Boyla bitmiyor kiO kadar şey okuyorum, o kadar şey araştırıyorum, penis boyu kaç cm olmalı hiç bilmiyordumhayır sevgiliyle penis boyu konuşmak nedir ya. Çok enteresan
Tontrikooo.. :)Boyla bitmiyor kiyani ten uyumu tutku vs gerek. Isterse 30 cm olsun bunlar yoksa boş
NaberTontrikooo.. :)
Boyla hiç alakamız yok hatta. Kadınların cinsel birliktelikte nasıl orgazm olduğunu bilmeyen insan tiplemeleri bunlarBoyla bitmiyor kiyani ten uyumu tutku vs gerek. Isterse 30 cm olsun bunlar yoksa boş
Aslinda basit olan seyi zorlastiriyolar aslindaBoyla hiç alakamız yok hatta. Kadınların cinsel birliktelikte nasıl orgazm olduğunu bilmeyen insan tiplemeleri bunlar
İyidir senden naber :) Uzun zaman oldu
Dürüm demeyeydin eyi olurdu amma20 cm olsa ne olacak ağrıdan başka birşey hissetmiceksin ayrıca gercekten boyu değil işlevi önemli zurna dürüm gibi olup kafasıni kaldıramadıktan sonra ne edeyim
Evet canim.. bendende iyilik…bi ara uyeligin pasifti sanirimİyidir senden naber :) Uzun zaman oldu
Nasil tatmin? Biraz acar misin?Boyun orgazmdan ziyade tatmin yönünden önemi var. Parmakla dahi orgazm münkün ama tatmin etmiyor. Kişiden kişiye göre değişmekle birlikte 15 - 18 cm civarı idealdir...
Yani haz başka, tatmin etmesi vajinaya dolgunluk hissi vermesi başka...Nasil tatmin? Biraz acar misin?
Haz almak duyguyla alakali degilYani haz başka, tatmin etmesi vajinaya dolgunluk hissi vermesi başka...
Işım kılıcı mı istiyon napıyonZaten 20 cm istemiyorum ki fazla büyük olması ile küçük olması aynı kapıya çıkıyor, 15 16 ideal.orta parmağım zaten 10 cm 11 ne?
Sizin için bi sorun olacaksa baştan ayrılın benceKendisi ile bir süredir birlikteyiz ama ilk defa cinsellik hakkında konuştuk.penisinin 11-12 cm ama türkiye için ortalama olduğunu söyledi sanki savunur gibi, önemi yok çünkü sanırım kendisi de biliyor küçücük olduğunu.
Beni yargılayanlar olabilir önemli olan işlev denen avuntu da söylenebilir ama 11 cm ne ki işlevi olsun.İyi kötü tecrübesi olan birisi olarak 15 aşağısının pek işleve sahip olabilme potansiyeli olduğunu düşünmüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Terk edin bence olmaz..Kendisi ile bir süredir birlikteyiz ama ilk defa cinsellik hakkında konuştuk.penisinin 11-12 cm ama türkiye için ortalama olduğunu söyledi sanki savunur gibi, önemi yok çünkü sanırım kendisi de biliyor küçücük olduğunu.
Beni yargılayanlar olabilir önemli olan işlev denen avuntu da söylenebilir ama 11 cm ne ki işlevi olsun.İyi kötü tecrübesi olan birisi olarak 15 aşağısının pek işleve sahip olabilme potansiyeli olduğunu düşünmüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Aynen öyleSizin için bi sorun olacaksa baştan ayrılın bence
Sadece duygu ile alakalı değil, zira parmak bile haz verebiliyor :)Haz almak duyguyla alakali degil
Mi?
Yok hep açıktıEvet canim.. bendende iyilik…bi ara uyeligin pasifti sanirim
40 mı???Benim eski sevgilimin 40 cm idi. Aklıma gelince bile bir garip oluyorumAh şu erkekler. Penis boyunu dert edeceklerine önce ön sevişmeyi bir öğrenseler keşke. Sadece skora odaklı olmasalar.