sevgilimin 11 cmlik penis sorunu

40 mı???

Tünel mi kazıyordu ne yapıyordu?
İşin esprisiydi o. Konuyu açanın erkek olduğunu düşünüyorum. Bizim erkeklerimiz boyundan dert yanar ama asıl önemli olanı anlamaz kendi zevkine odaklanır.😀

11 cm ereksiyonlu mu, inik hâlde mi? İnikse ereksiyonla büyüyeceği için problemli değil. Erkekler fazladan sallarlar cinsel organ boyutu konusunda, güç göstergesi onlar için.

Gerçi önemli olan gerçekten kalınlık, uzunluk rahatsızlık veriyor, kalınlık haz veriyor. Bir de erkeğin seri hareket etmesi önemli, bunlar tamamsa çok uzun olmasa da olur.

İşin esprisiydi o. Konuyu açanın erkek olduğunu düşünüyorum. Bizim erkeklerimiz boyundan dert yanar ama asıl önemli olanı anlamaz kendi zevkine odaklanır.😀
Orta karar her bakımdan iyidir. Onlarda da çok suç yok aslında, ataerkil bir toplum çünkü...

Benim eski sevgilimin 40 cm idi. Aklıma gelince bile bir garip oluyorum 😱 Ah şu erkekler. Penis boyunu dert edeceklerine önce ön sevişmeyi bir öğrenseler keşke. Sadece skora odaklı olmasalar.
40 cm mi? Ayrı kimliği vardır onun :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Saçmalamışsınız eşiniz penisinin aslında normal olduğunu aslında sizin vajinanızın gereğinden büyük ve geniş olduğunu söylerse ne yapacaksınız. 5-6 cm bile tatmin için yeterli olur yeterki aranızda cinsel uyum olsun

11cm nerede ortalamaymış asya’da bile daha büyüktür. önemli olan duygular ama sen gene de başka birini bul hayat öyle tatsız tuzsuz geçmez

X