kadar merak ettim ki ona göre kıyas yapacağım kupayla.
Ne takısıydı? Gümüş mü?Takı almıştı
Ne önemi var ki ?Ne takısıydı? Gümüş mü?
Ne önemi var ki ?
Hiç anlamamışsınız nakit seven ben değilimKonuyu gordukce ustu neyse ben vereyim aglamayin diyesim geliyor.
Ya arkadaş önemi var bir noktaya değineceğim diyorum neden yazmıyorsunuz?Ne önemi var ki ?
Ee peki 300 liralık hediye alınca baktığınızda kimi hatırlıyorsunuz?E değil tabi kaldırıp bana nakit vermiyorya 6-7 bini hediye alıyor görünce onu hatırlıyorum ve değerli hissediyorum düşünmüş uğraşmış özenmiş diye![]()
1 senede "sadece" hediyenin maddi değerinin düştüğünden emin misinArkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Ama sıradan bir kupa değil ya lütfen kupayı arkadaşınıza bile almazsınızEe peki 300 liralık hediye alınca baktığınızda kimi hatırlıyorsunuz?
Sevgiliniz ilkinde aptalmış . İkincisinde akıllanmış …. Sevgiliye 6-7 bin tl ilk hediye alınır mı bana abes geldi …. Zaten sonunda akıllanmış düşürmüşArkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?