- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazık çocuğa, en azından doğruyu söylemiş. Kime sorsan penisi en az 16 cm zaten.
Konu sahibi 10 cmlik penise sahip bir erkek olabilir, kadınlardan "o kadar da küçük değil" diye yorum alıp içini rahatlatmak istiyordur belki.
Bacım ya da abicim boyla o derinliğin ne alakası var ya, cahil cahil cümleler.Boyum 175 , buna bağıntılı olarak malum derinlik de daha fazla.Penis küçük olunca sıkıntı daha da artıyor benim boy uzun olduğu için.
Orta parmağın on on bir cm ise erkeksindirZaten 20 cm istemiyorum ki fazla büyük olması ile küçük olması aynı kapıya çıkıyor, 15 16 ideal.orta parmağım zaten 10 cm 11 ne ?
Al bendende o kadar…O kadar şey okuyorum, o kadar şey araştırıyorum, penis boyu kaç cm olmalı hiç bilmiyordum hayır sevgiliyle penis boyu konuşmak nedir ya. Çok enteresan
Ayy kac yillik evliyim benim Tobe aklima gelmez millet de dusunce gucu cok farkliO kadar şey okuyorum, o kadar şey araştırıyorum, penis boyu kaç cm olmalı hiç bilmiyordum hayır sevgiliyle penis boyu konuşmak nedir ya. Çok enteresan
Bilmeden mi sevissinlerAyy kac yillik evliyim benim Tobe aklima gelmez millet de dusunce gucu cok farkli
Ayni şeyi düşünüyorum sonucta evlilikte cinsellik çok önemli küçücük penisle ne yapacaksın zevkten alamadiktan sonraKendisi ile bir süredir birlikteyiz ama ilk defa cinsellik hakkında konuştuk.penisinin 11-12 cm ama türkiye için ortalama olduğunu söyledi sanki savunur gibi, önemi yok çünkü sanırım kendisi de biliyor küçücük olduğunu.
Beni yargılayanlar olabilir önemli olan işlev denen avuntu da söylenebilir ama 11 cm ne ki işlevi olsun.İyi kötü tecrübesi olan birisi olarak 15 aşağısının pek işleve sahip olabilme potansiyeli olduğunu düşünmüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ajjjajjajaj ben bilmeden sevisiyorum birsey kaybetmedimBilmeden mi sevissinler
Boy uzadıkça vajina da mi uzuyor?demek panis boyu gibi vajina boyu da standart degilBoyum 175 , buna bağıntılı olarak malum derinlik de daha fazla.Penis küçük olunca sıkıntı daha da artıyor benim boy uzun olduğu için.
Evinizde mezurada mi yok..alın mezurayi ölçünDur bi bana da diyin nasıl ölçüyoruz)
Senin şansına oAjjjajjajaj ben bilmeden sevisiyorum birsey kaybetmedim
Ajjajajjaj tum sansimi burda kullanmisim demekSenin şansına o
Biz bilmeden sevisseydik bamya çıkardı şansımıza.
Kiz onu demiuorum, hangi parmağını ölçüyoruz diye, ve ayrıca o şeyi ölçmek için mezuraya da gerek yok ya ,ha varr ya yok dnjdjdEvinizde mezurada mi yok..alın mezurayi ölçün