- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
Bibii gülmekten öldürüyorsun bu benzetmelerinle20 cm olsa ne olacak ağrıdan başka birşey hissetmiceksin ayrıca gercekten boyu değil işlevi önemli zurna dürüm gibi olup kafasıni kaldıramadıktan sonra ne edeyim
Malum derinliğin boyla bağlantılı olduğunu sanmak ile 1.95 erkeğin 18 cm penisi olduğunu sanmak ayni saflık derecesi.......Boyum 175 , buna bağıntılı olarak malum derinlik de daha fazla.Penis küçük olunca sıkıntı daha da artıyor benim boy uzun olduğu için.
iyi kötü tecrüben varmış işte. 11cm de kötü tecrübelerine bir yenisi olur. 11 de çok kötü yaBoyum 175 , buna bağıntılı olarak malum derinlik de daha fazla.Penis küçük olunca sıkıntı daha da artıyor benim boy uzun olduğu için.
uzun boyluların ki daha kısa hattaMalum derinliğin boyla bağlantılı olduğunu sanmak ile 1.95 erkeğin 18 cm penisi olduğunu sanmak ayni saflık derecesi.......
bundan sonra zurna dürüm yiyemem yesem de bibi aklıma gelir.20 cm olsa ne olacak ağrıdan başka birşey hissetmiceksin ayrıca gercekten boyu değil işlevi önemli zurna dürüm gibi olup kafasıni kaldıramadıktan sonra ne edeyim
Ama önemli olan işlevi demeyin demiş bibi bu onu teselli etmez kiBide kücük pipili arkadaşım gercekten cm in çok da onemi yok kendini gelistir bu konuda uzun süreler ayakta durabilirsen kimse boyuma bakmazüzülme yeterki performansı iyi olsun
E bi deneyin canım siz de, biz şimdi nerden bilelim. Kmisine 10 cm de yeterli gelir, kimisini 20 cm iflah etmezKendisi ile bir süredir birlikteyiz ama ilk defa cinsellik hakkında konuştuk.penisinin 11-12 cm ama türkiye için ortalama olduğunu söyledi sanki savunur gibi, önemi yok çünkü sanırım kendisi de biliyor küçücük olduğunu.
Beni yargılayanlar olabilir önemli olan işlev denen avuntu da söylenebilir ama 11 cm ne ki işlevi olsun.İyi kötü tecrübesi olan birisi olarak 15 aşağısının pek işleve sahip olabilme potansiyeli olduğunu düşünmüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Zurnayı napacak ağzından mı çıkartacak tövbe tövbeAma önemli olan işlevi demeyin demiş bibi bu onu teselli etmez kihele senin zurna benzetmenden sonra
Tövbe estfZurnayı napacak ağzından mı çıkartacak tövbe tövbebenim profilimde zurna dürüm vardı vuu istemez onu
Sevişin memnun edemezse yoluna bakarsın ederse devam en net böyle anlaşılırKendisi ile bir süredir birlikteyiz ama ilk defa cinsellik hakkında konuştuk.penisinin 11-12 cm ama türkiye için ortalama olduğunu söyledi sanki savunur gibi, önemi yok çünkü sanırım kendisi de biliyor küçücük olduğunu.
Beni yargılayanlar olabilir önemli olan işlev denen avuntu da söylenebilir ama 11 cm ne ki işlevi olsun.İyi kötü tecrübesi olan birisi olarak 15 aşağısının pek işleve sahip olabilme potansiyeli olduğunu düşünmüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bir genellemesi olduğunu düşünmüyorum.uzun boyluların ki daha kısa hatta
Ya ahahaahagagagh20 cm olsa ne olacak ağrıdan başka birşey hissetmiceksin ayrıca gercekten boyu değil işlevi önemli zurna dürüm gibi olup kafasıni kaldıramadıktan sonra ne edeyim
Önemli olan çapı gerisi hikayeKendisi ile bir süredir birlikteyiz ama ilk defa cinsellik hakkında konuştuk.penisinin 11-12 cm ama türkiye için ortalama olduğunu söyledi sanki savunur gibi, önemi yok çünkü sanırım kendisi de biliyor küçücük olduğunu.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Kendi parmağımı ölçtüm, yetmedi kocamın parmağını da ölçtüm. Benim 8 kocamın 9 çıktıMeraktan gittim ölçtüm bu ölçme işini bırakmam lazımneyse orta parmagım 8cm e yakın çiktı
Aman sadece parmak ölçKendi parmağımı ölçtüm, yetmedi kocamın parmağını da ölçtüm. Benim 8 kocamın 9 çıktı
Boyum da konu sahibine yakın ama niye tutturamadım kiönüme gelen herkesin parmağını ölçecem.